tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 no tak, zbyt wiele tajemnic zdradziłeś :) masz przechlapane.a miało być o paniach ......;)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:09 16-01-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 oki,to ponownie zapraszam panie do dyskusji gdzie kopią i z jakim sprzętem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda - pilnuj słownictwa :) bo ci Bozia język........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 kurde,tyfus,było kartonik dać a nie zmieniasz post:(pleaseeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda- ale masz świadomość ( nie mylić ze zwężonym strumieniem ), że amnestia już była? I kolejna Cię szerokim łukiem ominie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 no wiem,ale bez kartonika to jakoś tak mi smutno i źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Dobra dostaniesz ale od razu 3 sztuki. Pasuje?Potem jeden fik i myk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda - pisałem ci już - OSWAJAJ SIĘ z czystym kontem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Po co? A później trauma, że znów nie jest dziewicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 nie chce trzech,miałem dwie i je zabraliści,oddajcie choć jedną,jak to mozliwe że taki Vis się może szybko znaleśc w wątku a ja nie:((to nie fair:(i prosiłbym o zmiane tytułu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Na jaki tytuł byś się pisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 patrząc jak się mój wątek rozwinął,tj w złym kierunku,więc proponował bym założenie nowego pod-forum pod nazwą zimowe opowieści" czy coś w ten deseń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Woytas rozważa założenie nowego Działu na Forum.Będzie to Matrymonialne i przygotowanie do życia w rodzinie. Ty kandydujesz na moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 będą porady? tj jak chłopak nie wie jak się za dziewczyne zabrać itp to będe mógł przyjechać i mu pokazać on life ?hłe hłe:)) ale tak czy siak,uważam że jak ktos zakłada wątek to tytuł winien zostać jego,ew poprawiony jak są błędy ort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 a czy my on life" pokazujemy ci jak masz pilnować słownictwa i inne ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 ehh,dobra,już nic nie mówie...idę posłuchać muzyki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 ... i włączył Radio Maryja " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 niet:)dzięki woytasowi odpaliłemone of us" :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda obawiam się że wyjdziesz z tego forum kontuzjowany psychicznie:)Jeszcze parę takich tematów i mądrych" rad uczestników,a może się skończyć na prozaku.Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 nie martwie się,za furtką mam zakład psychiatryczny to sie przyzwyczaiłem do świrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 a jakaś w wieku 18-20 lat się znajdzie?:PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 jabcok,to nie ofert matrymonialne:PPto wątek by wpisywały się panny tylko skręciłw złą strone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hermenegilda z Hanoweru,walorów nie trza wymieniać gdyż widać od razu.Co Wy na to panowie? komandos raczej dla ciebie,bo chyba 18-nastka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ooo może być, i w ajchu" będzie można pokopać, masz numer?;) hehehePZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 jak to mówił lenin? a bezpiczu i żopa picza" czy jakos tak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.