drag47 Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 No tylko nie pijcie za dużo przy tym ognisku ,żeby w niedzielę nie wykruszyła nam się połowa składu:) I pamiętajcie- szukamy sztandaru a nie zagubionych poszukiwaczy:)pozdrawiam
Hebda Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Napisano 8 Lipiec 2010 hehe:)drag47,my będziemy w piątek pod wieczór,więc najwyżej w sobote bedziemy niewyspani:)
Cpt.Nemo Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Tez mysle ze jakos w piatek dojade :)Ale mam nadzieje przenocowac nad woda :)
kokesh Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Widzę że impreza nieuchronnie zmierza w kierunku ,,poszukiwaczy zaginionej warki '' ale to dobrze, bo będą jaja. Pozdro...
emes Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Czy któryś z kolegów będzie mieszkał na kwaterze przy ul Sportowej 5?pozdr
spid3r Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 ja tez planuje w piatek w nocy przyjechać, więc gdybym kogoś zbudził, podeptał lub poplątał się w żyłke wędkarza to proszę nie bić i nie krzyczeć ;p wykrywacza nie bede miał sumienia podeptać ;p
pawel888 Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 Kolega kluch2 prosił aby potwierdzić swoje zgłoszenie przed 15 Lipca. Zgłoszone zaklepane.Sztandar mam zamiar wyciągnąć w Sobotę żeby już później nie chodzić z myślą że on tu gdzieś może być:)Do zobaczenia w terenie.<pozdro
Hebda Napisano 10 Lipiec 2010 Autor Napisano 10 Lipiec 2010 Ty go chcesz trafić??to ja ostrzę saperkę!zanim się zbiegną to zdążę zakopać:)Ja też będe na pewno:)zdrów
Cpt.Nemo Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 Jak to bylo w regulaminie ?Par.6 pkt.9Kto w sobote sztandar wykopie ten stawia wszystkim sobotni raut. \\alkohole, gril potezny, napoje chlodzace i inne popitki.\\"Jakos chyba tak ? :)
pawel888 Napisano 11 Lipiec 2010 Napisano 11 Lipiec 2010 Par.6 pkt.9Kto w sobote sztandar wykopie ten stawia wszystkim sobotni raut. \\alkohole, gril potezny, napoje chlodzace i inne popitki.\\"Ze względu na ten podpunkt jest zmiana planu, znajduję go w Niedziele,i to pod wieczór:)Ja banku obrabiać nie mam zamiaru :))))<pozdro
Cpt.Nemo Napisano 11 Lipiec 2010 Napisano 11 Lipiec 2010 Nie krepuj sie prosze, znajduj w sobote. To bedzie szansa wieczorem pobalowac, bo rano w niedziele nie trzeba wstawac i nigdzie lazic juz by nie bylo potrzeby :)
pawel888 Napisano 11 Lipiec 2010 Napisano 11 Lipiec 2010 Zobaczy co się da zrobić :)Cpt.Nemo Ty będziesz od piątku?I gdzie nocujesz?<pozdro
Hebda Napisano 11 Lipiec 2010 Autor Napisano 11 Lipiec 2010 Hehe:) byleś go znalazł:)potem i tak nic nie będziesz pamiętał
Cpt.Nemo Napisano 11 Lipiec 2010 Napisano 11 Lipiec 2010 Mam nadzieje nocowac w namiocie nad zalewem :) Wole niz hotel :)
Cpt.Nemo Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 Odliczanie mozna zaczac :)Do wyjazdu pozostalo 10 dni :)
honor2223 Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 A i sprawa ja będę chyba w piątek w tym lelowie bo nie wiem jak z pks tam do was w soboty :) i tak myślę czy ktoś by mógł mnie przygarnąć w ten piątek ? namiot swój mam chodzi o to żeby samotnie nie biwakować jestem z okolic opola a tu się nikt zbytnio raczej nie wybiera a i spokojnie litr na stole będzie :) czekam na odpowiedz
kluch2 Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 Witam!Nie chodzi o ponowne zgłaszanie tylko o potwierdzenie swojego przyjazdu (to chyba logiczne). Musimy choć w przybliżeniu wiedzieć ilu kolegów dotrze (logistyka).Pozdrawiam!
Hebda Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Napisano 14 Lipiec 2010 :):)nie tak dawno było 3miesiące:D10dni..kurczę.praca,sobota wolna potem arbait i w piątek wyruszamy:)mam nadzieję że będzie dużo osób,czy ktoś może wie czy na innych forach też jest wątek o poszukiwaniach?bo jak wrzuciłem w google sztandar lelów"to się tylko naczytałem wulgaryzmów na temat szwedzkiego działa:/niesmaczne..
srg.steiner Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 38 osób to nie za dużo,w dodatku autko mi padło i jest problem z dojazdem;),a miało być tak pięknie... spanie w samoch. lub pod nim"jako straż:),w dodatku tych 2 co miało ze mną jechać teraz się miga,a mój kanarek jest chyba za słaby...,jeśli się zdecyduje to chyba rzutem na taśmę...pech jakiś czy co?? o jak tow.?pomożecie??"-wróć!poradzicie...jechać? nie jechać??autko może zdążę zrobić(skrz.b.)
kluch2 Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Witam serdecznie!Kolego Hebda"- nie wiedziałem że jest jakaś sprawa ze Szweckim działem. Oświadczam w imieniu towarzystwa że nikt z Lelowa i okolic posiadający wykrywacz nie jest związany z Lelowskim Towarzystwem (wyjątek stanowi mój syn który od 07.01.2010 r. przebywa w Angli i przyjedzie dopiero na sztandar). Żadna też plotka o znalezionej armacie do mnie nie dotarła. Spróbuję sprawę wyjaśnić. Na spotkaniu o wszystkim kolegów poinformuję. Lelowskie Towarzystwo H-K, składa się naprawdę z pasjonatów historii i raczej do działalności dokładamy z własnej kieszeni i najmniejszego profitu nikt z nas nie oczekuje. Proszę kolegów o potwierdzanie przybycia.Pozdrawiam!Jurek.
Cpt.Nemo Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Ja tez bede :)honor2223 - mysle ze troszke nas bedzie w miasteczku" przy zalewie :) Tak, ze sam nie bedziesz :)
Hebda Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Napisano 15 Lipiec 2010 już niedługo coraz bliżej:)http://www.youtube.com/watch?v=lELZMc7mvgwhttp://www.youtube.com/watch?v=NLm37SghNp8&feature=related trzeba nowe,świeżutkie baterie kupić,naostrzyć saperkę,wypastować buty..schłodzic wino:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.