wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 juz zarezerwowalem nocleg na 3 nocki i tez w dom tonacy w niedzieli" wiec sie spotkamy panowie juz na miejscu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 a zeczy ktore znajdziemy na miejscu, bedziemy mogli zabrac ze soba. oczywiscie nie chodzi mi o sztandar;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 widzę że chętnych sporo,to dobrze rock-uje,jak by co,to moja oferta jest nadal aktualna. [3miejsca] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 twoja oferta jest nadal aktualna, czyli. ja sie ciesze ze tyle osob jedzie, ja sam mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze baawic. i trza zrobic jakies wspulne ognisko;)a fanty ktore znajdziemy bedziemy mogli zabrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Witam kolegów serdecznie!Fanty wygrzebane w ziemi przekazujemy protokólarnie organizatorom ci zaś przekazują je tym samym dokumentem w ciągu trzech dni: Wojewódzkiemu Konserwatorowi Zabytków /Archeologowi, który nadzoruje działania (czy przyjedzie nie wiadomo - jest bardzo upierdliwy - w ubiegłym roku go nie było).Obok Zalewu (200 m. od cmentarza wojennego, jest łąka na której można będzie rozbić namiot (spartańskie warunki).Ognisko wieczorem zawsze można będzie zrobić (Nadleśniczy pozwoli), a co do deszczu to sami Wiecie (lepiej nie krakać - będziemy siedzieć i gawędzić - kolega 8total4 jest historykiem więc go poprosimy żeby opowiadał.Są pytania jak dojechać: wystarczy wrzucić - Lelów i mapa gotowa (Lelów jest tylko jeden w Polsce). Krzyżują się w Lelowie drogi: Częstochowa-Jędrzejów i Myszków-Koniecpol. Urząd Gminy każdy wskaże.Może mi ktoś podpowie jak załatwić ramę (w miejscu naszych poszukiwań kiedyś były głębokie doły po torfowe i aż się prosiło by w nich zatopić sprzęt /znikły 2 - 75ki/. Dziś te jeziorka zarosły prawie całkowicie.Jeśli są jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Dzięki Jurek za info. dużo mi ułatwiło,teraz trzeba liczyć tylko na pogodę i jak największą frekwencję no i oczywiście sukces poszukiwań :)),tylko nie wiem, czy ACE nie będzie za słaby,? a po wszystkim, po rejestr. gdy wrócę do domu, o 6-tej rano dwóch smutnych panów przyjdzie i kolbami w drzwi załomoce",jak powiedział klasyk :)) ?? Jak by co, to zostały już ew.2 miejsca w sam.,no chyba żeby coś się zmieniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 no właśnie dwóch smutnych panów ;] Jedzie ktoś z Opolskiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 A z midasem mogę wystartować? chętnie się dołączę do kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Mam ubrać garnitur ? ;)A tak poważnie to chetnie pomogę w kwestii historyczno-regionalnej, jeśli będzie trzeba - mogę wziąć do pomocy kilka Osób, które także będą umiały przybliżyć losy 7DP M-dzy 1. a 5. Września `39.Proponuję zrobić jakieś spotkanie na pograniczu, np. w Olsztynie czy Janowie, i przy zimnych napojach omówić sprawy organizacyjne.Częstochowa chętnie pomoże w organizacji imprezy.Wysłałem na priv kontakt telefoniczny.Dziś będę rozmawiał z Ludźmi z Częstochowy w kwestii naszych możliwości pomocy przy zapleczu imprezy.pozdrawiam.Dawid.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 15:43 07-06-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elku Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Hallo hallo, tu brakujące ogniwo trójki. Niestety nie wiem czy uda mi sie przybyć bo w tym czasie siwy organizuje zlot moto.Wizja integracji jest bardzo nęcąca, więc będę się starał wpaść pogadać.Dam jeszcze znaka jak się wyjaśni.Ramzes z którego rejonu opolskiego jesteś?Pozdrowy dla totala (khyyyyyyyyh) i suchego (alternatywa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 elku, Ty się nie starasz tylko jesteś obecny, a ja już pisze usprawiedliwienie dla Siwego, z racji twojej nieobecności na zlocie moto ;)będzie Leżajski Full i alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 ja pewnie nikogo nie bede znał, ale z miła checia poznam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 ja będę w kamo i z butelką w kieszeni jak coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Tu mamusia Siwy, Elku jesteś usprawiedliwiony. Tylko czy twoja jawa i janek ci wybaczą? O HUSARII nie wspomne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Ja jestem z regionu GRODKÓW NYSA BRZEG 50 km od Opola ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 '' elku '' to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 elku jest z okolic Olesna, wiec troche nie ten rejon.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2010 khekhem...co to za spamowanie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Panowie ja bede jechał do Lelowa z Jędrzejowa bez wykrywki bo z Jablem biegam:) ale w razie czego 4 miejsca są (wow do Jędrzejowa z Kraka prosta droga)i potem 3 miejsca w namiociku są:) A jakieś ala pole namiotowe tam jest??W niedzielę też mogę porozwozić na stację do Włoszczowy lub Jędrzejowa jak trzeba:):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 to mozna sie zabrac z toba ernestix? podjechal bym do jedrzejowa i z tamtad razem bysmy pojechali.a jak bys znalazl jeszcze miejsce w namiocie to bylo by miodzio zawsze by sie cos przyoszczedziło;)a i dobrego grila zorganizuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 no,już niedługo więc czas napisać do organizatora i się zgłosić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 ernestix, ja bym sobie juz 2 miejsca zarezerwowal. 2 w aucie i 2 w namiocie. ok? ;) podaj jakis numer jak mozesz to sie zgadamy ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Witam serdecznie kolegów!Już nas trochę jest. Wiele dobrych sprzętów. Niestety nikt się nie zgłosił z ramą.Pozdrawiam!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Też mogę zabrać dwie lub 3 osoby okolice stolicy będzie weselej po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Panowie ja mogę zabrać 2 lub 3 osoby z okolic warszawy a konkretnie z trasy Żyrardów Skierniewice jak ktoś dojedzie pociągiem z miłą chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.