Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Dobra- temat jak temat, więc na HP pasuje. Do zobaczenia na Towarzyskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 cofnołem się przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Chyba sam zle interpretujesz własne posty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 http://www.uni.wroc.pl/!nowastrona/?sec=pracownicyPozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Kolego Człowieku Śniegu (uff:))) ja uważam, że jak najbardziej chodzi tu o myślenie. Po prostu śmieszą mnie wymówki, że ktoś jest dyslektykiem (z całym szacunkiem do takich osób), że ktoś pisze szybko itd itp, i robi błędy pisząc na komputerze(!!!). Po to jest ten nieszczęsny komputer żeby wyręczał nas w niektórych sytuacjach. Dbał o to żeby poprawnie pisać, wymaga to od nas minimalnej obsługi. Ale jeżeli ktoś jest na tyle mijający się z mądrością", że nie potrafi sobie z takimi czynnościami poradzić no to poprostu żal.Napisałeś:Chyba, że nagle mamy niewyobrażalny przyrost dyslektyków lub ordynarnych leni."Ja raczej skłaniam się do tego drugiego.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Jednym słowem, jak mawiali starożytni górale Myślenie ma kolosalną przyszłość".Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Nic dodać, nic ując:)))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 poprzytakiwali sobie i cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Bo my cały czas czekamy na słowa skruchy lub info o efektach kawy z Profesorem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Oj chyba się nie doczekamy ani jednego ani drugiego niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ...Jam to wydobył tą łuskę z ziemi!...liczba pojedyńcza-mianownik (kto,co) -ta łuska-dopełniacz(kogo,czego)-tej łuski-celownik(komu,czemu)- tej łusce-biernik(kogo,co)- tę łuskę-narzędnik(z kim,z czym)- z tą łuską-miejscownik(o kim, o czym)- o tej łusce-wołacz(ooooooo,hej ty) - ta łusko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 chyba ty łusko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 nieżywotna - ta - jako zaimek wskazujący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 o, ta łusko, com Cię, wyciągnął..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Moim zdaniem- wołacz w liczbie poj. od słowa łuska to ...łuska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ic na to nie poradzę"...:)wołacz- łusko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Ale to trudne, niby nieżywotny a można z nią pogadać;)Jak to Adaś pisał:Łusko, prześladowczyni moja, ilę Cię trzeba kopać ten tylko się dowie kto wlazł na poligon..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Karpik- wołacz będzie piiiiiiiiii znów łuska!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Jeżeli zrobiłem błąd to przepraszam nie robiłem tego celowo. Powinno być ę" (info z najlepszego źródła). Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.