drag47 Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 No tylko nie pijcie za dużo przy tym ognisku ,żeby w niedzielę nie wykruszyła nam się połowa składu:) I pamiętajcie- szukamy sztandaru a nie zagubionych poszukiwaczy:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 hehe:)drag47,my będziemy w piątek pod wieczór,więc najwyżej w sobote bedziemy niewyspani:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Tez mysle ze jakos w piatek dojade :)Ale mam nadzieje przenocowac nad woda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Widzę że impreza nieuchronnie zmierza w kierunku ,,poszukiwaczy zaginionej warki '' ale to dobrze, bo będą jaja. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Czy któryś z kolegów będzie mieszkał na kwaterze przy ul Sportowej 5?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 ja tez planuje w piatek w nocy przyjechać, więc gdybym kogoś zbudził, podeptał lub poplątał się w żyłke wędkarza to proszę nie bić i nie krzyczeć ;p wykrywacza nie bede miał sumienia podeptać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 Kolega kluch2 prosił aby potwierdzić swoje zgłoszenie przed 15 Lipca. Zgłoszone zaklepane.Sztandar mam zamiar wyciągnąć w Sobotę żeby już później nie chodzić z myślą że on tu gdzieś może być:)Do zobaczenia w terenie.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2010 Ty go chcesz trafić??to ja ostrzę saperkę!zanim się zbiegną to zdążę zakopać:)Ja też będe na pewno:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 Jak to bylo w regulaminie ?Par.6 pkt.9Kto w sobote sztandar wykopie ten stawia wszystkim sobotni raut. \\alkohole, gril potezny, napoje chlodzace i inne popitki.\\"Jakos chyba tak ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2010 i kobitki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Par.6 pkt.9Kto w sobote sztandar wykopie ten stawia wszystkim sobotni raut. \\alkohole, gril potezny, napoje chlodzace i inne popitki.\\"Ze względu na ten podpunkt jest zmiana planu, znajduję go w Niedziele,i to pod wieczór:)Ja banku obrabiać nie mam zamiaru :))))<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Nie krepuj sie prosze, znajduj w sobote. To bedzie szansa wieczorem pobalowac, bo rano w niedziele nie trzeba wstawac i nigdzie lazic juz by nie bylo potrzeby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Zobaczy co się da zrobić :)Cpt.Nemo Ty będziesz od piątku?I gdzie nocujesz?<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2010 Hehe:) byleś go znalazł:)potem i tak nic nie będziesz pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Mam nadzieje nocowac w namiocie nad zalewem :) Wole niz hotel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Odliczanie mozna zaczac :)Do wyjazdu pozostalo 10 dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor2223 Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 A i sprawa ja będę chyba w piątek w tym lelowie bo nie wiem jak z pks tam do was w soboty :) i tak myślę czy ktoś by mógł mnie przygarnąć w ten piątek ? namiot swój mam chodzi o to żeby samotnie nie biwakować jestem z okolic opola a tu się nikt zbytnio raczej nie wybiera a i spokojnie litr na stole będzie :) czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Witam!Nie chodzi o ponowne zgłaszanie tylko o potwierdzenie swojego przyjazdu (to chyba logiczne). Musimy choć w przybliżeniu wiedzieć ilu kolegów dotrze (logistyka).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 :):)nie tak dawno było 3miesiące:D10dni..kurczę.praca,sobota wolna potem arbait i w piątek wyruszamy:)mam nadzieję że będzie dużo osób,czy ktoś może wie czy na innych forach też jest wątek o poszukiwaniach?bo jak wrzuciłem w google sztandar lelów"to się tylko naczytałem wulgaryzmów na temat szwedzkiego działa:/niesmaczne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Od dzis to juz tylko osiem dni zostalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 38 osób to nie za dużo,w dodatku autko mi padło i jest problem z dojazdem;),a miało być tak pięknie... spanie w samoch. lub pod nim"jako straż:),w dodatku tych 2 co miało ze mną jechać teraz się miga,a mój kanarek jest chyba za słaby...,jeśli się zdecyduje to chyba rzutem na taśmę...pech jakiś czy co?? o jak tow.?pomożecie??"-wróć!poradzicie...jechać? nie jechać??autko może zdążę zrobić(skrz.b.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Witam serdecznie!Kolego Hebda"- nie wiedziałem że jest jakaś sprawa ze Szweckim działem. Oświadczam w imieniu towarzystwa że nikt z Lelowa i okolic posiadający wykrywacz nie jest związany z Lelowskim Towarzystwem (wyjątek stanowi mój syn który od 07.01.2010 r. przebywa w Angli i przyjedzie dopiero na sztandar). Żadna też plotka o znalezionej armacie do mnie nie dotarła. Spróbuję sprawę wyjaśnić. Na spotkaniu o wszystkim kolegów poinformuję. Lelowskie Towarzystwo H-K, składa się naprawdę z pasjonatów historii i raczej do działalności dokładamy z własnej kieszeni i najmniejszego profitu nikt z nas nie oczekuje. Proszę kolegów o potwierdzanie przybycia.Pozdrawiam!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 no więc ja będę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Ja tez bede :)honor2223 - mysle ze troszke nas bedzie w miasteczku" przy zalewie :) Tak, ze sam nie bedziesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2010 już niedługo coraz bliżej:)http://www.youtube.com/watch?v=lELZMc7mvgwhttp://www.youtube.com/watch?v=NLm37SghNp8&feature=related trzeba nowe,świeżutkie baterie kupić,naostrzyć saperkę,wypastować buty..schłodzic wino:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.