Skocz do zawartości

Nasze pierwsze odkrycia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Ładne sreberko, czyszczenie też udane, myślę że Admini mi wybaczą ale na temat czyszczenia, polecam winian na 100%, sam zadawałem pytania, miałem wątpliwości. Kupiłem, sprawdziłem, z oksydą kosztowało 50zł... efekty przewyższają w pełni oczekiwania.

Sorki sorki wiem konserwacja ale tak tylko 1 malutki wpis(żeby nie zaśmiecać konser. całym wielkim wątkiem na który oczekuję i tak tylko 1 odpowiedzi)
kolego pmf1 o tym mówiłeś(czyt. pisałeś)

http://www.allegro.plitem1034018967_winian_amonowo_sodowy_do_czyszczenia_monet.html

dokładnie to, warto kupić też oksydę, bo po winianku czasami moneta zbyt błyszczy ale w połączeniu z oksydą efekt jak dla mnie jest super, jak chcesz to na priw więcej, aby nikogo nie wkurzyć

• 1 month later...
Qrwa jego mać!!! Bo inaczej nie mogę powiedzieć.Dzisiaj przed 6 rano odwiedzili mnie panowie z POLICJI KRYMINALNEJ i oznajmili mi,że bezprawnie sobie kopałem to i tamto.Wyłożyli wydrukowane zdjęcia które umieszczałem na forum i prawie wszystko co dotychczas znaleźliśmy skonfiskowali.Głównie doj..ali się o miskę niby ze swastyką,ale jak się okazuje to wyrób raczej współczesny i o tematyce raczej wschodniej.Tymbardziej że przywiezione z HOLANDII za 4 euro.Wykrywacz także zaj.bali.Mnie w kajdany i na komisariat do wyjaśnienia.Tam spędziłem cały dzień składając zeznania ,w tym 4 godz.w celi.I tam dopiero dotarło do mnie jaki byłem GŁUPI afiszując się z odkryciami na forum.Na koniec okazało się że popełniłem wykroczenie i sąd grodzki wymierzy mi karę.Jakby tego było mało skonfiskowali mi ostatnie 600zł z portfela na poczet przyszłej kary.Poczułem się jakbym był winny conajmniej katastrofy Katyńskiej.Czekam na wyrok i mam taką nadzieję że oddadzą mi chociaż wykrywkę.Jak nie ,to i tak kupię nową.Schodzę jednak do podziemia i będe uprawiał partyzantkę.Żadnych zdjęć już więcej nie będzie.Zamykam swój wątek.I radzę wielu kolegom żeby naprawdę uważali jakie zdjęcia umieszczają.Nie mówiąc już o niewybuchach czy beszczeszczeniu grobów.Za to już jest prze....ne. Im więcej osób to przeczyta tym lepiej.Kończę i żegnam.

Pitolenie o Szopenie ....

Z jakiej okazji policja czyści Ci portfel na poczet EWENTUALNEJ grzywny...???

Pierwszy raz o czymś takim słyszę !

A poza tym, sytuacja cię nie usprawiedliwia - nie ważne czy prawdziwa, czy wymyślona - bluzgów na Forum NIE TOLERUJEMY.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:45 13-07-2010

Witam,moim zdaniem kolega biker&ar2r nic z tym niemoze zrobic poniewaz predzej sędzia (gdyby doszlo do sprawy w sadzie) uwierzyl by policjantom poniewaz oni sa bardziej ,,wiarygodni,, niz jakis bandyta z wykrywaczem który niszczy stanowiska archeologiczne jakimi sa niewątpliwie pola orne na których rosnie przenica

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie