woytas Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2010 powli sie koncza - zapamietajmy dziewczyny, reprezentatki kibicow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRVAL Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Ach te Angielki mmmmm...:-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 tutaj polki:) :http://www.webbax.se/pics/hotgirl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Oglądać z mocno ściszonym dźwiękiem :-)Normalnie masz u moich domowników przechlapane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Hehehe, stary kawał, byłem w jednym biurze świadkiem upuszczenia kubka z kawą w trakcie oglądania tego obrazka" :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Ta z Korei ciekawa... z Brazylii też... ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Koreaneczka wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Angielka wypasiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Dosłownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Argentynka przestała się uśmiechać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 Wg mnie szkodA :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Ale zobacz jak Elza się cieszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Piłka nożna to taki sport, gdzie na boisku biega 22 graczy, a na końcu zawsze wygrywają Niemcy"Chciałbym finał Holandia - Niemcy. Hiszpania nie zasługuje nawet na półfinał swoją grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Ja tam chciałem Anglię w finale, ale wiedziałem, że to niemożliwe ;) Niemcy wygrają - ta drużyna jest jak ich czołgi z II WŚ, miażdżą wszystko i wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Ale to była Alba, więc nie Polka. Lipny obrazek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.