pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 Tak jak kolega moderator Woytas napomniał, zakładam drugi wątek ponieważ tamten śnurek się długo ładuje.Wrzucajcie zdjęcia, jakieś dalsze dyskusje jak najbardziej mile widziane :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Jesli oczywiscie ktos chce zerknac - zapraszam do czesci 1http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=669762#1101007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 sowa a ja jak dobrze pamietam byliśmy w grupie numer dwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 oczywiście- przepraszam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 ą co do skrzyni to tylko pozwoliłem sobie przesłać foto nie ja ją odnalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Z całą pewnością mogę powiedzieć że był to wspaniały czas,i że że miałem zaszczyt poznać wspaniałych ludzi.Dziękuje wszystkim współuczestnikom i organizatorom no i sponsorom.Wieczorem wrzucę jeszcze kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek-pol1 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 W życiu nie zrobiłem tylu kilometrów w jeden dzień z wykrywką w ręce :-) Konfrontacja fizjonomii z nickami to ciekawe doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Yhm...Nawet Hebda na bardziej pełnoletniego wygląda niż po lekturze części Jego wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek-pol1 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 spid3r kombinuję ciekawy wypad. Mówiliśmy o tym (okolice Tarnowa) może się zgadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek-pol1 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Pawełku nie daruję ci tej soli w herbacie, zwłaszcza na kacu po witaminach" własnej roboty!!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 jarek-pol1 wiesz, że ja chętny, w weekend każdy:) a jak na dłużej to od 10 września mam znów urlop więc można się dalej integrować i uderzyc tam gdzie planowaliśmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 najfajniejsze i tak było chrapanie w piątek mono, a z soboty na niedzielę trafiło mi się w wersji stereo ;p gdyby nie to, że byłem padnięty bo tym lataniu z wykrywką i kopaniu to wyszedłbym i was podusił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Jarku,ta sól to pomyłkowo,pozdrów wyjątkowy katelpilar" ,swoją drogą to ładnie Was wciągnęło poszukiwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Jarku Twoja mina po napiciu się herbaty z sola była super ,pewnie zemsta Pawła że nie znalazł sztandaru .Pozdro dla gr II jak również innych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Z aparatu . Ruszamy na wykopki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Silna grupa pod wezwaniem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 wow , zwyciężymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Wzmacniamy się .Posiłek, dzień przed bitwą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Szacowanie łupów ,(ktoś powinien postawić tam tabliczkę ,,NIE ŚMIECIĆ '')Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Oczywiście zdjęcia z aparatu w telefonie ,Armanda .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 No łupów nie za wiele jak na tyle osób. Ciekawe co będzie w tej skrzyni, czekamy na wyniki.A tak w ogóle głęboko to ona była?<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 tu macie link do filmików z telefonu na moim chomiku: http://chomikuj.pl/ShowVideo.aspx?id=331266325na 3 filmikach są zarejestrowane kolejne etapy wydobycia .Ostatni jest jak już dotarł Armand i sporządza dokumentacje aż do podjęcia znaleziska z ziemi na tylna półkę z multivana Jabu :) ( celach transportowych oczywiście)Filmiki 3GP sa z dźwiękiem ale nie w każdej przegladarce chomik je prawidłowo odtwarza.Najlepiej je ściągnąć na telefon i tak oglądać bo na całym ekranie komputera straszna pixeloza.Jak ktoś ma konto i zdolności to zezwalam na umieszczenie plików na YouTube z zastrzeżeniem dodania że autorem filmiku jest resty ;)W sumie jest to prawie godzina materiału(2:16 ,16:38 oraz 30: 24) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Pawełek,zezwolenie od wszechmogącego dostałeś na zakładanie vol II?mam podjechać i rypnąc Tobie z panzerfausta w okno?:PYeti,ciekawa teoria:) po czym to wnioskujesz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_whiskey Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Tak informacyjnie dla kilku osób - udało się w końcu wrócić z przedłużonych poszukiwań sztandaru;) Mam wrażenie, że nadal słyszę jak brzęczy mi mój Smętek, ale to tylko omamy. Nie wiem ile przeszliśmy w ciągu tych kilku dni, ale warto było przyjechać!Rozmowa z tym chłopem sprawiła, że na przyszły rok (w sumie to czemu nie w te wakacje?) można by zrobić akcję szukania miejsca rozbicia samolotu. Jedno jest pewne - do Lelowa na pewno chciałbym wrócić, bo to ciekawe tereny.Pozdro,Mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 Niestety wszechmogącym nie jesteś i na pewno nigdy nie zostaniesz. Panca trzeba najpierw mieć by cokolwiek później z nim robić :)Yeti wnioskuje po niektórych Twoich durnych postach :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.