huk 100 Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Wedle życzenia -pozdro__link do vol. 1:http://odkrywca-online.pl/wznowienie-produkcji-bagnetu-wz-29-w-fabryce-broni-radom-,644228.html#644228Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 11:36 18-08-2009
dario.czolgiem1 Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 Jak tylko to zobaczę-to oczywiście zamieszczę fotki na stronce,a narazie proszę na te parę dni,uzbroić się w cierpliwość.Obiecuję że zrobię to tego samego dnia co mam ten wyrób zobaczyć,osądzicie sami-i proszę o recenzję(tylko bez głupot)..Pozdrawiam was-Czołgiem.
nawara Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Jest śliczny. Spisała się fabryka na medal.
akagi_FWP Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Patron, nie chrząkaj mi tu. Sprawa nie nasza. Ale ubaw chyba będzie po pachy"
Czlowieksniegu Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Ja w kwestii formalnej a i honorowej. Koniec sierpnia tuż-tuż. I co z tego, że Pik zszedł...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Napisano 23 Sierpień 2009 wiem akagi_FWP najlepiej stać za węgłem i mieć ubaw po pachy "
akagi_FWP Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Ależ nie Huku, to nic złośliwego - po prostu uważam, że skoro nic ze sprawą wspólnego nie mamy, to nich tu Patron nie chrząka.Mamy pewną wiedzę o kulisach powstania tego bagnetu, i biorąc to co wiem cała ta awantura na tym forum zaiste przypomina polskie piekiełko, a jednocześnie jej finał może być całkowicie nieprzewidywalny. Ale jak napisałem, nic nam do tego i morda w kubeł" Czołgiem!!!
skala72 Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 No i jak wygląda bagnet i ile kosztuje ??
huk 100 Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Napisano 24 Sierpień 2009 skala72 - a przeczytałeś wszystkie wpisy ?
dario.czolgiem1 Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Witam wszystkich po małej przerwie-Dzisiaj ok,godz,11-tej,jestem zaproszony na prezentację oficjalną naszego bagnetu do FB-Radom.Poproszono mnie o komentarz,oraz podpowiedzi o wyrobie i jego w razie czego mankamentach(mniemam że ich nie będzie).Jak tylko wrócę z fabryki to coś więcej wam napiszę,a i może foty jakieś da radę zamieścić,a na razie bardzo pozdrawiam was,za upór i czasem determinację-Dario Czołgiem...
huk 100 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Napisano 26 Sierpień 2009 skala72 -napisał No tak, ale ... nic one nie dają." proponuje wziąć korki -pozdro
nawara Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Szanowny kolego dario.czołgiem.Za przeproszeniem, co Ty chcesz opiniować? Przecież Ty o bagnetach nie masz zielonego pojęcia. Oczywiście wielka Ci chwała za starania i inicjatywę w kwesti wznowienia produkcji, ale wiedza o bagnetach, to inna bajka, Pozdrawiam
por.pil.020 Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Super!! No to czekamy z niecierpliwoscia na Twoja relacje i ewentualne fotki :)
huk 100 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Napisano 26 Sierpień 2009 nawara -a po czym tak sądzisz i oceniasz Dario ? a ja jestem pewien że ty nie masz zielonego pojęcia o niczym i chwała ci za to :):):) czy założyłeś to konto aby nas o tym poinformować ? następny sponsor ?
huk 100 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Napisano 26 Sierpień 2009 znam wynik dzisiejszej wizyty w FB ale jak zwykle nie wychylam sie przed szereg -poczekamy na wpis Dario -pozdro
huk 100 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Napisano 26 Sierpień 2009 proszę moderatora o trzymanie ręki na pulsie :):):) i pozdrawiam
dario.czolgiem1 Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Kolego nawara,ciekaw jestem dlaczego tak sądzisz że nie znam się na bagnetach-?.Wiedz że ja od ponad 25-ciu lat zajmuję się poszukiwaniami,i w swej kolekcji posiadam i posiadałem wiele wz-29,i zapewniam cię że ZNAM się wystarczająco na tym akurat modelu-!.Nie wiem z kąt masz takie dane odnośnie mej wiedzy,nie interesi mnie to zresztą-jedno jest pewne-To ja wychodziłem,i uprosiłem,i wręcz zmusiłem pewne osoby do wznowienia danej produkcji-to ja dostarczyłem oryginał-i to ja opiniowałem cały czas jak i dla czego to ma być ZROBIONE-Pozdrawiam bardzo,ale to bardzo serdecznie.:Ps:Dzięki kolego HUK-100,ale jak to bywa w życiu,porażka ma jednego ojca,a zwycięstwo wiele matek-!.Dario Czołgiem.
dario.czolgiem1 Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 A teraz po sprostowaniu jakiegoś kolegi-nawara-!,mogę napisać co widziałem w FB-Radom.Byliśmy zaproszeni we dwóch na to spotkanie,ja i kolega jazlowiak-hmm.Po obejrzeniu pierwszych wzorów,które są nawet niezłe(choć na razie troszkę im brakuje do ideału)-lecz to wszystko wyszczególniłem im,i mają to poprawić-lekkie błędy.Mnie generalnie się podoba,a wykonanie jest na razie w dwóch opcjach,jedna to pochwa pomalowana,a druga to wersja pochwy oksydowanej.Co do ceny to narazie nie powiem,hmmm,nie było nikogo odnośnie wyceny(przygotowania do targów w Kielcach)-tam będzie można zobaczyć to cudeńko,a promocja od 1-szego września(prośba prezesa).Najważniejsze że poszło,i jest w produkcji.Podam następnym razem adres dystrybutora,i to tam proszę dzwonić i zamawiać tenże produkt.Pozdrawiam was,i tych sceptycznie nastawionych,i tych co trzymali za mnie kciuki-Dario Czołgiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.