Skocz do zawartości

24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

no wiem, dlatego jak ktos nie napisze, ze jedzie z kraka to smigam pkp do rzeszowa dzien wczesniej. tylko ilu nas bedzie i gdzie konkretnie ruszamy, bo mozna naprzyklad jak bedzie na tyle miejs w aucie zlozyc sie na paliwko im jechac w biesy na weekend. wynajac cos i milo spedzic weekend. oczywiscie wieczorkiem ogniska i dluga rozmowa.....

• Odpowiedzi 418
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
hhahahaha pomylilem posta. tak tak jade pkp i tez dzien wczesniej, bo jak zbiurka jest o 8 to watpie zebym zdarzył.jedynie mialbym do kogos prosbe zeby wzial mnie na miejsce po zbiurce na miejsce przeaznaczenia. a jak to mam byc w weekend to jak bedzie z noclegiem_

Witam.
Total przybywasz na 2 dni? bo ja planuje tam nocować wiec można jakąś większą integracje" zrobić :] jak co to dzwoń :] jeżeli jest ktoś także chętny na wspólny iwak" to zapraszam, mam już nawet ustalone miejsce bazowania :D

Dajcie ktoś numer telefonu najlepiej!! i się omówi co i jak tak jestem mężczyzną ;p Lepiej dobrać ekipe pewną i bd łatwiej a i jeśli ktoś jest z Okolic Opola to tym bardziej a się wybiera suchy ss ? jesteś skinem ? sory za pytanie

Suchy, już ja wiem jak sie z Wami kończy integracja..
myślę że dam się namówić :D

trzeba ściągnąć brakujące ogniwo trójki, Wujka E., a wtedy zamiast dwoch dni będą cztery ;]

tak.. wiem o czym myślisz amatorze Leżajskiego Fulla. :D
ps. zabierzcie Q. jak będzie miejsce.

My prawdopodobnie przybędziemy większością grandziarskiej familii.
bez odbioru.

RE: 24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru
kokesh (1778 / 54)
2010-05-25 00:15:01

30-35zł od łebka przy dwóch noclegach 40-45 za jedną .Wpisz ;,,dom tonący w zieleni'' a wyskoczy miejscówka naszej rezerwacji.Jedziemy (uciekamy z domu) już w piątek,żeby w ,,spokoju''przygotować się do akcji .Pozdro...

:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie