wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 juz zarezerwowalem nocleg na 3 nocki i tez w dom tonacy w niedzieli" wiec sie spotkamy panowie juz na miejscu;)
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 a zeczy ktore znajdziemy na miejscu, bedziemy mogli zabrac ze soba. oczywiscie nie chodzi mi o sztandar;)
srg.steiner Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 widzę że chętnych sporo,to dobrze rock-uje,jak by co,to moja oferta jest nadal aktualna. [3miejsca]
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 twoja oferta jest nadal aktualna, czyli. ja sie ciesze ze tyle osob jedzie, ja sam mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze baawic. i trza zrobic jakies wspulne ognisko;)a fanty ktore znajdziemy bedziemy mogli zabrac?
kluch2 Napisano 6 Czerwiec 2010 Napisano 6 Czerwiec 2010 Witam kolegów serdecznie!Fanty wygrzebane w ziemi przekazujemy protokólarnie organizatorom ci zaś przekazują je tym samym dokumentem w ciągu trzech dni: Wojewódzkiemu Konserwatorowi Zabytków /Archeologowi, który nadzoruje działania (czy przyjedzie nie wiadomo - jest bardzo upierdliwy - w ubiegłym roku go nie było).Obok Zalewu (200 m. od cmentarza wojennego, jest łąka na której można będzie rozbić namiot (spartańskie warunki).Ognisko wieczorem zawsze można będzie zrobić (Nadleśniczy pozwoli), a co do deszczu to sami Wiecie (lepiej nie krakać - będziemy siedzieć i gawędzić - kolega 8total4 jest historykiem więc go poprosimy żeby opowiadał.Są pytania jak dojechać: wystarczy wrzucić - Lelów i mapa gotowa (Lelów jest tylko jeden w Polsce). Krzyżują się w Lelowie drogi: Częstochowa-Jędrzejów i Myszków-Koniecpol. Urząd Gminy każdy wskaże.Może mi ktoś podpowie jak załatwić ramę (w miejscu naszych poszukiwań kiedyś były głębokie doły po torfowe i aż się prosiło by w nich zatopić sprzęt /znikły 2 - 75ki/. Dziś te jeziorka zarosły prawie całkowicie.Jeśli są jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie!Jurek.
srg.steiner Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 Dzięki Jurek za info. dużo mi ułatwiło,teraz trzeba liczyć tylko na pogodę i jak największą frekwencję no i oczywiście sukces poszukiwań :)),tylko nie wiem, czy ACE nie będzie za słaby,? a po wszystkim, po rejestr. gdy wrócę do domu, o 6-tej rano dwóch smutnych panów przyjdzie i kolbami w drzwi załomoce",jak powiedział klasyk :)) ?? Jak by co, to zostały już ew.2 miejsca w sam.,no chyba żeby coś się zmieniło...
ramzes0 Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 no właśnie dwóch smutnych panów ;] Jedzie ktoś z Opolskiego???
zbyszek12315 Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 A z midasem mogę wystartować? chętnie się dołączę do kolegów
8total4 Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 Mam ubrać garnitur ? ;)A tak poważnie to chetnie pomogę w kwestii historyczno-regionalnej, jeśli będzie trzeba - mogę wziąć do pomocy kilka Osób, które także będą umiały przybliżyć losy 7DP M-dzy 1. a 5. Września `39.Proponuję zrobić jakieś spotkanie na pograniczu, np. w Olsztynie czy Janowie, i przy zimnych napojach omówić sprawy organizacyjne.Częstochowa chętnie pomoże w organizacji imprezy.Wysłałem na priv kontakt telefoniczny.Dziś będę rozmawiał z Ludźmi z Częstochowy w kwestii naszych możliwości pomocy przy zapleczu imprezy.pozdrawiam.Dawid.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 15:43 07-06-2010
elku Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 Hallo hallo, tu brakujące ogniwo trójki. Niestety nie wiem czy uda mi sie przybyć bo w tym czasie siwy organizuje zlot moto.Wizja integracji jest bardzo nęcąca, więc będę się starał wpaść pogadać.Dam jeszcze znaka jak się wyjaśni.Ramzes z którego rejonu opolskiego jesteś?Pozdrowy dla totala (khyyyyyyyyh) i suchego (alternatywa)
8total4 Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 elku, Ty się nie starasz tylko jesteś obecny, a ja już pisze usprawiedliwienie dla Siwego, z racji twojej nieobecności na zlocie moto ;)będzie Leżajski Full i alternatywa.
wow Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 ja pewnie nikogo nie bede znał, ale z miła checia poznam;)
Hebda Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Napisano 7 Czerwiec 2010 ja będę w kamo i z butelką w kieszeni jak coś:)
siwy_49 Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Tu mamusia Siwy, Elku jesteś usprawiedliwiony. Tylko czy twoja jawa i janek ci wybaczą? O HUSARII nie wspomne:)
ramzes0 Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Ja jestem z regionu GRODKÓW NYSA BRZEG 50 km od Opola ...
8total4 Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 elku jest z okolic Olesna, wiec troche nie ten rejon.pozdro.
ernestix Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Panowie ja bede jechał do Lelowa z Jędrzejowa bez wykrywki bo z Jablem biegam:) ale w razie czego 4 miejsca są (wow do Jędrzejowa z Kraka prosta droga)i potem 3 miejsca w namiociku są:) A jakieś ala pole namiotowe tam jest??W niedzielę też mogę porozwozić na stację do Włoszczowy lub Jędrzejowa jak trzeba:):P
wow Napisano 13 Czerwiec 2010 Napisano 13 Czerwiec 2010 to mozna sie zabrac z toba ernestix? podjechal bym do jedrzejowa i z tamtad razem bysmy pojechali.a jak bys znalazl jeszcze miejsce w namiocie to bylo by miodzio zawsze by sie cos przyoszczedziło;)a i dobrego grila zorganizuje;)
Hebda Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Napisano 13 Czerwiec 2010 no,już niedługo więc czas napisać do organizatora i się zgłosić:)
wow Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 ernestix, ja bym sobie juz 2 miejsca zarezerwowal. 2 w aucie i 2 w namiocie. ok? ;) podaj jakis numer jak mozesz to sie zgadamy ;) pozdro
kluch2 Napisano 17 Czerwiec 2010 Napisano 17 Czerwiec 2010 Witam serdecznie kolegów!Już nas trochę jest. Wiele dobrych sprzętów. Niestety nikt się nie zgłosił z ramą.Pozdrawiam!Jurek.
mariusz12348 Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 Też mogę zabrać dwie lub 3 osoby okolice stolicy będzie weselej po drodze
mariusz12348 Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 Panowie ja mogę zabrać 2 lub 3 osoby z okolic warszawy a konkretnie z trasy Żyrardów Skierniewice jak ktoś dojedzie pociągiem z miłą chęcią
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.