Skocz do zawartości

Makabryczne znalezisko na terenie jednostki wojskowej w Żaganiu. Żołnierze odkopali ludzki szkielet

Aliens

Rekomendowane odpowiedzi

Podepnę się do tematu. Dziś otrzymałem (po 1,5 miesiąca oczekiwania) odpowiedź z urzędu gminy z miejsca które czasem odwiedzam w sprawie zgłoszenia jakie wcześniej poczyniłem drogą mailową. Wszystko anonimowo i bez żadnych kosztów(z mojej strony), więc nie bójmy się zgłaszać jeśli podejrzewamy, że gdzieś mogą poniewierać się ludzkie szczątki. To nic nie kosztuje...

PS.Oczywiście zaraz zostanę zjechany, że ktoś znalazł jakieś kości po niedzielnym obiedzie i czy też ma je zgłaszać.Ale nie ważne, ważne, że to może kogoś ośmieli to zgłoszenia podobnego znaleziska.

Uważam kolego że dobrze zrobiłeś, niemiaszek sowiet czy inny trupek ma prawo byc sprawdzonym i leżec gdzieś w odpowiednim miejscu.A dla tych co zaraz halo podniosą pragnę zauważyc ze po polskich lasach nie brakuje nieznanych miejsc pochówków polskich żołnierzy.

Żal nowy wątek zakładać ...

Wrocław: Archeolodzy znaleźli szkielety dwóch żołnierzy Wehrmachtu. Zginęli od strzałów w głowę

http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,8021287,Wroclaw__Archeolodzy_znalezli_szkielety_dwoch_zolnierzy.html

Ciekawe, czy i kiedy pismaki ( i nie tylko :-) przestaną z takich zdarzeń sensację robić?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie