Nadwojciech Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Dziś od 18,30 do 6,30 w pracy,dobrze że laptopa wziąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 ja pierwsza no przespana po 4 nockach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Czyli w pracy byłeś?Lepiej niż w domku... Mniej pań głowę zawraca :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 W pracy zero Pań ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 A u mnie sporo kobitek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 W pracy zero Pań !"Ino same młyny :}Te, Młynarz :)))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Wojtek, a po ile mąka :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Co Ty? On blokers, nawet w takim jednolitym drelichu ( nie mylić z dresem ) biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Sio zarazy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Idzie Wojtek przez blok, worek mąki niesie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Bo narod pomysli, ze bulki pieke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Hheheheh :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 ale kilka osob zdziwilo sie jak dostalo bana o 3 w nocy - np wladca Bieszczad.Chcial potrolowac a tu pffff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Znaczy kładziesz się spać, a rano z obitym pyskiem leżysz na chodniczku koło bamboszy...?no nieładnie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 i jeszcze tylek szczypie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 w kaktusy wpadłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Wypadlem z kapuchy :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 to pomówienia i insynuacje!!!!!!!!a tak w ogóle kapuchy- kłapouchy, a nie kapucha :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 tak sobie siedzęja i kol.Speedy jak widzę na liście on-line Mody gdzie?!!?zostawić owieczki bez pasterza..no ładnie:)chyba ide spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 no i zostałem sam na forum,ja się tak nie bawię,końcxzę trolować idę spać!http://www.youtube.com/watch?v=CTqbT747qqg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Mnie dzisiaj bezsenność dopadła... i dzisiaj już chyba nie ide spać jak i tak trza być na chodzie o 7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Hebda a jak jestem ukrytym jury?i strzelam zza rogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 A ja we wpisie Hebdy znalazłem cycatę roku:końcxzę trolować".Niech się Radziu, Jacek, Bandolero i wielu, wielu innych chowa. Hebda na HP i w Dole rządzi.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 08:51 08-12-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Samokrytyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Trzymamy pacjenta za słowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.