krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 W ustach kobiety sentencja milczenie jest złotem" brzmi mało wiarygodnie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 Widać się czegoś boją... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 może tego że fajniejsze ciuchy do lasu bierzemy...?Ale chciałbym to zdementować ! - ja owijam się w stary poniemiecki koc i zakładam na nogi znalezione na wysypisku gumowce...Czyli spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 nie no,krecik,nie można iść do lasu jak jakiś Jakub Wędrowycz:Pzawsze przed lasem pastuję desanty,zakładam czysty i wyprasowany mundur WP z przypiętymi agrafką na piersi dwoma małymi prostokącikami z materiału koloru żółtego,żeby w razie czego lecieć w górę czysty i ogolony razem z medalami:)mimo że w kawałkach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 No i sam widzisz ! Tak czy owak - żle . Nie dogodzisz kobiecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 wiesz,jakby kobita wiedziała że z każdego wypadu wróci z kolią,pierścieniem albo złota broszką to by ich było po lasach więcej niż liści na drzewach:)ale po łuskę,hełm itp to już ieee"bo potem brud pod paznokciami i wogóle..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Nie da się ukryć...PS. Dobrze że Suzi już śpi bo byśmy mieli cieplutko" za takie teksty :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 cieplutko mówisz,mrrr a drugi do ręki(oczywiście kubek gorącej herbaty:) )Ja się właśnie zastanawiam co ja zrobię w pracy bo o 7.30mam pociąg do niej i od 9do17 arbeit ,arbeit und los los":((i boję się że jak się położe to zaśpie:/heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Ja sobie robie wolne :)Ale że nie każdy ma tak dobrze - dobranocI tak Yeti rano się za głowe złapie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 oki, to ja też lecę w inkubator kimnąc się te 3 godzinki,wpadnę jeszcze przed godziną 7:) a potem do pracy:/pozdroi dobrej nocy,kolorowych snów pełnych panien z wykrywkami :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 mein gott, wstałem co dopiero i jestem taaki niewyspany.. :(herbata już zaparzona,szybki papieros(w tym momencie)światło monitora razi w oczy gdy na dworze jeszcze ciemno,za chwilkę skromne śniadanie bo na większe brak czasu i chęci,ząbki,paciorek i lulu,TFU! ząbki,golenie i na pociągi Arbeit,Arbeit,los,los"8godzin roboty:(A dobrze wygrzane łóżko tak bardzo kusi,oj kusi:)Dobra,papieros wypalony,gaszę komputer.znikam i lecę do swojego biedaszybu:)Ale wieczorem będe!aaaaaapozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Oj widzę że się wątek mocno rozwinął. ;) I nowa koleżanka się odezwała. Ehh mam pytanie do kolegów (i koleżanek) co na kaca najlepsze ?? bo mam takiego że ledwo myszkę w ręku trzymam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 A tak w ogóle to witam koleżankę suzi...`pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 najlepsze na kaca jest niedopuszczenie do niego.. ;)jeżeli już jest to:cola z cytryną.żurek.herbata z miodem itp.ewentualnie kilka piwek ;)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 nie te ostatnie odpada... Mam wstręt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Niech się zima skończy... Widzę, że Towarzystwo takie wyposzczone, że głowa boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 ehh kol.Czlowieksniegu mamy przed sobą jeszcze cały Luty więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Szumsk,najlepsze na kaca jest powietrze z materaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 na kaca to najlepsza jest ciężka praca... idź odśnież sobie podwórko lub parking przed blokiem, wypocisz większość toksyn tylko trzeba duuuuzo wody nie gazowanej pić mineralnej żeby uzupełnić starty minerałow... a dla leniwych... znajoma pielęgniarka i glukoza dożylnie ;-) pozdro i współczujęszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Jakby to powiedział Boguś Linda:- Co ty kur.... wiesz o kacu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 szczurek_1979 ja mieszkam na wsi. Podwórko mam odśnieżone idealnie. I tak mam dziś dużo pracy więc. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 trzeba było tak od razu kol.szumsk ;-) masz kiszoną kapustę? odciśnij ze 2 czy 3 szklanki soku... no i wypij... baaardzo dużow wit.C a to na kaca jest bardzo wskazane, mnie pomagało jak byłem u rodziny na wsi na występach gościnnych... :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Szczurek - a w mieście to niby nie znamy kapusty kiszonej ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Już zjadłem prawie całą cytrynę... bleee. (chyba wystarczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.