Hebda Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 jaką kartę?bo nie kumam:Dzabiorę zabiorę:)może.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Ty już dobrze wiesz jaką:)Jakoś temat zboczył"z torów?Czyżby nie było więcej kobiet? Hebda co Ty poczniesz? :)<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 dalej będzie mnie boleć ręka"-pffffnijak,będę żyć szybko i kolorowo,umrę młody i przystojny:D:)a rano muszę odśnieżyć:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar35 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Hebda wracając do właściwego tematu , to jak już tak bardzo Cię przypili , to musisz tylko wsiąść w autobus 145 w stronę Wiatracznej , jedziesz do przystanku strażacka, wysiadasz koło pałacyku i idziesz Strażacką w lewo jakieś 800m , mieści sie tam Ośrodek Wychowawczy dla dziewcząt ( najmłodsze z wiadomych przyczyn odradzam , ale znajdziesz tam i 18-latki). Przed kamienicą skręcasz w lewo w patyki, i za jakieś 50 m jesteś pod płotem. I tylko ten płot i wychowawcy( w nocy śpią) dzielą Cię od... i to już zależy tylko od Ciebie :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szumsk Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 A są tam jakieś poszukiwaczki ? Bo Hebde tylko takie interesują ;-] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 a fe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar35 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 No jak nie jak tak , pierwszoligowe poszukiwaczki przygód :) , gdyby nie były to by się w tym miejscu nie znalazły :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Dzięki kolego ja tez jestem z pod Wawy, a w kierunku Strażackiej często jeżdżę na rowerze:) Oczywiście nie na ośrodek żeby nie było:) A ośrodek Hebda hmm niedaleko może sie wybierzesz, tam płuc po drodze nie wyplujesz:) co innego jak sie na jednostke wybierzemy:)<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 weź nie strasz,tak zaiwaniasz że naprawdę w końcu dojade bez któregos płuca:/ar35 hmm,a skąd wiesz o tak zacnym miejscu i co robią wychowawcy,gdzie jest płot itp? :)stały bywalec?:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Nawiązując do tematu głównego wyszperałem takie cóś":http://www.odkrywca.pl/dziewczyny-poszukiwacze-sa-takie-,644516.html#644516 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Było mówić że za szybko, dobra będe zwalniał:)Oczywiście mowa o jezdzie na rowerze w pełnym rynsztunku, ale przynajmniej wyszło szydło z worka kto pali a kto nie:) włącz Tvp Info palaczu :)<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Może was zawieźć samochodem? Dla zdrowotności Hebdy lepiej :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 jestem za ,to jak coś to przynajmniej mnie,wolę zamęczyć płuca i nogi w lesie niż jadąc do niego:)za późno pawle,program się skończył:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Gdybyś Darku był tak miły to nie omieszkam sie wybrać furą:) Tylko jak sie wbijesz do jednostki, aaa jest możliwość, malarkiem z ojcem sie wbijaliśmy :)<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 kto pchał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ojca puścimy przodem, będzie nam usuwał wszelkie przeszkody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Brzuchem oczywiście :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Jakie pchał? Kto mówi o pchaniu, maluch w lesie to burza, odezwał sie ten co sie do przeszkód nie nadaje:)A mówiła coś małżonka o podróżnikach?<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 A co ona ma do gadania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ja na swój brzuch sprzęt ciężki biorę :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Hah nic nie wspomniała wczoraj ani dziś?Zapytaj o nas obydwu(ja,ojciec) heh a może o brzuchu Ty sie nie wypowiadaj? :)<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 No i wypadało by teraz zapytać, czy jakaś poszukiwaczka była zainteresowana! Prawda Hebda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar35 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Po prostu osiedle Wygoda-Kawęczyn to moja mała ojczyzna :) Mieszkałem tam od urodzenia do 28 roku życia, a u siebie to wiadomo zna się każdą dziurę w płocie , każdą przelotkę , wiedział człowiek gdzie się chować przed skowyrami", a dzielnicowemu nigdy do głowy nie przeszło że właśnie tam się zrywaliśmy:) W domku obok Pekinu" mieszkał koleżka z podstawówki, w kamienicach kolejni , 200 m dalej są stawy na Stochemie gdzie chodziliśmy popływać jak bałki na Olszynce zarosły...Więc siłą rzeczy musiałem znać i ten przybytek. Ale tak na marginesie kilka razy się zdarzyło , że jakiś gałgan z Pekinu" spędził z nami jakąś imprezę...Ale to zamierzchłe czasy jak człowiek miał naście lat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Nic nie wspominała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 coś za długie tłumaczenie:Pkto się tłumaczy ten winny stara zasada:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.