sudajew Napisano 20 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2010 http://demotywatory.pl/1786297/Widzisz-roznice-- nie wiem kto to, ale domyślam się że ktoś z tego forum. Mi się podoba:)pzdrPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 22:09 20-07-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odkrywca86 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 No cóż... demotywuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemianka Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Ja widzę różnice,na górze 98k,na dole vz24 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 mi się podoba ten demot. Jestem tylko ciekawy czy był na głównej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Masz napisane poczekalnia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 No i co z tego?Jajogłowi oglądają Demoty???A jeśli nawet, to czy któryś zatrybi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemianka Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Z taką rurą mozna na mecze chodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Z tego co patrzyłem na komentarze to autor musiał łopatologicznie wytłumaczyć sens demota,bo wiara nie czaiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 http://demotywatory.pl/1909149/cierpienie-lzy-tragedia-ludzkaPrzyznac sięktóry to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Przyznaj się lepiej, co Cię w tym czymś" bawi?PS Jeśli już, to która to". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Ludzie tracą moralność- widać to na takich fotach jak to! @$#^%#$&^*^*%$#!!! Nie powiem co bym jej zrobił i temu kto to zdjęcie robił .Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Brak słów.Pokora, zaduma i szacunek przegrywa z głupotą młodych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Przyznaj się lepiej, co Cię w tym "czymś bawi?"Absolutnie nic!Zobaczyłem logo odkrywcy na zdjęciu, ciekawi mnie czy ktoś przypadkowy znalazł to zdjęcie na forum czy ktoś znas dodał tego demota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 fotka tej gówniary była 1szy raz zamieszczona na NK,sweet focia i debilizm obecnych nastolatek:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 brak słów poprostu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 I jakiś idiota nam antyreklamę robi >( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 szkoda tylko że temu dziecku ktoś zamazał tą twarz ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 moje podejście do sprawy jest taki dziewczyny z mojego wieku a nawet młodsze albo i starsze sa że tak ładnie powiem pomieszane albo je osioł kopną, robienie zdjęć w takich miejscach jest chore tak jak by pojechały na cmentarz i zrobiły sesję fotograficzna przy grobie babci albo dziadka a jeszcze lepiej jak by zrobiła sobie zdjęcie w Katyniu w miejscu mordu polskich żołnierzy. po prostu DZIEWCZYNY KIEDYŚ MIAŁY KLASĘ A TERAZ MAJĄ NASZĄ KLASĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.