Skocz do zawartości

W tym roku nie mamy ............................

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no !ale masz racje po co -jak one już są, zawsze kultowe puszki pa paście od generała Misia i pare innych jeszcze tematów od ciebie -porostu wziąłem przykład :):) acer
Napisano
jak chcesz rzucić kamieniem ...... itd.zawsze coś ci u mnie nie pasi -ale to przez tego puszki po paście pamiętam jak ci pierwszy raz to wytknąłem -bo naśmiewałeś sie z innego forumowicza i z jego znalezisk -pamięć to ja ma dobrą acer -pozdro
Napisano
Huk 100 ty coś masz nie tak w głowie na punkcie pasty do butów ??? :)

Ja już o tym dawno zapomniałem a nigdy nie przeżywałem że w obozowisku partyzantów i ziemiance generała wyszły puszki po paście i butelki po wódce (między innymi fantami) - wykopki to po prostu odkrywanie prawdy i tyle.

To z tą pastą od butów to jakaś choroba, uraz psychiczny, czy co ?
Napisano
o paście pamiętasz jednak ??? a o wyśmiewaniu z forumowicza już nie pamiętasz ????? :):):)

wolny kraj i wolność słowa - każdy ma prawo wypowiedzi

Natomiast obsesje na jakimś punkcie są niezdrowe
Napisano
to w takim razie nie wypisuj więcej o głupich wątkach ! bo sam ich masz trochę na kącie i więcej{głupie wątki twoim zdaniem ) w nie nie wchodź - bo ja w twoje te nawet głupie nie wchodziłem co by ci przykrości nie sprawiać -po starej znajomości :):) ale ty tego nie możesz pojąc -pozdro
Napisano
cytuję -wolny kraj i wolność słowa - każdy ma prawo wypowiedzi" hehehehehhehehe zostawiam to bez komentarza !!!!!! wyszedł cały acer !!! (kali ukraść krowę -tak hehehe ale kalemu -to nie !!!!) heheheh
Napisano
a co dej pasy od generała to nie uraz to po prostu śmiech i żenada :):):) zapamiętałem z twojego wątku :):) bardzo mi sie to spodobało -pozdro
Napisano
8total4 ja też wale w Biesy :): ) na tydzień -dlatego dałem fotkę z muzeum w Dukli ale gostek nie wycział tematu więc sie pruje -pozdro
Napisano
A co mnie teraz obchodzą wątki, które zakładałem dwa lata temu ?

Ty rozpamiętujesz co jadłeś na obiad dwa lata temu ?
- bo ja nie, a są ważniejsze sprawy życiowe niż jakieś forum

Poza tym przypominam, że zwracałeś się kilka razy o pomoc do mnie i zawsze ją otrzymywałeś - ale widocznie masz
Huk 100 bardzo wybiórczą pamięć
Napisano
karpik jak dobrze pamiętam (ale mogę sie mylić ) nigdy nie bruździłem acerowi - poza tym wyśmiewaniem owego forumowicza natomiast on miał parę wjazdów do mnie -po starej znajomości{liczba postów - bo jeżeli chodzi o odkrycia to przemilczę ) udawałem greka -ale do dzisiaj - może trafił na mój gorszy dzień ? być może ? niech sie od mnie odwali -pozdro
Napisano
acer tak prosiłem cie o kontakt z ludźmi mogącymi załatwić zezwolenie na wjazd na Święty Krzyż dla klubu motocyklowego -ale to nie upoważnia cie do tego abyś zwracał komuś uwagę a sam dawał jeszcze głupsze wątki :):):) -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie