wow Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 no wiem, dlatego jak ktos nie napisze, ze jedzie z kraka to smigam pkp do rzeszowa dzien wczesniej. tylko ilu nas bedzie i gdzie konkretnie ruszamy, bo mozna naprzyklad jak bedzie na tyle miejs w aucie zlozyc sie na paliwko im jechac w biesy na weekend. wynajac cos i milo spedzic weekend. oczywiscie wieczorkiem ogniska i dluga rozmowa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 hhahahaha pomylilem posta. tak tak jade pkp i tez dzien wczesniej, bo jak zbiurka jest o 8 to watpie zebym zdarzył.jedynie mialbym do kogos prosbe zeby wzial mnie na miejsce po zbiurce na miejsce przeaznaczenia. a jak to mam byc w weekend to jak bedzie z noclegiem_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 od urzędu Lelowa do miejsca poszukiwań nie bedzie problemu z miejscem w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 fajnie, to napewno sie zjawie, zreszta sie juz zarejestrowalem;) a jak bedzie z noclegiem na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 nocleg 30zł za noc,czyli 60zł,prysznic jest,nawet ciepła woda:)pokój 5-6osobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 ja też jest ktoś zainteresowany wspólnym noclegiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Wspólny nocleg????-A ty kobieta,czy meszczyzna...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 raczej facet:) z badań przeprowadzonych przeze mnie na forum stwierdziłem że kobiet jest góra 10sztuk:)Boisz się że ktoś nocą się zakradnie pod pierzynę:Pzdrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 chętnie bym się przejechał,tylko czy z ace250 warto?z drugiej str.kopanie na legalu?hmm...,jak by co to ze trzech mógł bym zabrać :) powiedzmy z Janek?? a nocleg w sam.[kombiak:))] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 ocleg" tzn.ja nocuję :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 a reszta jako warta przed bądź pod samochodem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 tam też jest sporo miejsca :))2 w samoch.,a jakiś namiocik zawsze można zabrać.czyż nie??z resztą tam się jedzie kopać a spać się będzie w domu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak1966 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 witam ja wybieram się z okolcy zielona góra jak ktos ma ochotę się zabrać to mam 4 miejsca i duzy bagaznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam.Total przybywasz na 2 dni? bo ja planuje tam nocować wiec można jakąś większą integracje" zrobić :] jak co to dzwoń :] jeżeli jest ktoś także chętny na wspólny iwak" to zapraszam, mam już nawet ustalone miejsce bazowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Dajcie ktoś numer telefonu najlepiej!! i się omówi co i jak tak jestem mężczyzną ;p Lepiej dobrać ekipe pewną i bd łatwiej a i jeśli ktoś jest z Okolic Opola to tym bardziej a się wybiera suchy ss ? jesteś skinem ? sory za pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 suchy jak coś to chce się dołączyć ;] na miejscu się zgramy chyba że jesteś z Okolic tych co ja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 panowie, bo ja musze wziac nocleg na 3 nocki wiec jakcos mozemy razem zamieszkac prxez te 3 dni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 wow,czemu aż na 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Suchy, już ja wiem jak sie z Wami kończy integracja.. myślę że dam się namówić :Dtrzeba ściągnąć brakujące ogniwo trójki, Wujka E., a wtedy zamiast dwoch dni będą cztery ;]tak.. wiem o czym myślisz amatorze Leżajskiego Fulla. :Dps. zabierzcie Q. jak będzie miejsce.My prawdopodobnie przybędziemy większością grandziarskiej familii.bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 mafia normalnie mafia! :)ja się zaczynam bać!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 musze jechac na 3 nocki poniewarz,musialbym jechac noca i byl bym na rano i pewnie byl bym nierzywy, a lubie sie wyspac,wiec musze byc tam dzien wczesniej;) jest ktos chetny na nocleg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 my będziemy w piątek popołudniu lub wieczorem:)Tam gdzie kokesh z ekipą śpimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 wlasnie ja tez chce zbic w piatek i szukam noclegu. macie juz jakis namiar na spanie? bo ja bym sie tez pisal na nocleg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 RE: 24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru kokesh (1778 / 54) 2010-05-25 00:15:0130-35zł od łebka przy dwóch noclegach 40-45 za jedną .Wpisz ;,,dom tonący w zieleni'' a wyskoczy miejscówka naszej rezerwacji.Jedziemy (uciekamy z domu) już w piątek,żeby w ,,spokoju''przygotować się do akcji .Pozdro...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 nie wiem czy zrozumialem ile za noc? i czy mozna sie z wami umowic na kiejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.