banderas Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Witam.Kilka lat temu dolnośląski jasnowidz Filip Fediuk przepowiedział potop Kłodzka,właśnie zbliża się data z przepowiedni- 09 09 09,czy w mieście o tym się teraz mówi, czy raczej mieszkańcy tym się nie przejmują.ciekawski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 A powodzi z 1997r.jakoś nie przepowiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Ponoć przewidział.Kiedy spotkają się trzy siódemki kataklizm nadejdzie-wówczas i wilk się wody w Kłodzku napije.07 07 1997 - powódż tysiąclecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Przepraszam! Oby się nie sprawdzilo.Pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Wierzę w pewne niewytlumaczalne zjawiska, ale tylu jest teraz pseudowizjonerów, że jestem mocno sceptyczny. Przeprosilem, bo czlowiek nie żyje. Co będzie, zobaczymy.Z tego co wyczytalem, troszkę przewidzial. Mam nadzieję, że tym razem się pomylil.Pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Ale był też 8.08.2008 i nie było żadnej powodzi.Podobnie jak 7.07.2007.Mniej czarnowidztwa panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 słyszałem też że po śmierci tego jasnowidza i po tym potopie kłodzka ma wybuchnąć najstraszliwsza wojna jaka kiedykolwiek była, i że będą mobilizowane do niej nawet kobiety(tak przepowiedział) jak będzie zobaczymy, z reguły podchodzę sceptycznie do takich rzeczy ale jeżeli brać pod uwagę powódź z 97 to chyba coś w tym jestPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 I tak powoli zaczynamy siać panikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Powiało grozą...Mimo że nie jestem z Kłodzka, prewencyjnie zakupię ponton z jakąś doczepną piątką, benzynę i prowiant, a wieczorem udam się do lokalnej szeptuchy, może ma większą moc niż p.Fediuk i uda się zażegnać zło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Powodzie i wojny zawsze były i będą...Ps.Niech ktoś z magów żuci kośćmi... może się uda mu odwrócić zaklęcie ... radzę spojrzeć na kartę postaci i się dobrze zastanowić... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Zaprawdę powiadam wam, wybiła nasza ostatnia godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Za dwie godziny się zacznie :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Byłem u szeptuchy.Najwyższy czas robić rachunek sumienia...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Może czas piszczały" na strychu umieścić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 no i cisza jakoś, nic w tv ani w radio nie slyszałem, może to nie to spotkanie 3 dziewiątek?:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Skoro banki udzielają kredytów hipotecznych nawet na 30 lat, to na pewno w tym czasie nie będzie końca świata ani żadnych większych kataklizmów, już oni to dobrze sprawdzili, pracują dla nich najlepsi kabaliści;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 napił się wilk, napił....http://wroclaw.hydral.com.pl/98391,foto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Jednak trafiło na Stambuł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Tak , zaraz ktoś przepowiedziane dziewiatki skojarzy z Turcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Masz na myśli powódź czy wynik w kosza"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 W sumie i jedno i drugie to wielka tragedia . 69:87 brzmi tajemniczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2009 fajnie,że przepowiednia się nie sprawdziła.Turków szkoda-tragedia dotknęła zwykłych ludzi.Oby 19.09 09 i 29.09 .09 też był pudłem.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Co do 19.09.09 mam pewną teorię, ale wątek stałby się zbyt polityczny, więc zmilczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Wczoraj byl 09.09.2009 i nic, podwyzki nie dostalem a myslalem ze data zmobilizuje chefow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.