Ostoja Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2010 Witam WasProsze o pomoc w nast. sprawie: Czy ktos z Was zna i/lub ma kontakt z osoba (Łukasz Falkowski z Wrocławia) która uzywa e-maila: vratislaviensiss(małpa)wp.pl. Odpowiedział na moje ogloszenie zamieszczone na Odkrywcy w sprawie ksiazki i po wplacie kontakt sie urwał. Nie znam przyczyny. Nie chce zbyt radykalnie podchodzic do sprawy bo podał mi swoje dane identyf. (adres).PS. Niestety nie znam jego nicku z forum :(dzieki z górymarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 masz adres zadzwon na biuro numerów może ma stacjonarny zadzwonisz zapytasz moze zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Rozumiem zaniepokojenie Kolegi sytuacją,ale ....Ustawa o ochronie danych osobowych się kłania...nie za bardzo można podawać dane personalne na forum...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cement Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Proszę o nie zamykanie tematu. Mam ten sam problem. Dane typa wysłałem Ci na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Panowie - wy mu zaplaciliscie a on Was olal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cement Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Tak mniej więcej było no chyba, że miał wypadek, napadli go Talibowie, ufo go porwało, zwerbowało go CIA .....Generalnie kontakt się urwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Widac,że coś jest na rzeczy...i od tego jest PW do Adminów...Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Niestey ja nie jestem cudotworca i nie dam rady w tym wypadku pomoc.Miejmy nadzieje, ze to czynniki obiektywne spowodowaly chwilowa przerwe w kontaktach w/w kolegi.No chyba, ze przewalke zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 heh dobre sobie, ja miałem taki przypadek, że kupilem płyty cd. od jakiegoś gościa za pośrednictwem formularza.Dałem wszystkie dane co trzeba bylo do realizacji. Umowa była taka,że zapłace za pobraniem u listonosza, co do czego przyszlo to przesylka przyszła,cała oklejona pocztowymi pieczęciami ze naruszona... zwykłym listem, już opłacona,nadawca nieczytelny i szukaj wiatru w polu mimo szczerych chęci...kontakt się urwał. Na kopercie była piczątka Eclipsae prod?Brno?Czech...a takiej nie ma już i gościa takiego w tej firmie tez nie ma. a ja paczke na koszt 35 zł mam za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cement Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 samgnus@Nie zgadzam się z tobą bo dzięki temu tematowi dowiedziałem się, że nie tylko ja mam taki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 W powietrzu czuje walek(niestety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 No to raczej masz po pieniążkach Ostoja, tu jest cos o tym samym gościu http://www.depechemode-forum.pl/viewtopic.php?p=928518&sid=e5c7013b75e1d07f5d7be687d7d9081fpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Typ pewnie dawno w łeb nie dostał złodziej jeden oszust i bandzior. W każdym razie chłopaki szkoda mi was bo na czymś ci zależy i zawsze się znajdzie jakaś menda co chce cię oszukac. I to sie zdarza dosyć często. Jak jeszcze w grę wchodzi spora kasa to dopiero się mozna wkurzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 no myśle ze Hunter 85 wyjaśnia sprawe ten gostek to gnidado admina czy ten typek ma jakiś nick na odkrywcy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Panie i Panowie- dla ochłody:- Slajmi130, rozumiem, że masz przed sobą wyrok sądu, gdzie jest czarno na białym napisane, że złodziej jeden oszust i bandzior."?- płetwal, szklana kula kaputt i nikt nie napisze czy i jaki nick ma delikwent na Forum Odkrywcy;- Ostoja, puść mi na @ adres. Jako tubylec stolycy zDolnego Śląska może pomogę?PozdrawiamPS Rozumiem ciśnienie, ale trochę spokoju nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cement Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Problem jest taki, że koleś jedzie na proxy wiec może być problem ze zlokalizowaniem go. Masz już ten jego zekomy" adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Panowie jak odpuscicie spraweto klient bedzie bezkarny.Proponuje Policje w takiej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 19 Maj 2010 Autor Share Napisano 19 Maj 2010 Ciekawe czy to ten Falkowski.http://www.poszukiwani.policja.pl/poszukiwany/falkowski-lukasz-9111.htmlCiekawe , ze ostatnie miejsce zameldowania to akademik Politechniki W-wa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animak_88 Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 ja mialem z nim doczynienia, po 9 miesiacach prokuratura mi przyslala pismo ze nie moga ustalic miejsca zamieszkania;/prawie 1300zl zniknelo...eh...ktos wie jak go teraz dorwac?animak_88@o2.pl prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Mocny gość :) milicja jest bezradna ,prokuratura jest bezsilna, :) Ale chyba powinniście odpuścić. Na aukcjach handlują łuskami,szwabskimi guzikami i monetkami z PRL jednym słowem rozszabrowywane są nasze skarby narodowe więc funkcjonariusze nie mogą zajmować się jakimiś bzdetami. Muszą własną piersią bronić dziedzictwa narodowego. APELUJĘ DO WAS nie odrywajcie ich od tego , bo inaczej żadnej łuski od pepeszy ,ani groszka nie zobaczycie w muzeum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszony.Namierzony.Podejrzany.Oskarżony o 286 & 1 kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.