DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 tuz po ulewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 a po godzinie od północy szła kolejna, te poświaty to błyskawice.Dziś w ciągu dnia już była jedna, na noc idzie kolejna, zaraz trzeba będzie wyłączyć komputer :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Nie chcę myśleć, co będzie w stolycy zDolnego Śląska działo się dziś w nocy lub jutro... Z dobrych 33 st w cieniu mam teraz na termometrze ... 20.Armagedon idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Jest fajnie chłodno, ale może coś się dziać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Wczoraj wszyscy widzieli zdjęcia z Olszyny Lubańskiej w TV. Pomyśleć, że to 5km od Lubania. W czasie gdy tam trwał potop, ja nie przejmując się pomrukami dalekiej burzy, w świetle słonka obrabiałem ziemianeczkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek523 Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 A na tej stronie nawet jakaś wyszukiwarka jest, parę mapek i info o piorunach:http://burze.dzis.net/?page=wyszukiwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 U Nadwojciecha naparza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Zarejestrowano w ciągu ostatnich 5 min., 3 wyładowania atmosferyczne w promieniu 25km od miejscowości W....... o współrzędnych....... Najbliższe zarejestrowane wyładowanie 8.75km na południowy-zachód. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 U mnie 3 godziny temu i spokój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Wrocław na razie cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 nie wierzyć jednej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Gdzie jest burza nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba440 Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 blitz.de dość wiarygodna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba440 Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 przepraszam pomyliłem linki właściwy to http://www.blitzortung.org/Webpages/index.php?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Fajnie a za chwile się koncert zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 W Toruniu już grali, w Bydgoszczy zacznie się zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 U mnie Guns`Roses :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Właśnie wróciłem ze świętej Katarzyny. Na miejscu trochę po grzmiało i przelotny popadał deszczyk, a żona mówi że we Wrocławiu nieźle naparzało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 raczej sam Ryży a nie Guns`Roses :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Jakieś 300 metrów od chałupy koncert, bilet 99 zeta - trzeba iść :)Wypadało się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 byłem w Pradze na trasie guns n roses use your illusion to było granie teraz Ryży niestety ma niewyróbkę niestety ,zresztą tylko chyba Duff robi jeszcze dobrą muzę z nich wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Teraz burza nad Malborkiem zamku nieoszczędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 postraszyło no i przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Lipiec 2012 Share Napisano 12 Lipiec 2012 Wrocław znowu grzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Jak tam pogoda u Was panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi