Skocz do zawartości

Ze ślubną na wyprawie.

poldek175

Rekomendowane odpowiedzi

Odbiegając nieco od aktualnego kierunku dyskusji dotyczącego bliskich stosunków damsko- męskich oraz miejsc w jakich one zachodzą, też chciałbym dodać kilka słów od siebie. Najpierw muszę odnieść się do postu kolegi EMPAI.

Mam nadzieję że opróżnioną połówkę zabierasz ze sobą lub zostawiasz w odpowiednim do tegomiejscu a nie rzucasz w krzaki. Później człowiek chodzi sobie z wykrywką, wykopuje polmosy i się wkur... to znaczy bardzo denerwuje.
I pamiętaj EMPAI nigdy nie pij w czasie jazdy bo... się za dużo wylewa 8-)

Co do mojej drugiej połowy to jej zainteresowania wypadami na wykopki ograniczają się do telefonów z zapytaniami gdzie aktualnie się znajduję, kiedy bedę w domu, czasami zapyta sie czy coś ciekawego znalazłem. Jednak najważniejsze jest to, że nie jest nastawiona w negatywny sposób do moich zainteresowań.

• 2 weeks later...
Witam,
moja żonka ogólnie nic nie ma do mojego hobby, ale już w uczestniczeniu czynnym nie chce brać udziału. Na szczęście, bo ciągle marudzi i po kilku chwilach juz jej sie nie chce.
Zatem ogranicza się do tego, że ogląda to co przyniosę i zawsze marudzi, iż nie mam złota;p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie