Nadwojciech Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Jedną flaszkę już zrobiłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Akurat w trakcie trafiłem na ten wątek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Małgorzata ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 a to zapodał mi ksiądz w czasie spowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Pokutę odmówiłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Imponujecie mi że jesteście to w stanie wypić bez natychmiastowego porzygu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Co Ty gadasz - pyszne są ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xZFUruaLJMI i nie ma mocnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Dobra nuta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Dobra nuta i dobre piwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 hm,do wrocka pojechałem po pracy,byłem rano(w pociągu kilka piw)potem też.na wieczór dwa winka.dało rade,ale co robiłem potem,dowiedziałem się nastepnego dnia:)pawia nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 eeee tam wina, nie ma to jak brymucha własnej roboty, choc trochę śmierdzi ale da się przeżyc. Ponoc są jakieś sposoby, że nie capiło tak ale jeszcze nie próbowałem.... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Ja lubię dobry bimberek, bardziej niż każdą wódkę świata :)oraz piwko Harnaś i Złotego Lecha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 a o mnie żona zadbała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 ...i uzupełniła barek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 Szkoda że tylko na fotografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 http://www.ofeminin.pl/zycie-rodzinne/listopad-sposoby-na-listopad-d16471c238062.htmldziewiątego też nie kiepsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 pezos_, jeszcze nie jadłem marynowanej kobry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pSm7BcQHWXk Małpa też człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Nadwojciech, dobre ;) Nieraz dostrzegam uderzające podobieństwo w zachowaniu się części osobników naszej rasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 @bjar_1 gdzie można takie fajne winiacze kupić?http://www.youtube.com/watch?v=nSJcMbUl0xQ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Trzeba szukać - zagłębie winiarskie to okolice Bełchatowa, Łasku, Łodzi - zacne produkty, takie jak na fotkach, docierają do Świętokrzyskiego, więc i u Ciebie też mogą być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Przy najbliższym wypadzie za miasto będę musiał się rozejrzeć po sklepach na wioskach. Bo w samym Wrocławiu to raczej tylko klasyka: Komandos, Żubr, wino Wino"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Szukaj i nie zapomnij pochwalić się co tam dobrego wyrwałeś :) Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Jeszcze jeden siarkofrut" - seria podobno limitowana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.