Skocz do zawartości

W tym roku nie mamy ............................

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
woytas nie przesadzasz ??? chyba że jesteś komuś coś winny ? bo tutaj toczy sie zdrowa dyskusja ! przecież od tego są fora właśnie -pozdro
  • Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
dobra -pozdrawiam acera ,woytasa .yeti, hisia bociana kopijnik ubena
kindzal pik78 Tradytor-i przepraszam wszystkich że acer mnie zaczepił -pozdro
Napisano
piku masz racje - nie chciałbym być na miejscu tych biednych siedmiu strażaków którzy dotarli tam jak prawie cały budynek płoną - i wszyscy do nich krzyczeli aby im pomogli !!! k........ sam jestem strażakiem
Napisano
acer tak prosiłem cie o kontakt z ludźmi mogącymi załatwić zezwolenie na wjazd na Święty Krzyż dla klubu motocyklowego"

Na ścisłość to prosiłeś mnie też o inne rzeczy kiedy potrzebowałeś pomocy - ja pamiętam że pomogłem

A teraz coś pierwszy raz słyszę o jakiś wjazdach komuś w coś, licznikach", przemilczeniach, jakieś wątki sprzed iluś lat, jakieś rojenia, jakieś problemy ?????

Tu nie zmilczę i kończąc napiszę krótko :
sam się odwal huk 100

Fin
Napisano
Aczkolwiek obilo mi się o uszy, że w co niektórych kręgach gest wzniesionej ręki oznacza zamawianie piwa...
Więc może ten wojak wlaśnie zamawia ? Hmm ale poco odrazu grozić bronią ???
Napisano
hak -wie było nie wysoko -ale podejrzewam że oni już nie żyli jak przyjechała straż -98% ludzi którzy giną w pożarach ulegają zaczadzeniu produktami spalania - pożar zgłoszony o 1 w nocy ! wtedy ludzie śpią i jak coś zauważą to już w stanie rozgorzenia - nie ma już wtedy ratunku ,-w dzień -statystyka jest lepsza bo ludzie zauważą wcześniej - a tak nie chciałem ujawniać swej profesji kurde byłem cieciem i był spokój -pozdro
Napisano
acer to jeszcze ty ? dalej robisz pośmiewisko z siebie - no dobra -powiem ci że sie wale !!!! -może tak zostać ??? już nie będziesz wchodził -we mnie "? :):):):):) pozdrawiam cie i jeszcze wesołych świąt życzę :):) -pzdro
Napisano
oooooooooooo kurde acer ale cięęęęęęęęęę wzięło !!!!!!!! przepraszam nie wiedziałem że tak zareagujesz na moją postawę obronną - gdybym wiedział że tak dużo zrobiłeś dla mnie ---w życiu bym sie nie bronił -pozdro
Napisano
wiem ma już śmiertelnego wroga - no ale cóż panowie nie można sobie dać wejść na głowę - nie ma s..... po krzakach -dobranoccccccccc
Napisano
piku -spoko -ale musze przyznać że obaj mamy trudne charaktery -co do acera to muszę sprostować nie był to gen.Miś tylko Niedźwiadek -kurde jestem dyletantem -wiedziałem że gdzieś dzwonili ale gdzie to zapomniałem -za pomyłkę acera przepraszam -ale resztę podtrzymuje :):):) -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie