Skocz do zawartości

Arsenal za wielkiej wody...

hubertosq

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm ja tam Barreta nie widze,laska miała M2 , Browninga M1919 (albo jego klon) jakies dwie flinty wygladajace na sztucery mysliwskie, kałacha,jakąs pochodna AR15 (SC25??) no i półcalową snajperke,nie mam pojęcia jaka ,może jakis model AI ? Chociaz teraz lusnie tago typu są modne ,sporo ich się pojawiło na rynku.

Jak dla mnie wygladaja na stan magazynowy,moze ta flinta stojaca przed stołem po prawej wyglada na leciwa.Ale reszta moim zdaniem jest 100% sprawna.Skad przypuszczenie że bron jest z II WŚ ?? Dlatego że konstrukcyjnie jest stara??A nie na przykład z lat 50-60 czy też jak M1919 którego dalej produkują w RPA ? (nazywa się zdaje się MG4) i M2 do tej pory produkowany w stanach i belgii. To że coś wyglada jak z filmu o szeregowcu Ryanie nie znaczy że wtedy ją wyprodukowali :D:D

Tak samo bym napisał jak by to był facet.Nic w tych informacjach nie słyszałem żeby kogoś ona zabiła lub groziła tą bronią.Nawet nie wiadomo czy to jej broń bo powiedziano tylko,że znaleziono w jej domu.Jeżeli ludzi zamykają nie za czyny których dokonali tylko,że coś tam posiadają to jak można inaczej powiedzieć.Przynajmniej ja tak uwazam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie