8total4 Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 jakie kufle ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 wszystkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 napisz jaśniej ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Księga Ezechiela: 25,17. Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę"bam baaam baaaaaaaaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Woytas- w dechę dealera poznałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 przywioze cie troche :)))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Możemy się nawet na autostradzie spotkać. Będzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 woytas, ja z biblii znam tylko 7 grzechów głównych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 doswiadczalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 ale nie-komercyjnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpicador Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Moim gadżetem jest komóra od papy Rydzyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 elpicador, też mam taki telefon:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Super gadżet, tak wygląda z tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Ma nawet latarkę, w sieci Ojca kosztuje troszkę ponad 300 PLN. Połączenia do studia RM i TV Trwam za darmo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpicador Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Danieloff to może założymy na forum małą odzinę Radia Maryja" ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Świetny pomysł, to kiedy pierwsza pielgrzymka? Ja zapewniam musztardę i zgrzewkę lubelskiej Perły;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpicador Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Ok, to ja organizuję przenośnego grilla i zagrychę.Może ktoś jest jeszcze chętny na pielgrzymkę oprócz nas? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Do Torunia? Na kolanach? Też bym się pisał! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Jak na kolanach to też się pisze,załatwię wiadro granatów zaczepnych,litra samogonu i białe prześcieradła z czarnym krzyżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 po kolanach ale na szage przez pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 ja Was Chopy urządze na tej pielgrzymce, tylko powiedzcie kiedy do Częstochowy ruszacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.