vis1939 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Hebda mogę Ci opchnąć tą skrzynie,mając na uwadze Twoje trudy codziennego picia i życia będzie doskonała jako przenośny pojemnik na wszelakie organiczne odpady,wymioty itp.Teraz z czystym sumieniem będziecie mogli szerzyć zgorszenie w każdym publicznym miejscu,a po powrocie z paką do chałupy odzyskacie niestrawiony alkohol metodą destylacji:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Metodą tzw Kackupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 hehehe ;)Vis a tobie się nie przyda taka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Nie przyda,jak mi się zachce to wale gdzie stoję bez oglądania się na okoliczności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 czyli w spodnie tyż?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Nie tam, że delikatny jestem, ale wątek powoli ( acz skutecznie ) niesmaczny się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 bo ja wiem.. są wzloty i upadki:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 To te trzy części miały jakiś wzlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 miały... jak się odezwała Suzi i jeszcze te druga.. jak ona się tam zwała.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Wtedy Hebda miał wzlot- nie wątek. Tan akurat jest biciem piany i spamowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 ten wątek jest kultowy... Nie narzekaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Nie narzekam- to wątek ( rzeczywistość ), akurat, skrzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 heh na tym wątku nabiłem prawie 250 postów i to praktycznie o niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 A o czym ja piszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 o niczym ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 eeee?lepiej smarować o niczym i pajacować niż narzekać na biel za oknem i w oku(chyba od metanol?)mam już obczajone dwie wspaniałe miejscówki,po spalonkach i pozycjach wrześniowych i kurde takie mam parcie na las że najchętniej jednego dnia odśnieżyłbym go a drugiego pokopał:/:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 hehe to łopata w rękę i odśnieżaj. Tez już mam miejscówki oblukane ale trzeba czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 na mnie czeka bagienko koło wrześniowego szpitala i miejsce gdzie przebywał aż do kapitulacji Wawy i zakopywał depozyty 3SBS :)a podobno znów mrozy idą:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Tez to słyszałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 a 3SBS to 3 Samodzielnna Brygada Spadochronowa ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Chociaż raczej nie bo była chyba aby 1 Samodzielna Brygada Spadochronowa. Ale może się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 3 Samodzielny Batalion Strzelcówto taki co bronił Warszawy od strony Rembertowa:)chyba nawet miał Morsy na stanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ponoć miał...powodzenia w poszukiwaniu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 bez przesady,na taki traf nie licze,bardziej blachy,łuski itp:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 A zabierze mnie Hebda na łuski, blaszki?:)Pamiętaj że mam karte przetargową...:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.