cuma Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Boer!dziadek cuma już zalega", a Ty patrz, by nic tu nie zginęło!odpowiedzialny jesteś!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 no i zostawił mnie samego i pewnie spać poszedł?!ale ja jeszcze wytrzymam, aż ktoś się pokaże"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 areko, PAULUS!Forum jest Wasze!się 3majcie do rana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 alone.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 Dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 Jakie dobranoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 Z doskoku się nie liczy:)Wstałem,zimno,biało za oknem a za 45minut trzeba wychodzić do pracy:/Jeszcze tylko fajek i herbata.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Ciężkie jest życie bezrobola. Wyspany, wypoczęty, nie ma co z sobą zrobić, więc siada do kompa i pisze bzdury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Takiemu to dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Łoj...życie bezrobola zimową porą jest pełne dramatów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 A żebyś wiedział. Wjazd do kumpla na flaszkę, do drugiego na piwo, powrót do domu co by zęby ogolić, w kimę i reeplay.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 traper6!zgodzę się z Tobą, ale tylko co do kompa i pisania bzdur.ostatni raz pracowałem 2 tygodnie na przełomie stycznia i lutego br.pózniej zakład padał i wolne miałem, a od września na kuroniu" jestem i...na nic czasu nie mam i na prawdę nic nie robię!dzisiaj parę minut po 3 wstałem. po co? latem malowanie mieszkania zrobić miałem, przełożyłem na wiosnę przyszłego roku,we wrześniu porządki w ogrodzie się zmusiłem żeby zrobić.roślinki zamarznięte w skrzynce do tej pory stoją!nie miałem czasu, żeby posadzić!a żebym był wyspany i wypoczęty?! nic z tych rzeczy!ciężkie jest życie bezrobola!tylko brzuch mi rośnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Najgorsze są te pobudki z samego rana o 11-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Jakie pobudki !? O tej porze to ja się kładę spać, co by być na wieczór wypoczęty. Idzie weekend.... ciężko będzie.... oj ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 napisałem ten post o 10:24:58, zakręciłem się po chacie, rozejrzałem...no i właśnie przed chwilą się obudziłem!jak żyć...? ciężko jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me109 Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Wlasnie skonczylem ogladac film o ograbianiu wraku Wilhelma Gustloffa " i jest 2.27 dobranoc:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 też nie mogę zasnąć.muzyka łagodzi obyczaje..Tomasz jest naprawdę DZIKI http://www.tomaszstanko.com/Tomasz_Stanko_trebacz_jazzowy_i_kompozytor.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Wczoraj po południu poszedłem do innego poszukiwacza na wykopki. Ciężko było.....Kopaliśmy u niego w mieszkaniu puszki po piwie..... bo się turlały pod nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 u mnie nie długo minie rok jak na czczo siadam do kolacji...musiałem,bo już bym do tej pory pewnie się zważył.bardzo ładne określenie,takie eleganckie,a chętnych na sznury nie brakuje.w cenie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Obecny,dobranoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 kończę flachmana,na pole powoli już czs. Traper ziomalu odezwij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Upssss.... zaspałem.W czym mogę pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 przez te teorie spiskowe spać w nocy nie mogę..witam nocną zmianęhttp://www.youtube.com/watch?v=tVL1u1eLX3I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 23 Grudzień 2012 Share Napisano 23 Grudzień 2012 Użytkownicy online: Tauder , ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 smażę karpia i próbuję to co nakapało :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.