zielaa Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Sprzedawali-materialy-wybuchowe-zrobione-z-niewypalow,wid,11371443,wiadomosc.htmlniestety i tacy się znajdą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Na jakie pomysły ludzie wpadają to się w głowie nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Mała grupa terrorystyczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Gdzie tu widzisz antyreklamę? Przecież napisali że ZNAJDOWALI.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Ja myślę, że oni robili recykling stali, bo z zawartością nie chciano im pocisków przyjąć do składu złomu. A kiedy nasi saperzy zajmą się recyklinkiem amunicji, zamiast zaśmiecaniem poligonów wybuchami pocisków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 armand, każdy by chciał aby się tym zajęto, pytanie tylko jaki interes ma w tym rząd ?widziałeś kiedyś jakąś bezinteresowną akcję tego typu?Do wyborów daleko itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 To chyba efekt nalotu na Nadarzyce, o którym ostatnio słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielaa Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 no niezła akcja tam byłahttp://pila.naszemiasto.pl/wydarzenia/994962.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 No i dobrze ze im d* przetrzepali.Bez powodu nikt normalny tego syfu nie rozbraja.Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 No nie wiem czy do końca... znam w okolicach dużo ludzi i chyba trochę nie trafili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 obecnie w tym rejonie trwają prace saperskie (rozminowywanie),pod nadzorem,legalne,może zdjęcia pochodzą z tych akcji?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 6 Sierpień 2009 Share Napisano 6 Sierpień 2009 odsprzedawali proch nie studentom a zapewne grupom terrorstycznym. Teraz Sądy powinny ich zamknac na pare lat, zero tolerancji dla takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.