Skocz do zawartości

Przepowiednia jasnowidza-Kłodzko

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Kilka lat temu dolnośląski jasnowidz Filip Fediuk przepowiedział potop Kłodzka,właśnie zbliża się data z przepowiedni- 09 09 09,czy w mieście o tym się teraz mówi, czy raczej mieszkańcy tym się nie przejmują.

ciekawski.

Wierzę w pewne niewytlumaczalne zjawiska, ale tylu jest teraz pseudowizjonerów, że jestem mocno sceptyczny. Przeprosilem, bo czlowiek nie żyje. Co będzie, zobaczymy.
Z tego co wyczytalem, troszkę przewidzial. Mam nadzieję, że tym razem się pomylil.

Pzdro.

słyszałem też że po śmierci tego jasnowidza i po tym potopie kłodzka ma wybuchnąć najstraszliwsza wojna jaka kiedykolwiek była, i że będą mobilizowane do niej nawet kobiety(tak przepowiedział) jak będzie zobaczymy, z reguły podchodzę sceptycznie do takich rzeczy ale jeżeli brać pod uwagę powódź z 97 to chyba coś w tym jest

PZDR

Powiało grozą...
Mimo że nie jestem z Kłodzka, prewencyjnie zakupię ponton z jakąś doczepną piątką, benzynę i prowiant, a wieczorem udam się do lokalnej szeptuchy, może ma większą moc niż p.Fediuk i uda się zażegnać zło...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie