kluch2 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Witam serdecznie kolegów!Pogoda będzie znośna, może trochę pokropić - będzie się lepiej oddychać.Teren pod namioty będzie otwarty od 16,00 w piątek.Harcerze będą w kamizelkach i będą was kierować na biwak.Oczekuję kolegów na zbiórce.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 to dobrze:)lecę naostrzyć saperkę,baterię juz zakupione,jeszcze tylko parę konserw,wino i woda do kupienia i fruniemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Tak więc w drogę. Do zobaczenia na polu namiotowym.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 No panowie!6770 osłon 363postów,z czego pewnie 1/4 z sensem:)zaoferowało się prawie 40osób,albo i więcej..ile przyjedzie-zobaczymy:)Ja już znikam.Kierunek:LELÓW!!Do zobaczyska na miejscu:)Total-karton z autografem i dedykacją:)daswidania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Ja juz za chwilke tez staruje trzyosobowa ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Zazdroszczę ja jeszcze w pracy i pojawię się dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Ja też na sportowej. Wyjazd za jakieś 3 godziny. Do zobaczenia jutro, lub dziś jeśli na Sportowej.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Ja jeszcze 5 i pol godziny z czego w pracy 3 :(mam mieszane uczucia z tym wyjazdem bo mnie ten namiot w deszczu jakos malo odpowiada ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Czy ktoś z kolegów dziś przejazdem przez Włoszczowę !!Chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Witam serdecznie kolegów!Dziś niedziela 25, wielu kolegów jeszcze nie dojechało do domów. Tych którzy w dzisiejszych poszukiwaniach nie brali udziału informuję że szczególnych trafień nie było.Wczorajsza skrzynia z dokumentami jutro trafi do archeologa w Częstochowie, pozostałe fanty też. Pogodę mieliśmy fantastyczną bowiem od 16,00 leje jak z cebra.Jeszcze raz w imieniu towarzystwa dziękuję kolegą za tak liczne przybycie, jednocześnie życząc szczęśliwego powrotu do domów. Życzę serdecznie również, wielu udanych eksploracji i ciekawych trafień.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Napierajcie Towarzysze i Towarówki- kto był spośród gwiazd i gwiazdeczek naszego Forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Na załączonym obrazku widzimy kol. Hebda. :P czyli założyciela wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Czyli pierwszą gwiazdeczkę mamy już odhaczoną" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 czwarty na lewo od Hebdy to pawel888 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Przepraszam bardzo. Trzeci :P sorry za dubla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Właśnie dotarliśmy z dziewczyną do domu-impreza super,podziękowania dla pana Jerzego za organiację...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 miało być oczywiście za organizację":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 A to ja. Czy ktoś ma zdjęcie całej grupy?emes chyba ty masz. Mogę prosić na priv:sebo_sek@yahoo.comWypad czaderski choć o fantach raczej nie mówimy. Ognicho bombowe.Pozdro dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Sory emes że się nie pożegnałem ale musiałem wcześniej się zawinąć . Wyszło coś przy tej transzeji ? Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Witam.Kilka fotek:1.Zdjęcie grupowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 JW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.