pawel2213 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 ale ogólnie to szkoda mi tylko ,że trochę dobrych aktorów ubyło. Jaka GRH bierze udział w Czasie Horroru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Ubyło bo to chyba był ostatni odcinek serii a nie wiadomo co dalej bo budżet obcięli. Teraz nie będą musieli co niektórzy narzekać bo będa mieli kolejny serial w stylu Magda M". Przy wszystkich niedociągnięciach i przerysowaniach to jeśli co 20ty młody człowiek siadł zainteresował się a potem zamiast na nasząklase pogoglował i poczytał o AK i Cichociemnych to rola serialu została spełniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Narodzie!Jak wy macie sile i checi ogladac taki film... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Lepszy niż Allo , Allo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Jak się niema co się lubi,to się lubi co się ma :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 W kategorii komedia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Jeśli pytasz mnie to w kategorii bezsensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Skończył się właśnie III sezon, wiadomo na podsumowanie przyjdzie czas, pominę kwestię żydowską, jak i rozwalenie tylu niemiaszków w jednym odcinku no ale szczytem jest że zabili Ingę !! normalnie skandal ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 A jeśli mnie,to e SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Końcówka niczym w Bękartach wojny" Tarantino! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Wiedziałem że już gdzieś to widziałem :) Skoro twórca czerpie z Tarantino jak ostatnio Pazura to już się boję IV sezonu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 A będzie IV-ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Mniemam (luźna myśl) że dobiją do X sezonu no może VI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Oby. Wspaniała rozrywka na niedzielne wieczory by była. Trzymam kciuki za sezon IV! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 he he he ale was nosi koledzy:) jak żyda po pustym sklepie:D Też bym chciał obejrzeć serial w którym jest 100% prawdy historycznej. Wiem jednak, że to nie możliwe, bo film robi się: 1- dla kasy, bo każdy chce dużo zarobić, więc budżet filmu mniejszy.2- jaki budżet taki film - skąpią nawet na amo. zauważcie. prawie wszystkie sceny, gdzie jest strzał z pistoletu to po drugim już zamek w yle" + inne kwiatki.3- film robi się dla mas, a większość masy nie odróżnia pepeszy od mp.W tej masie My stanowimy promil. Ogółowi się podoba. W grupie My, to też jest promil tych co to mają rzeczywistą i obszerną wiedzę o historii IIws. Jednak większość to pieniacze i domorośli koniobijce, którzy myślą, że jak zobaczyli Szeregowca Rajana i przeczytali Zapomnianego żołnierza to już wiedzą wszystko. Są też tacy, którzy widząc te kwiatki, typu rozlatujące się MP, to reagują śmiechem i ujaj się Fela bo jutro niedziela" zero komentarza. Uszanujcie to, że w ogóle coś się kręci w tym temacie. pzdrBanaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Barnaba,przecież jaja sobie robimy.Przynajmniej ja.Trochę luzu nie zaszkodzi.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Ta,oszczędza się naboje a stary Wojciechowski ciska nimi do wody.Taki bogaty! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Niestety niektórzy zbyt poważnie podchodzą do zagadnienia. Więcej luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 .. ale czym tu się podniecać i komentować ten serial . Każdy kto chodż raz brał udzał w jakiejś produkcji filmowej wie jak to wygląda od kuchni i jakie pomysły czasem ma reżyser oraz czym dysponuje garderoba i rekwizytorzy.Nijak sie to ma do rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 ponawiam moje pytanie: Jaka GRH bierze udział w tym fimlmie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Ja bym poszedł trochę dalej, Reiner powinien wedrzec się do gubernatora i też go potraktowac z parabelki jak tę konfidentkę, w koncu też go sponiewierał mocno po napadzie na konwój z kasą. Z uwagi na taki ubytek w funkcjonariuszach gestapo, w następnej serii chyba awansują komendanta Pawiaka, nie? Wiecie tego kola co na pół etatu robi w klanie, no i agent Tadzio... cholera tak chłopaka na płocie ustrzelic, a taki fajny był ... amerykanski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Wandzia Forever" !!!!!!! Na nic cały doskonały kontrwywiad AK... Wandzia rozpracowała szpiega !!!!!!! (haaaaa a jak sprytnie Wesołowski to zweryfikował) No i nasi herosi"!!!!!! Czterech Wspaniałych" !!!! w czasie godziny policyjnej zrobić - bez zgody góry" - taką rozpierduchę, że ho ho ho :-))))I tylko Ingi szkoda...... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 http://forum.tvp.pl/index.php?topic=36143.0 no to teraz dowalili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 A myślałem że do Powstania Warszawskiego w stolycy dociągną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.