Skocz do zawartości

kamienna siekiera

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno odradzałbym Ci przechowywanie tego w domu, za głupią siekierkę możesz mieć niezły bajzel. Zgłoś znalezisko do muzeum, o ile to rzeczywiście siekierka" bądź dłuto", to przyjmą to znalezisko z otwartymi rękoma. A, i nie mów, że znalazłeś ten przedmiot za pomocą wykrywacza (o ile jest wykonany z metalu).

Pzdr

jak dodać zdjęcie proste:
Możesz załadować tylko jedno zdjęcie/obraz w formacie jpg o maksymalnym rozmiarze do 120kb i max wielkości 800x600 pikseli. klikasz załaduj zdjęcie jak pojawi się jego miniaturka piszesz text i klikasz dodaj:d

Takich jak on jest więcej ,mam problem z napisaniem postu a na zdjęcia swojego zbioru muszę poczekać cierpliwie aż potomek znajdzie trochę czasu i mi je wklei.Zdjęcia cyfrówką już ogarnąłem czyli robię postępy.Chciałem też nadmienić że pierwszy w życiu post postawiłem na ''Odkrywcy'' i z tego jestem dumny.pozd.

karteczek nie wręczę (to do PG), ale proszę o więcej looziku i cierpliwość :)

a co do wpisu PG, który tak zbulwersował - na końcu widzę uśmiech, więc w czym problem ? jak dla mnie to nie jest czysta złośliwość

-pozdro-

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:21 09-01-2010

Widzę ze moderator usunął mój post...
Faraon i Sowa, coś do mnie to na priv może? Zdjęcia nie ma więc takich jak wy, nie umiejących obsługiwać niczego polecam najpierw jakiejkolwiek przeglądarce (co mam zrobić, itd...)

PS, Do Moda :) walnij kartkę lub napisz o co biega?

A ja sobie myślę, że PG miał jedno na myśli ( np archeo czy też urban legend ? ) a Faraon o czymś innym myślał... I już piana gotowa.

Weźcie się może za odśnieżanie. A jak nie macie czego to do stolycy zDolnego Śląska zapraszam ( podwórko odśnieżyłem, to się na ulicy zakopałem :-(

PG - o co biega ?

powinieneś wiedzieć - podwinduj wątek do góry, zobacz ile postów ma adrian1006, następnie zauważ, że od momentu założenia wątku nie zabrał głosu i na koniec wyciągnij wnioski - może nie zasiadł do kompa ? nie przeczytał wątku ? poczekajmy - zobaczymy...

i PG, proszę, nie drażnij mnie, OK ?

Tyfus, widzę że nowy i nie mam nic do niego, ale raczej w XXI wieku wszyscy potrafią obsługiwać przeglądarkę i robić zdjęcia? Będzie to się wypowie.
A tobie Tyfus o co biega, bo nie mam pojęcia? Na twoim celowniku jestem :)

kolego faraon1 poleciałem z lekkim kitem pisząc post poniżej,zawsze tak pisze jak widze podoby BARSZCZ . JAk bym to ja znalazł to wiedziałbym co z tym zrobić. A napewno niepochwałił bym sie tym na forum . Pewnie nasz znalazca po prostu walna taki post żeby rozpocząć debate która i tak skończy sie tak jak każda taka podobna. Wienc niema co BIĆ PIANY . Pozdrawiam ,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie