Skocz do zawartości

Podstodolniaki Jadowite" czyli motocykle ze strychów i stodół.

Klemens Forel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Catadero ta sześćsetka z Gdyni, spod zawalonego dachu, znam dobrze jej historie...rwana była z wozem jak dobrze pamiętam. Oglądałem ją niedługo później u tego kto ma ją do dzisiaj...
Napisano
Czesc Forel!

Nie rozpaczaj nad tym jeżem, to tylko Iż hehe nie daj Bóg tak boxera zbeszcześcić...

Właśnie, może jakieś fotki starej poczciwej emeczki spod stodółki?

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Ten motocykl ma to wszystko w sobie co moze zawrzeć klasyk z lat 30tych.Raz w zyciu na Olsztyńskim Rotorze 3 lata temu słyszałem jak to pracuje to nie jest tocata i dzwięk puzon" organowy w Bachu to ombardier" w toccacie J.Belmanna.Żaden harley sie do tej muzyki nie umywa.To jest jedyne i nie powtarzalne...... poprostu PIEKNY SPRZĘT!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano
Mało, że byłem. Zaczęło się od tego, że gościu sobie jeździł po łące a ja byłem w pobliżu. Myślałem, że to jakiś agregat, bo tak wolno pracował silnik. I poszedłem zobaczyć. Od tego czasu nachodzę faceta co jakiś, coraz dłuższy, okres. Teraz, to już tylko gadamy przed domem. Od razu na powitanie mówi-Nie sprzedam za żadną kasę. Czekam.

C.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie