Lemeryt Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 To początek będę Wam dawkował wrażenia, a na razie lecę ponieważ kolejna rzeczka mnie woła .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 CZEKAMY! i gratulacje.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Kurcze ale niektórzy to mają szczęście. W każdym razie dobrze że w dobre ręce. Ja jak pojechałem na ryby to nawet g... nie złapałem. A tu samo wypływa i to jakie dobro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boysetsfire Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Kolejna udana akcja niezmordowanych myśleniczan. Ciekawy jestem co kryje się za wydobytą jeszcze a niewidoczna na zdjęciach ramą. Oglądałem całą akcję - pełen profesjonalizm. Wielki szacunek Panowie. Czekam z niecierpliwością na kolejną szykującą się akcję. Jak się okazuje plotki o czołgu" w każdym bajorku się czasem sprawdzają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Czy to nie będzie to ??http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.dws-xip.pl/LWP/bron/lwp74a.jpg&imgrefurl=http://www.dws-xip.pl/LWP/bron/wp74.html&h=476&w=720&sz=91&tbnid=6vtzbI6H9aPjsM:&tbnh=93&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dstaliniec&hl=pl&usg=__Ih2OAq5cMBZ5pYVwRL12JFHgXcM=&ei=KL7eS8KmNueWOMnblIAH&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CAwQ9QEwAw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 Paladyn - dzięki to bedzie to, tak ostawialiśmy ale nie było czasu ani pewności, dróga z gasienic wziąłem błędnie za 8- tonówke później okazało sie że to też Staliniec. Na zdjeciu kolejna zdobycz rama RSO z fragmętem mostu napinającego. Niestety stan nienajlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 To już chyba 3 rama :) Może się ktoś wymieni na brakujące części RSO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 boysetsfire - dzięki , a na zdjęciu rama o której mowa jeśli ktoś może pomóc w identyfikacji to bardzo proszę. Na zdjęciu rama i kolejna z gąsienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 Tutaj lepsza fotka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 Ujęcie z innej perspektywy, na tym forum są czarodzieje którzy z pewnością to zidentyfikują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 Przepraszam za styl i błędy ortograficzne w moich ostatnich postach...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Aleś się Lemeryt rozszalał :) Jak wszystko, tak i powódż ma dwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Szok!!! Gratulacja nowych blaszek z dziurką:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 ... jeszcze dwie boczne belki od RSO ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Niedawno było tu na forum koło zębate od Stalińca.Może i ta rama od niego???W linku który wkleiłem pod fotką były dane techniczne(wymiary).I taka mała prośba,jestem pod wrażeniem twojej wytrwałości i włożonej pracy w renowację RSO,ale czy można by założyć część IV.Ledwo przebrnąłem przez pierwsze cztery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 miało być oczywiście część VI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 Na zdjęciu kolejne wykopalisko - pozostałości po kubelwagenie.OK w najbliższym czasie założę część V, ale dopiero kiedy wyczerpię temat bieżących wydobyć. A tera trzeba się zbierać ponieważ to już prawie ... ale jeszcze nie koniec pieśni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 ale by były jaja jakby wyszło coś made in Poland :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macvsog Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Klęska urodzaju ]:) Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Zgadza się - klęska urodzaju. To nasz kolejny klient, temu przynajmniej nie zagrażają złomiarze bo i stali w nim niewiele zostało. Na razie czeka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Rozmyłem nieco wątek o RSO. W związku z tym kończę opis wydobyć …. Choć wczoraj pojawiła się szansa na epizod artyleryjski w tej historii … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 I co jeszcze?! Jak się dobrze rozpędzicie, to cały park maszyn powstanie :) Oby tylko RSO nie odszedł na dalszy plan. Trzymam kciuki i czekamy na fotki z wydobyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creek Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Napiszcie proszę na ile ostatnie odkrycia poprawiły sytuację RSO. Czy trafiły wam się części których nie mieliście albo w lepszym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macvsog Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Czyli na tą chwilę jest zapas " belek (chyba że te dwie z rzeczki są w złym stnie), ale co z wahaczami? Jeden wyszedł też z wody" razem z belką. Czy więc do rekonstrukcji RSO jest już komplet? Czy wiadomo co to za klient",i czy u ubylców" oraz w dole rzeczki nie zostało coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.