Hansdekawka Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Excelsior młodszy od mojego o 3 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 A moze jednak założę wątek Hernnhut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Hans gdzie temu dnieprowi do tego Iżowego monstrum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Hans gdzie temu dnieprowi do tego Iżowego monstrum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 No tak , ale Ural jest z NRD-fenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Catadero ta sześćsetka z Gdyni, spod zawalonego dachu, znam dobrze jej historie...rwana była z wozem jak dobrze pamiętam. Oglądałem ją niedługo później u tego kto ma ją do dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Si.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Dobra twardziele od czego to jest...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Błotnik troche zmodyfikowany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Czesc Forel! Nie rozpaczaj nad tym jeżem, to tylko Iż hehe nie daj Bóg tak boxera zbeszcześcić... Właśnie, może jakieś fotki starej poczciwej emeczki spod stodółki?Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2009 gnilak Jadowity" prosze Łuki K-750 musisz sie zadowolić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-26 Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Ten kosz od BMW to z 20Panzergrenadier-Division Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Od razu się przyznaję, że to zdjęcie z sieci. Wybaczcie Moderatorzy, wybaczcie Kamraci. To projekcja moich marzeń. Ta firma, ten model, ten rocznik....Ekh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Panther 600 z połowy lat 40-tych ?Jeden taki zalega pewną piwnicę od bardzo dawna i nie jest do kupienia. Dlaczego? BO NIE !!!C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Jeszcze jedno. Tak dla smaku. Catadero, czy widziałeś tą piwnicę? Byłeś w środku? Ja bym wytarł buty przed wejściem i zdjął czapkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Ten motocykl ma to wszystko w sobie co moze zawrzeć klasyk z lat 30tych.Raz w zyciu na Olsztyńskim Rotorze 3 lata temu słyszałem jak to pracuje to nie jest tocata i dzwięk puzon" organowy w Bachu to ombardier" w toccacie J.Belmanna.Żaden harley sie do tej muzyki nie umywa.To jest jedyne i nie powtarzalne...... poprostu PIEKNY SPRZĘT!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Mało, że byłem. Zaczęło się od tego, że gościu sobie jeździł po łące a ja byłem w pobliżu. Myślałem, że to jakiś agregat, bo tak wolno pracował silnik. I poszedłem zobaczyć. Od tego czasu nachodzę faceta co jakiś, coraz dłuższy, okres. Teraz, to już tylko gadamy przed domem. Od razu na powitanie mówi-Nie sprzedam za żadną kasę. Czekam.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Taki sobie okaz stał w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 W muzeum motoryzacji pod Kaponierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Znaleziony jak w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.