vis1939 Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 http://www.radom.lasy.gov.pl/web/starachowice/17454 - kapkę powiało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 U mnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Piękne lato się zapowiada... Nad Wrocławiem burze, warszawka tonie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Sonic- IMGW donosi, że Armagedon idzie do nas znad Barda... i przyjdzie po Wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Widziałem.... Kwiatki z parapetu zabrałem i auto schowałem :/Dobrze że na górce mieszkam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 A u mnie łoi aż nie miło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Polska jest pod wpływem klina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 właśnie nieźle rąbnęło... ciekawe co przyniesie noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 O to się na Forum nie pytaj- nie znamy aż tak dobrze Twojej żony... Czy będzie miło, czy burzowo z grzmotami i błyskawicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Oława dzisiaj rano już była po klinie".Co mi tam burza. Wczoraj, o !! to dopiero się lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Patrząc na jej aktualne wypełnianie papierków to zwinę się jak mój kot i wlezę pod kojo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Apacz...Skądś to znam- właśnie ZUS'y przelewam, a za oknem się burza i deszcz przelewa rynsztokiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 U mnie dało nieźle,miałem,pokopać ale pogoda była barowa.http://www.youtube.com/watch?v=7pkaPjXZs3UNa szczęście miałem wsparcie niezawodnego Visa1939. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Następnym razem przypłynę kajakiem...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Z południowej strony szybciej opada.. Ale na Orłowej niżej i bliżej Kamiennej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/mac-trwaja-prace-porzadkowe-i-szacowanie-strat-po-,1,5536972,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Nadwojciech - jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Ty się martw, co u nas będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 łeee tam... u nas spoko - mogło by popadać trochę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kielce/w-swietokrzyskiem-kilkadziesiat-zgloszen-po-burzy-,1,5543799,region-wiadomosc.htmlNieźle, a 40 km dalej spokój i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 21 Czerwiec 2013 Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Dzieje się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Czerwiec 2013 Share Napisano 21 Czerwiec 2013 http://www.radareu.cz/tu jest ciekawa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 nad Wro już grzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 HA! Ale trzasnęło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi