Skocz do zawartości

Znowu niewybuchy i tragedia

beero

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeśli człek naraża swoje życie i zdrowie dla takiego badziewa z chęci posiadania pustej skorupy i nawet takiej z materiałem wybuchowym nie przepuści choć ma możliwość zakupu na giełdzie lub allegro w zupełnie bezpieczny sposób to jest to dla mnie skrajna pazerność

...bo gdyby na naszym forum wolno było pokazywać fotki różnego żelastwa zalegającego w lasach to taki jeden czy drugi chłopaczek wiedziałby co wolno dotykać a co lepiej ponownie zakopać. I gdyby można było legalnie zgłosić takie znalezisko saperom nie bojąc się późniejszego szykanowania ciągania po sądach to i las byłby bezpieczniejszy i młodzi poszukiwacze. Przecież ileż to miejsc byłoby wolnych od tego typu pozostałości po wojnie. Dobrze że monety nie są niebezpieczne :P

Gdyby był to normalny kraj ....

desmo... ten kraj to właśnie Polska... skoro jesteś odkrywcą-poszukiwaczem-pasjonatem to zapewne jesteś miłośnikiem historii właśnie tejże Polski... a przepisy można zawsze zmienić tylko trzeba chcieć je zmienić... panowie i zapewne panie W KUPIE SIŁA!!! ponawiam apel, zorganizujmy się! trochę nas jest... jeżeli nie spróbujemy to nigdy się nie przekonamy czy nam coś z tego wyjdzie... zastanówcie się...

Pozdro!!

Radku, zdawać egzamin na prawo jazdy to rozumiem. Zdawać egzaminy na kartę wędkarską, to hmmm.... pic na wodę. Są koła gdzie płacisz tylko składki i wystawiają Ci odpowiedni papierek.
Ale zdawać egzaminy na dowód osobisty, no to tu chłopie żeś mnie już zażył....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie