Skocz do zawartości

Bolimów 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeszcze chwila i na tym forum zostaną tylko Ci, którzy odpowiadają moderatorom albo ich kolesie, nie zauważyłem, żeby np. taki szymonpiatek został za swoje obelgi i kłamstwa zbanowany.
  • Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie przebywanie na forum Odkrywcy nie jest koniecznoscia. W kazdej chwili mozna odejsc - nie pytajac sie nikogo o zdanie.
Ale jesli ktos decyduje sie na to by zostac - obowiazuja go reguly forum. Warto poszukac co wolno a czego nie. I ograniczenia" wcale nie sa uciazliwe - sa porostu takie same jak w zyciu codziennym.
Ale jak widac nie wszyscy potrafia sie dostosowac.
Sprawy prywatne do moderatorow zalatwiamy via email.
Napisano
Oczywiście napisał tylko prawdę, a reszta to moherowe ataki sekciarzy z Polonii Militaris. Sami już chyba nie wierzycie w to co piszecie. Faktycznie przebywanie na forum nie jest koniecznością i zważ woytasie, że zabieramy tu głos tylko i wyłącznie po kolejnym wylaniu pomyj na imprezę. Nikt z liderów ruchu rekonstrukcyjnego tu już nie bywa. Można tu bowiem każdego obrazić, opluć, a nie każdy kiedy mu mu plują w twarz odpowiada, że to deszcz pada.
Napisano
Panowie trzeba odroznic krytyke od zwyklego pajacowania . Mnie najbardziej boli jednak hipokryzja niektorych osob, jezdzacych po organizatorach imprez a samemu popelniajcymi te ledy" . Najgorsze jest to ze uznawani sa przez srodowisko" za ekspertow. Dotyczy to nie tylko reko. Jak ktos nic nie robi to napewno sie nie pomyli.
Napisano
Im dłużej czytam Olejcie Obsrywcę i wzorem wielu innych których od dawna tu nie widać przenieście się na fora na których takich popaprańców się banuje."- cytata za zeszłym Obserwatorem, tym bardziej uważam, iż moderatorzy wykonali gest łaski.

Użytkownik cierpiał korzystając z Forum, jednocześnie samemu nie potrafiąc uwolnić się od tego uzależnienia...
Napisano
A znasz znaczenie słowa hipokryzja - z chęcią poczytam krytyczne wypowiedzi organizatorów Bolimowa wobec innych imprez rekonstrukcyjnych (w tonie i elegancji odkrywcowego pierwszego postu w tym wątku). Poproszę o cytaty, czy jest to tylko Twój wymysł, celem udowodnienia jakiejś z góry założonej tezy. Czekam.
Napisano
Jeśli ktoś ma odrobinę honoru to nawet najgorszemu wrogowi odpowie merytorycznie, a Obserwator Niezalezny od poczatku swego bytu na forum, nie napisał nic innego prócz steku obelg i postów nie związanych z tematyką forum, jak i z wszelkimi kanonami.

Nie widzę powodu dla którego miałby dostać kolejną szansę, bo poprawy raczej nie było wcale.

Ku wiadomości publicznej, to nie był ban za orientację polityczną czy forumową, tylko za chamstwo i ciągłe OT.

pozdrawiam.
Napisano
Panowie !!! jak dzieci w piaskownicy....
A możemy wrócić do meritum, i wyczyścić temat z OT.

Ja jakoś nigdy nie obruszałem się za krytykę. Vide tematy o Bzurze, można sprawdzić.

Natomiast zauważam, także i w tym przypadku niechęć do kogoś" i krytykanctwo, czemu dałem wyraz na samej górze" tematu pisząc, że ktoś tu kogoś nie lubi. I to podtrzymuję.
Napisano
Koszt reko w Bolimowie był znacznie mniejszy niż 100 tyś złotych , ale nie jestem upoważniony do podania dokładnej sumy, napiszę tak zawierał się w przedziale 50 - 75 tys
Napisano
P.S. ale Bolimów to nie tylko rekonstrukcja, był przeglad filmów rekonstrukcyjnych, były spotkania tematyczne dla grup. Generalnie to był 1 Międzynarodowy Zlot Miłośników Historii Pierwszej Wojny Światowej a nie tylko sama rekonstrukcja, oczywiste laicy mówią TYLKO o rekonstrukcji niedzielnej bo o innych rzeczach nie wiedzą bo i po co? Wystarczy opluć kogoś tematem widowiska.
Napisano
Jeśli ta impreza kosztowała 100 tys. to chylę czoła przed organizatorami, że udało im się za takie obiery zrobić taki event. Biorąc pod uwagę zakres organizacji trzeba zastanowić się nad sprawnością organizacyjną i pr-owską, zobaczcie na listę sponsorów: http://www.bolimow1915.dobroni.pl/media/index.php?pokaz=kontent&idKontent=759&MediumID=352.

Panie Woytas miał Pan ru zacytować wypowiedzi Rożdżestwińskiego, który w taki sam sposób jak na tym forum ocenia inne imprezy, oskarża kogoś o przekręcanie kaski. Czy też Pan należy do bezinteresownie nienawidzących? Jest Pan tu moderatorem, a to oznacza chyba, że wie Pan co Pan pisze?
Napisano
Obawiam się, że moja cierpliwośc się wyczerpała. Byli w tym wątku tacy, którzy podsycali konflikt, ale byli i tacy, którzy dali się prowokowac.
Nagrody" rozdane, smieci poszły do kubła, rozmawiacie merytorycznie, czy wątek też do kubła?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 17:02 14-06-2010

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie