Skocz do zawartości

poszukiwane poszukiwaczki:))

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
nie no,krecik,nie można iść do lasu jak jakiś Jakub Wędrowycz:P

zawsze przed lasem pastuję desanty,zakładam czysty i wyprasowany mundur WP z przypiętymi agrafką na piersi dwoma małymi prostokącikami z materiału koloru żółtego,żeby w razie czego lecieć w górę czysty i ogolony razem z medalami:)mimo że w kawałkach:)

wiesz,jakby kobita wiedziała że z każdego wypadu wróci z kolią,pierścieniem albo złota broszką to by ich było po lasach więcej niż liści na drzewach:)
ale po łuskę,hełm itp to już ieee"bo potem brud pod paznokciami i wogóle..:)

cieplutko mówisz,mrrr a drugi do ręki(oczywiście kubek gorącej herbaty:) )

Ja się właśnie zastanawiam co ja zrobię w pracy bo o 7.30mam pociąg do niej i od 9do17 arbeit ,arbeit und los los":((
i boję się że jak się położe to zaśpie:/
heh

mein gott, wstałem co dopiero i jestem taaki niewyspany.. :(
herbata już zaparzona,szybki papieros(w tym momencie)światło monitora razi w oczy gdy na dworze jeszcze ciemno,za chwilkę skromne śniadanie bo na większe brak czasu i chęci,ząbki,paciorek i lulu,TFU! ząbki,golenie i na pociąg
i Arbeit,Arbeit,los,los"8godzin roboty:(
A dobrze wygrzane łóżko tak bardzo kusi,oj kusi:)

Dobra,papieros wypalony,gaszę komputer.znikam i lecę do swojego biedaszybu:)

Ale wieczorem będe!aaaaaa
pozdr

na kaca to najlepsza jest ciężka praca... idź odśnież sobie podwórko lub parking przed blokiem, wypocisz większość toksyn tylko trzeba duuuuzo wody nie gazowanej pić mineralnej żeby uzupełnić starty minerałow... a dla leniwych... znajoma pielęgniarka i glukoza dożylnie ;-)
pozdro i współczuję
szczurek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie