mazic Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Napisano 24 Sierpień 2010 Taka ciekawostka.. http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100824/LUBLIN/239856754same skorupy i proszę.
8total4 Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 W pociskach i granatach nie było prochu.":)
Trooper85 Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 i po raz kolejny niewinni obywatele mogli odetchnąć z ulgąa nieustraszeni stróże prawa odjechali ku zachodzącemu słońcu...
j. Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Luźno związane ze wszystkimi doniesieniami w mediach o dzielnych policjantach;)http://www.gazetawroclawska.pl/aktualnosci/297518,wroclaw-libacja-na-skwerku,id,t.html
DOMILUD PL Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Ładunki wybuchowe na Czubach" - jakie k-wa ładunki!!! Korpusy i skorupki po pociskach. Zamknięta ulica, karetka, straż, o mało nie ewakuowano bloku i co dalej? Nie wiemy bo na tym notka się kończy. Ogólna kompromitacja, ale liczą sie statystki.
danieloff Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 Mieszkałem na tej samej ulicy, 3 bloki dalej, ponad 10 lat. Nie wiedziałem nawet, że obok mieszkał tak groźny przestępca:-)
kindzal Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 Czynności operacyjne na miejscu zdarzenia wykazały, iż nie było zdarzenia :))
danieloff Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 Z drugiej strony, trudno się chyba dziwić Policji, że sprawdziła, czy klient nie trzyma w domu wielorodzinnym materiałów wybuchowych? Różni pacjenci" chodzą po tym świecie, a raczej nikt nie chciałby mieć za ścianą w bloku składowiska granatów lub pocisków, a bywało już wiele takich przypadków.
panzerhrabia Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 no wszytko dobrze ale nie można takich rzeczy zrobić w bardziej cywilizowany sposób??? wysłać 2 tajników aby poszli do gościa aby im pokazał co ma i stwierdzić czy jest zagrożenie czy nie? a Nie lansowac sie Kur...a za moje podatki na 15 samochodów + beczki na bomby i 20 policjantów ? Czy ktoś kiedyś ich rozliczy przynajmniej za paliwo? nie wspomnę ze facet na osiedlu będzie już postrzegany przez conajmniej 2 pokolenia jako bandyta i przestępca bo była u niego policja i nawet beczki na bomby mieli pewnie terrorysta!!!
danieloff Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 Znam to osiedle, lepsi tam mieszkają...:-) Ale to prawda, że można to było załatwić dyskretniej - w razie czego posiłki, kominiarzy" i beczkę na materiały wybuchowe można wezwać później.
AK77 Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 Głupota policjantów nie zna granic. Czy włascicielowi tego złomu" wlepili jakis mandat, kare ? Wie ktoś może ? Bo jak dla mnie to kosztami powinna być obarczona policja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.