Skocz do zawartości

Prosze o pomoc!

Ostoja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was

Prosze o pomoc w nast. sprawie: Czy ktos z Was zna i/lub ma kontakt z osoba (Łukasz Falkowski z Wrocławia) która uzywa e-maila: vratislaviensiss(małpa)wp.pl. Odpowiedział na moje ogloszenie zamieszczone na Odkrywcy w sprawie ksiazki i po wplacie kontakt sie urwał. Nie znam przyczyny. Nie chce zbyt radykalnie podchodzic do sprawy bo podał mi swoje dane identyf. (adres).
PS. Niestety nie znam jego nicku z forum :(

dzieki z góry
marek

heh dobre sobie, ja miałem taki przypadek, że kupilem płyty cd. od jakiegoś gościa za pośrednictwem formularza.Dałem wszystkie dane co trzeba bylo do realizacji. Umowa była taka,że zapłace za pobraniem u listonosza, co do czego przyszlo to przesylka przyszła,cała oklejona pocztowymi pieczęciami ze naruszona... zwykłym listem, już opłacona,nadawca nieczytelny i szukaj wiatru w polu mimo szczerych chęci...kontakt się urwał. Na kopercie była piczątka Eclipsae prod?Brno?Czech...a takiej nie ma już i gościa takiego w tej firmie tez nie ma. a ja paczke na koszt 35 zł mam za free.

Typ pewnie dawno w łeb nie dostał złodziej jeden oszust i bandzior. W każdym razie chłopaki szkoda mi was bo na czymś ci zależy i zawsze się znajdzie jakaś menda co chce cię oszukac. I to sie zdarza dosyć często. Jak jeszcze w grę wchodzi spora kasa to dopiero się mozna wkurzyć

Panie i Panowie- dla ochłody:
- Slajmi130, rozumiem, że masz przed sobą wyrok sądu, gdzie jest czarno na białym napisane, że złodziej jeden oszust i bandzior."?
- płetwal, szklana kula kaputt i nikt nie napisze czy i jaki nick ma delikwent na Forum Odkrywcy;
- Ostoja, puść mi na @ adres. Jako tubylec stolycy zDolnego Śląska może pomogę?

Pozdrawiam

PS Rozumiem ciśnienie, ale trochę spokoju nie zaszkodzi.

• 4 months later...
  • 8 months later...
Mocny gość :) milicja jest bezradna ,prokuratura jest bezsilna, :) Ale chyba powinniście odpuścić. Na aukcjach handlują łuskami,szwabskimi guzikami i monetkami z PRL jednym słowem rozszabrowywane są nasze skarby narodowe więc funkcjonariusze nie mogą zajmować się jakimiś bzdetami. Muszą własną piersią bronić dziedzictwa narodowego. APELUJĘ DO WAS nie odrywajcie ich od tego , bo inaczej żadnej łuski od pepeszy ,ani groszka nie zobaczycie w muzeum :)

• 10 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie