krank Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Yeti jak coś to nogi a nie plecy :) widzę że się zaczyna ślubny meksyk :).............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Wiesz- może nas staż ( np ) małżeński różni? Zaufaj mi- plecy również potrafią boleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 wcale nie zaprzeczam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Sprężyny z łózka wystają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Vis nikt nie pisał, że ten meksyk w domu :) może od słomy rzepakowej te bóle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Delikatnie, nie tam że mało skromny jestem, ale ja ... siedmioosobowym vanem jeżdżę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 No cóż, pogratulować sąsiadów.... (sam ten temat zaczełeś) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 talgo-uważaj, bo w Ameryce 40% poczęć odbywa się na tylnym siedzeniu samochodu...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnLJA Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Odbiegając nieco od aktualnego kierunku dyskusji dotyczącego bliskich stosunków damsko- męskich oraz miejsc w jakich one zachodzą, też chciałbym dodać kilka słów od siebie. Najpierw muszę odnieść się do postu kolegi EMPAI.Mam nadzieję że opróżnioną połówkę zabierasz ze sobą lub zostawiasz w odpowiednim do tegomiejscu a nie rzucasz w krzaki. Później człowiek chodzi sobie z wykrywką, wykopuje polmosy i się wkur... to znaczy bardzo denerwuje.I pamiętaj EMPAI nigdy nie pij w czasie jazdy bo... się za dużo wylewa 8-)Co do mojej drugiej połowy to jej zainteresowania wypadami na wykopki ograniczają się do telefonów z zapytaniami gdzie aktualnie się znajduję, kiedy bedę w domu, czasami zapyta sie czy coś ciekawego znalazłem. Jednak najważniejsze jest to, że nie jest nastawiona w negatywny sposób do moich zainteresowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 no i dlatego jej już nie zabieram hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Witam,moja żonka ogólnie nic nie ma do mojego hobby, ale już w uczestniczeniu czynnym nie chce brać udziału. Na szczęście, bo ciągle marudzi i po kilku chwilach juz jej sie nie chce.Zatem ogranicza się do tego, że ogląda to co przyniosę i zawsze marudzi, iż nie mam złota;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Moja zonka pare razy byla jednak zaczela sie wkurzac jak trafila podbicie od damskiego obcasa i zamek od spodni,fanty ktore mi nigdy nie wychodzily a jej za pierwszym i drugim razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Jako że na wykopkach moja ślubna jest klasycznym zawalidrogą, nie stawiam Jej zadań, które mogłyby Ją przerosnąć: po powrocie obiad ma być smaczny, piwo zimne a Ona chętna i namiętna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.