biker&ar2r Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 I wszystko razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Nie zasnąłbym jak bym jej nie wyczyścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 miała być ta strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 Po krótkiej przerwie:naparstek,grosze S.A.Poniatowskiego,1 grosz 1822r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Czym czyściłeś sreberko? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 Na początek szczoteczka do czyszczenia zamszu.Potem kładę srebrną monetę na folii aluminiowej w szklance słonej wody.Zachodzi reakcja i folia wchłania zanieczyszczenia.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Witam biker&ar2r widziałem cię dzis na nk(-;. Super fanty!!! oby więcej takich trafięń(-; Daż Dół tadeks6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 biker&ar2r ta szczoteczka do zamszu była mosiezna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 Plomba Polsko-Rosyjska(Żyrardowska manufaktura),guzik pruski,medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 Żiradowskaja manufaktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Ładne sreberko, czyszczenie też udane, myślę że Admini mi wybaczą ale na temat czyszczenia, polecam winian na 100%, sam zadawałem pytania, miałem wątpliwości. Kupiłem, sprawdziłem, z oksydą kosztowało 50zł... efekty przewyższają w pełni oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Sorki sorki wiem konserwacja ale tak tylko 1 malutki wpis(żeby nie zaśmiecać konser. całym wielkim wątkiem na który oczekuję i tak tylko 1 odpowiedzi)kolego pmf1 o tym mówiłeś(czyt. pisałeś)http://www.allegro.plitem1034018967_winian_amonowo_sodowy_do_czyszczenia_monet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 dokładnie to, warto kupić też oksydę, bo po winianku czasami moneta zbyt błyszczy ale w połączeniu z oksydą efekt jak dla mnie jest super, jak chcesz to na priw więcej, aby nikogo nie wkurzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 sołtys jest na ID, i krzyż żelazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Witam po krótkiej przerwie.Troszkę drobiazgów. Pfenig-1906,2 kopiejki 1869,1/2 kopiejki 1897,1 grosz 1923,2 grosze 1925,10 groszy 1840, oraz w ładnym stanie guzik KRIEGSMARINE 19M40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 Qrwa jego mać!!! Bo inaczej nie mogę powiedzieć.Dzisiaj przed 6 rano odwiedzili mnie panowie z POLICJI KRYMINALNEJ i oznajmili mi,że bezprawnie sobie kopałem to i tamto.Wyłożyli wydrukowane zdjęcia które umieszczałem na forum i prawie wszystko co dotychczas znaleźliśmy skonfiskowali.Głównie doj..ali się o miskę niby ze swastyką,ale jak się okazuje to wyrób raczej współczesny i o tematyce raczej wschodniej.Tymbardziej że przywiezione z HOLANDII za 4 euro.Wykrywacz także zaj.bali.Mnie w kajdany i na komisariat do wyjaśnienia.Tam spędziłem cały dzień składając zeznania ,w tym 4 godz.w celi.I tam dopiero dotarło do mnie jaki byłem GŁUPI afiszując się z odkryciami na forum.Na koniec okazało się że popełniłem wykroczenie i sąd grodzki wymierzy mi karę.Jakby tego było mało skonfiskowali mi ostatnie 600zł z portfela na poczet przyszłej kary.Poczułem się jakbym był winny conajmniej katastrofy Katyńskiej.Czekam na wyrok i mam taką nadzieję że oddadzą mi chociaż wykrywkę.Jak nie ,to i tak kupię nową.Schodzę jednak do podziemia i będe uprawiał partyzantkę.Żadnych zdjęć już więcej nie będzie.Zamykam swój wątek.I radzę wielu kolegom żeby naprawdę uważali jakie zdjęcia umieszczają.Nie mówiąc już o niewybuchach czy beszczeszczeniu grobów.Za to już jest prze....ne. Im więcej osób to przeczyta tym lepiej.Kończę i żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Szkoda cię kolego.Mam nadzieję że prawo się w miarę szybko zmieni, a jak na razie to można jedynie kopać w o wiele bardziej rozwiniętym kraju jakim są Czechy :)Pozdrawiam. (Daj znać jak potoczyła się sprawa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Pitolenie o Szopenie ....Z jakiej okazji policja czyści Ci portfel na poczet EWENTUALNEJ grzywny...???Pierwszy raz o czymś takim słyszę !A poza tym, sytuacja cię nie usprawiedliwia - nie ważne czy prawdziwa, czy wymyślona - bluzgów na Forum NIE TOLERUJEMY.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:45 13-07-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 dziwne ze na podstawie wstawianych fotek jak oni twierdzą ze ktos kopie ,moze koles fotki wstawił tylko zeby sie pochwalic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Ośmiornica mówi, że bujasz biker&ar2r :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Witam,moim zdaniem kolega biker&ar2r nic z tym niemoze zrobic poniewaz predzej sędzia (gdyby doszlo do sprawy w sadzie) uwierzyl by policjantom poniewaz oni sa bardziej ,,wiarygodni,, niz jakis bandyta z wykrywaczem który niszczy stanowiska archeologiczne jakimi sa niewątpliwie pola orne na których rosnie przenica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Mama wpadła o 6? Nie wierze, przecież są wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.