adrian1006 Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2010 witam znalazlem kamienna siekiere lub dluto ale raczej bardziej wyglada na to pierwsze i nie bardzo mam pomysl co z tym fantem zrobic morze ktos ma jakies pomysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 fotka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 daj fotkę ,jak będziesz miał zabytek to świetnie wkz,i nagroda,a warto oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Na pewno odradzałbym Ci przechowywanie tego w domu, za głupią siekierkę możesz mieć niezły bajzel. Zgłoś znalezisko do muzeum, o ile to rzeczywiście siekierka" bądź dłuto", to przyjmą to znalezisko z otwartymi rękoma. A, i nie mów, że znalazłeś ten przedmiot za pomocą wykrywacza (o ile jest wykonany z metalu).Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 jak dodać zdjęcie proste:Możesz załadować tylko jedno zdjęcie/obraz w formacie jpg o maksymalnym rozmiarze do 120kb i max wielkości 800x600 pikseli. klikasz załaduj zdjęcie jak pojawi się jego miniaturka piszesz text i klikasz dodaj:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Kolega też chyba z pewnej epoki nie wyszedł... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Takich jak on jest więcej ,mam problem z napisaniem postu a na zdjęcia swojego zbioru muszę poczekać cierpliwie aż potomek znajdzie trochę czasu i mi je wklei.Zdjęcia cyfrówką już ogarnąłem czyli robię postępy.Chciałem też nadmienić że pierwszy w życiu post postawiłem na ''Odkrywcy'' i z tego jestem dumny.pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 karteczek nie wręczę (to do PG), ale proszę o więcej looziku i cierpliwość :)a co do wpisu PG, który tak zbulwersował - na końcu widzę uśmiech, więc w czym problem ? jak dla mnie to nie jest czysta złośliwość-pozdro-Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:21 09-01-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Widzę ze moderator usunął mój post...Faraon i Sowa, coś do mnie to na priv może? Zdjęcia nie ma więc takich jak wy, nie umiejących obsługiwać niczego polecam najpierw jakiejkolwiek przeglądarce (co mam zrobić, itd...)PS, Do Moda :) walnij kartkę lub napisz o co biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 A ja sobie myślę, że PG miał jedno na myśli ( np archeo czy też urban legend ? ) a Faraon o czymś innym myślał... I już piana gotowa.Weźcie się może za odśnieżanie. A jak nie macie czego to do stolycy zDolnego Śląska zapraszam ( podwórko odśnieżyłem, to się na ulicy zakopałem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 PG nie odebrałem twojego postu złośliwie.Na luzaczku napisałem tylko o sobie ,chyba mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 PG - o co biega ?powinieneś wiedzieć - podwinduj wątek do góry, zobacz ile postów ma adrian1006, następnie zauważ, że od momentu założenia wątku nie zabrał głosu i na koniec wyciągnij wnioski - może nie zasiadł do kompa ? nie przeczytał wątku ? poczekajmy - zobaczymy...i PG, proszę, nie drażnij mnie, OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Kol.PG ;WY; widzę że z kolegi prawy człowiek pozdrawiam i zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Tyfus, widzę że nowy i nie mam nic do niego, ale raczej w XXI wieku wszyscy potrafią obsługiwać przeglądarkę i robić zdjęcia? Będzie to się wypowie.A tobie Tyfus o co biega, bo nie mam pojęcia? Na twoim celowniku jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 A kolegę Faraona oraz Adriana i innych z tego wątku pozdrawiam serdecznie :) Widzę (powyżej) kolega Yeti mnie wyręczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 PG- taki OT ale uwierz mi, nie wszyscy.Choć wątek sam w sobie z czapy wzięty, obawiam się :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 A ja wierze ze kolega adrian dolaczy zdjecia tej siekierki bo jestem ciekawy jak wyglada .Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Dziwne to trochę , kolejna siekierka , ktoś obwieszcza na forum a potem cisza , jakby gość się zapad pod ziemię ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 dani, a tak oT... ty z Lissa jesteś? daj na priv :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Może go już Panowie Niebiescy zgarnęli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 kolego adrian1006 ja na twoim miejscu to bym ją sprzedał a to miejsce gdzie ja znalazłes to bym koparka przekopał na 2 metry w głąb i 20 po bokach .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Kol.maxim026 za kilkaset zł nie warto najlepiej oddać do muzeum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 kolego faraon1 poleciałem z lekkim kitem pisząc post poniżej,zawsze tak pisze jak widze podoby BARSZCZ . JAk bym to ja znalazł to wiedziałbym co z tym zrobić. A napewno niepochwałił bym sie tym na forum . Pewnie nasz znalazca po prostu walna taki post żeby rozpocząć debate która i tak skończy sie tak jak każda taka podobna. Wienc niema co BIĆ PIANY . Pozdrawiam , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ok pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.