Czlowieksniegu Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Huku- miej Ty Boga w sercu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 stary już jestem - i trza tłumaczyć jak chłopu w sądzie -nawiązałem do wydarzeń z przeszłości - co tam sie stało podczas mojej nie obecności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 o kurde zrymowało sie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Pikuś od dłuższego czasu chciał grać w statkiMecz zakończył się wynikiemModeracja 1 : 0 Pik78:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 To pewnie celowe działanie w związku z zakupem pewnej ilości zubra",po prostu popełnił sepuku w imię obrony utraconego honoru i życiodajnego płynu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Odk. jest jak ig brother" ;)dziś jesteś gwiazdą, a jutro nominowanym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 8total4 - no takie jest życie ale tak jakoś dziwnie bez Pika -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 tylko, zeby nie bylo na mnie - ja z tym wspolnego nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 panowie ja nie szukam zwady :):) poprostu siedziałem se w Biesach Słowackich -przyjechałem -zapytałem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 ostatnio duzo rzeczy leci na moje konto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Gdybyś miał tylko przyjaciół, to było by nudno...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Wujek W przyjacielem naszym jest.I pogadać można, i nagrody daje.Powtórzę się- mały, chudy, ale byk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ok wracamy do pozycji wyjsciowej", jakakolwiek klotnia czy prowokacja i watek leci na dolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.