lew_1988 Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Pi_ter twój tez w takim razie post poziomem nie grrzeszy wcale wiekszym i tez sie tam powinien znalęść. Marekmoni prosimy o więcej spostrzeżeń jak się zachowuje wykrywacz czy jest stabilny, czy namierzanie jest łatwe i moze coś więcej na jakich ustawieniach chodziłeś żeby można było coś się dowiedzieć więcej.
P_iter Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 lew, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. Kolega Marek był już w innym wątku proszony o wypowiedź na temat możliwości Argo i nie odezwał się tam. Teraz puszcza bąka" i znowu udaje Greka. Mam traktować Go poważnie? Proszę Cię...
ahins Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=680668#1166848 proszę bardzo.
P_iter Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 http://www.odkrywca.pl/proxima-jak-wersja-i-czy-sie-oplaca-,680668.html#680668
Marekmoni Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, panowie bez nerwów, około 7cm głębiej ciągnie argo np. srebrne 15 kopiejek minus dla argo za brak strzałek wskazujących fazę, pozdrawiam.
P_iter Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Ahins, był szybszy. :)Ale, Ty lew brałeś udział w tym wątku.
ahins Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Zabiorę głos w tej dyskusji. Jako człowiek zainteresowany kupnem nowego wykrywacza, staram się wydobyć ziarno od plew".I tak się zastanawiam czy unikanie odpowiedzi na pytania to celowe działanie kol.Marka? Jeśli nie ma w tym żadnego chwytu i rzeczywiście kolega w/w kolegi posiada Argo z chęcią Go odwiedzę. Jak pisał Marek w innych postach prawdopodobnie mieszka blisko mnie (Mińsk Maz.)
lew_1988 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Brałem ale tego co Marekomni pisał nie zdążyłem do tej pory przeczytać, bo tam nie zagladałem ostatnio.
bolen Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Ja już zamówiłem mojego Argo teraz czekam tylko na przesyłkę. Zastanawiam się jakie Argo ma wymiary po złożeniu i czy zmieści się do taktycznego plecaka o wymiarach:Wysokość plecaka 45 cm.Szerokość 25 cm.Pojemność 23L ???
regers Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Ma takie same wymiary jak proxima, czyli będzie wystawała sztyca ta połaczona z cewka. Jej wymiar coś około 85cm
muchomor Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Marekmoni,muszę cię przeprosić,Argo" rzeczywiście nie ma strzałek wskazujących rozpiętość fazy sygnału,dopiero teraz zajarzyłem o co chodzi :),ale czy te strzałki są niezbędnie potrzebne?,w Proximie jakoś nie zwracałem na te strzałki uwagi,patrzyłem tylko aby te dwa kwadraciki wskazujące średnią wartość fazy nachodziły jeden nad drugi,wtedy było wiadomo,że coś ciekawego leży pod cewką.bolen,regers dobrze pisze.
bolen Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 No nic bede musial dokupic do wykrywki pokrowiec.
Panmc Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Jest już promocja zimowa na Rutusy!Proxima 1300zł a Argo 1800zł plus druga sonda gratis.
maciek_zagroba Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Skąd masz te informacje? Na stronie nic nie ma...
Panmc Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Na allegro pojawiły się a na stronie będzie wkrótce info.
cacodaemon-skc Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 PROMOCJA - WYKRYWACZ METALI RUTUS ARGO + GRATIS CCbrawo dla tych co kupili :D
Mazow Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Nie ma co żałować tych paru złotych.Jeden trafiony wypad w teren i się zwróci.Pozdrawiam,
bolen Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Miałem szczęście bo kupiłem Argo na All... w czwartek a dziś rano dostałem w mailu info że otrzymam gratis jeszcze druga sondę bo dziś wypada termin wysyłki. Jak fart to fart hehe :)
samgnus Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Do Kol.Mazow...Kolega sugeruje,że trafione wypady mu się zwracają.Rozumiem,że Kolega sprzedaje,to co znajdzie,o ile jest to coś warte.No cóż...przynajmniej Kolega nie owija w tzw. bawełnę " i pisze wprost,co jest Jego celem.
Mazow Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Witam,Widzę, że koledze samgnusowi uraz do Proximy nie przeszedł.Rozczaruję Kolegę. Idę raczej w drugim kierunku.Zbieranie monet jest inwestycją, której wartości będą się zmieniać. Może deprecjonować lub wzrastać.Miałem bardziej na myśli to, że nazbierają tyle fantów, otworzą swoje własne muzeum i będą czerpać korzyści ze sprzedaży biletów. A z tego co widać, nie wszyscy są pokrzywdzeni i mam nadzieję, że wszyscy i tak będą zadowoleni z zakupu.Pozdrawiam,Mazow
mariusz12348 Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Mazow nie sprzedaje fantów znalezionych na wypadach , jest ostatnią osobą która by to zrobiła latam z nim i wiem co mówię .Ja mam mieszane uczucia do Proximy chociaż widzę co ten sprzęt potrafi w terenie może i Argo też dużo potrafi ale Rutus to nie mój idol
Mazow Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Kupuj mariusz Argo-cewka gratis. Sam widziałeś, że Proxima wyrywała po bardzo porządnej firmie.Pzdr.
samgnus Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Mój post nie miał nic wspólnego z oceną jakiegokolwiek sprzętu,co łatwo sprawdzić czytając to,co napisałem powyżej do Kolegi(dla ułatwienia dodam,że chodziło raczej o kwestie natury etyczno-moralnej związanej z poszukiwaniami).Myślę,że wystarczająco wyrażnie odniosłem się w swoim poście do Kolegi podejścia do tematu tzw.poszukiwań i każda osoba czytająca właściwie to zinterpretuje.Dalsze Kolegi wywody na temat własnego muzeum" pozostawię bez komentarza...Znam już ten charakter wypowiedzi i jak mniemam jego autora.Co do urazu,który podobno mi dolega i do tego nie przeszedł(bo w końcu i tak wywołano mnie do tablicy w tym temacie)...Oświadczam po raz ostatni wcale nie ukrywając tego,że wg.mojej subiektywnej oceny trudno nazwać urazem przekonanie o niskiej jakości tego sprzętu...sprętu ,który wg.mnie ma o wiele większa popularnośc marketingowo-forowo-obiegową niz faktyczną.P.S.Pozdrawiam!
brodkasz Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Witam kolegę Samgnus,widzę że kolega dalej swoje:)Pozdrawiam i życzę wytrwałości w walce z Rutusem:) Brodkasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.