shadowN Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Wcale źle nie zagrała, chociaż brzydzę się plastikiem..Rolę Marszałka zawsze może zagrać ktoś, kto nie mówił otwarcie że lubi pewne lobby i sposoby na życie ;-)ps. jak zobaczyłem nieobszyty kołnierz u JP - bez komentarza..Od razu widać że konsultacji historycznych udzielał profesor Nałęcz...Żal & trwoga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 oczywiście jak zwykle przypadkiem obok towarzysza rudego następna osoba związana kiedyś z PZPR..Chyba nie muszę dalej tłumaczyć dlaczego film nie ma wiele wspólnego z historią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Jak zobaczyłem ten nieobszyty kołnierz przy mundurze marszałka to też stwierdziłem, że film jest kompletną klapą. Podejrzewam nawet, że nieobszycie kołnierza to spisek bolszewicko-postpzprowskich sił mających na celu zdyskredytowanie Piłsudskiego. Oni czają się wszędzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 korowiow! Zajmij się czymś pożytecznym dla forum i forumowiczów a nie tylko wykrywaniem spisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Najchętniej to bym się zajął nauczeniem ciebie czytania ze zrozumieniem tekstu. To byłby duży pożytek dla forum oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 korowiow!Najsampierw naucz się pisać;)Potraktuj moją prośbę poważnie. Jest na forum tyle działów, gdzie możesz się wykazać wiedzą, umiejętnością czytania ze zrozumieniem i wieloma innymi chwalebnymi przymiotami a ty w koło Macieju wypisujesz bzdury nie związane z tematyką forum... Istnieje jeszcze możliwość, że mylą ci się fora internetowe na których pisujesz. Sprawdź zawsze na którym jesteś i dopiero się wpisuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Marian w wysokie tony uderzasz, widzę, że wstąpiłeś w kolejny krąg wtajemniczenia i namaszczono cię na apostoła forum. No cóż na słabe umysły kawa i odpowiednie" towarzystwo działa wstrząsająco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Uważam, że dalsze wypowiedzi doprowadzą do mojej mocnej interwencji.Dlatego temat uznaje za wyczerpany i blokuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.