mlynek27 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Gratulacje. Ciekawe co na to powiedzą twórcy gumowo-uszczelkowej" teorii spiskowej z podobnego wątku o wykopanym słoiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isztwan Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Stwierdzą, że gumka powinna być biała, a nie czerwona heheheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 jeden z twórców tejże teorii, już chyba z nami nie leci"..pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Tak jeszcze w kwestii pustych 200-tu litrowych beczek... :/...i to przykrytych gumowym siedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Że taż mnie sie nie trafia takie adziewie".Superos,a niektórzy twierdzą że wszystko przeryte i odszukane.Na całe szczęście okazuje się że nie.Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Fajne miejsce. Gratuluje trafienia.PozdrawiamBogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucolka Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Traper!! GRATULUJE!! Znalezisko pierwsza klasa :D Niesamowite :D Jak ja bym znalazła.. To zanim bym otworzyła to pewnie bym się ze&*&*a z zaciekawienia :D GRATULUJE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Dla mnie rewelacja!!!, Nie jeden chciały trafić takie adziewie". To bardzo ważny kawałek czyjegoś życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Skoro tyle ciekawych rzeczy byłow jednym małym słoiku to faktycznie co było w tej dużej beczce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/p1010169.jpg czy to o tych beczkach i kryształach mówisz????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 http://odkrywca.pl/fotki-z-lasow,659910.html#659910 tu reszta porcelany zobacz fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Fajniutkie trafienie !Kto szuka to znajdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 traper6 - fajne graty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 fajne trafienienie żebym był wybredny (ucieszyłbym się pewnie ze szmat ;)) ale trafiłeś lepiej niż jakieś obrusy itp .. dokumenty/papiery to już coś :)OTbjar_1 kiedyś pokazywałeś kubek od manierki po prostowaniu.. mam podobnie zgnieciony prawie na płasko i liczyłbym na Twoje rady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 traper6. Gratuluje fantów... Mi się najbardziej podobał ten zegarek widać godzinę o której się zatrzymał... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.