sonicsquad Napisano 15 Sierpień 2015 Share Napisano 15 Sierpień 2015 NIeźle miota we wRo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Sierpień 2015 Share Napisano 15 Sierpień 2015 W Stolycy zDolnego Śląska niekoniecznie...Na przedmieściach może...A jeszcze bardziej serio, to moje koty większą burzę po saszetkach z mokrym żarciem robią w kuwecie, niż to coś za oknem- parę grzmotów, troszkę deszczyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Sierpień 2015 Share Napisano 15 Sierpień 2015 Jakbyś je karmił częściej to może by tak nie szalały :)U mnie ładnie pomiotało ale poszło w... dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Sierpień 2015 Share Napisano 15 Sierpień 2015 Tuczenie zdechłą wroną to nie karmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Sierpień 2015 Share Napisano 15 Sierpień 2015 Z kasą krucho to i wrona dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2017 Share Napisano 28 Czerwiec 2017 1-0 dla burzy...Wiatrołap jutro na ogrodzie znajdę, czyli resztki pozbieram :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 28 Czerwiec 2017 Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Czyżbyś zmienił opcję?. Wypowiedzenie wojny naturze doskonale wpisuję się w naszą rzeczywistość i racja stanu daje Ci prawo żądać satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 22 Lipiec 2017 Share Napisano 22 Lipiec 2017 I dziś i wczoraj - daje nad Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 Nie wiem czy byłoPolecam tą strone online: http://pl.blitzortung.org/live_lightning_maps.phpMożna sobie podczas wykopków (jak jest net) sprawdzić gdzie idzie burza mnie to wczoraj w opolskim uchroniło wieczorem ;] od niezłej ulewy wieczornej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 Ok już widzę /było/ , to odświeżam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Sierpień 2017 Share Napisano 11 Sierpień 2017 2-0 dla burzy...Wiatrołap jutro na ogrodzie znajdę, czyli resztki pozbieram :-(I do kubła wywalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Sierpień 2017 Share Napisano 11 Sierpień 2017 eeetam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 co prawda nie burza ale kolejny ciekawy serwis. Tym razem syf w powietrzu,https://map.airly.eu/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 a tam taki dżołk :)http://map.airly.eu/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 Sezon burzowy czas zacząć. U mnie zaczyna napierać. Huczy, wali ale jeszcze jestem w sieci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 Po rejestracji można oglądać archiwa. To z dziś to jeszcze mały pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 A ja do roboty muszę iść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 Zgierz zbombardowany - http://wiadomosci.onet.pl/kraj/potezne-gradobicie-w-lodzkiem-potwierdzily-sie-ostrzezenia-imgw/d40036d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Maj 2018 Share Napisano 4 Maj 2018 We Wro wczoraj tez grad padał. Ale ja na zadupiu mieszkam a w centrum ponoć nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2018 Share Napisano 29 Maj 2018 Jest właśnie, m.in., w Stolycy zDolnego Śląska...W efekcie czego idę do piwnicy w pile łańcuch przesmarować- złożyło mi 30 letni Bożodrzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2018 Share Napisano 29 Maj 2018 Burza 3 - 0 Yeti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Maj 2018 Share Napisano 29 Maj 2018 Phi.Wezwij straż.Ale nie miejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2018 Share Napisano 29 Maj 2018 Nie... mnie.Drzewo już w elementach, jak puzzle, na ogrodzie.Tyle, że brama wjazdowa jest bardziej niż jeszcze kilka godzin temu.I mam do utylizacji hałdę gałęzi i liści wielkości dobrego busa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Maj 2018 Share Napisano 29 Maj 2018 Wyszusz i spal na podwórku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Maj 2018 Share Napisano 29 Maj 2018 To musisz uważać na przeciąg teraz :)Same klęski - powódź, burza - dobrze, że jeszcze Wam śmietniska nie podpalili.Ale kto wie - może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi