Patrykheya26 Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Ta bitwa przejdzie do historii jako największa bitwa pod Rudkami 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Popieram wypowiedż pongo co to kogo obchodzi że ktoś się w lesie bije to ich życie nie wasze to tak samo jak ktoś by się wtrącał że z wykrywaczem chodzicie i dla takich jak wy kary powinny być surowsze znam wielu chłopaków pseudokibiców i sa naprawde wporządku więc nie oceniajcie ludzi po propagandzie gazet i Policji w ten sam sposób jak oceniają ci sami ludzie poszukiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Kopie nie zgadzam sie z toba - ile ludzi przypadkowo dostalo w zeby od tfupseudokibicow" ?a ilu od piszczalkowcow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Pozatym nie używałbym stwierdzeń typu idiota gdyż wszyscy zostali zwolnieni do domów z tego powodu że nikt nie wniósł pozwu o pobicie bo oni chcą się lać i nikt na nikogo nie będzie donosił .Honorowej postawy możecie uczyć się nawet od nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Wojtek musisz nauczyć się odróżniać rasowych pseudokibiców od zywkłej chołoty ze stadionu bo to dwie różne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Wybacz ale sama nazwa pseudokibice" juz mi nie podchodzi - rozmawialem kiedys z osobami zza drugiej strony barykady" - policjantami ktorzy musza zajmowac sie tymi osobami - swoje sie nasluchalem.Albo sie jest kibicem albo sie nim nie jest - nie mozna byc czyms pomiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 To tak jak z poszukiwaczami może być taki który wszystko co znajdzie odda do muzeum może być też taki który wszystkie znaleziska sprzeda na allegro albo taki(ten najgorszy) który to co znajdzie schowa w komórce i będzie się tymi przedmiotami cieszył do końca życia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 ...Albo sie jest kibicem albo sie nim nie jest - nie mozna byc czyms pomiedzy..."Jak się nie jest asowym" kibicem to można POMIĘDZY oczy dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 oj naciagasz naaaciagasz :)Honoru mozna uczyc sie tez od wloskich mafiozow - same szlachetne zasady - ale czy do konca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 KOP- pewne ale". Po to Państwo łoi mnie podatkami, żeby policja ganiała koboli? Po to Państwa zmusza mnie do sponsorowania PKP, żeby podróżni stawali w lesie? Czy po to muszę pchać papiery do ZUS'u ( pośrednio do NFZ'u ), żeby ofiarom takich zabaw zapewnić opiekę i pomoc?Jak dla mnie- mogą się pozabijać na śmierć :-) Ale nie kosztem moich danin dla Państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Traper- Jaśnie Nam Panujące Słoneczko L. Wałęsa ujął to inaczej Lewica to lewa noga, prawica- prawa. A ja jestem po środku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Powiedz mi kto każe Policji za nimi biegać po lasach a mała przygoda i troche adrenaliny z zaciągniętym chamulcem ręcznym ci napewno nie zaszkodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Mi Hamulec nie zaszkodzi- głupio zabrzmi, ale jeżdżę samochodem. A policji i służbie zdrowia takie zachowania nakazują przepisy. Jeśli czujesz się na siłach spróbuj je zmienić lub podpowiedz jak moje podatki wyłączyć z takiego sponsoringu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Jak znajdziesz wykrywaczem niewybuch i zadzwonisz na Policję żeby go zabrali to oni też jadą za moje podatki tam ;) i tak samo narażasz życie innych ludzi co mnie się moze nie podobać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Patrząc na moje informacje { z pierwwszej ręki} to całe to kibolskie towarzystwo należy w trybie pilnym skierować na strojenie biełomoria. Może nabiorą rozsądku , a jeżeli nie to dołączą do mamutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Pseudokibic leje się w lesie narażajac swopje zdrowie swoje podkreślam tak samo jak ty mozesz trafić na bombe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Nie miałbym nic przeciwko gdyby swoje sprawy załatwiali pomiędzy sobą . Niestety , tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_B Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Jeżeli ktoś chcą się bić między sobą to dlaczego mamy im tego zabronić?. Ja rozumiem chłopaków, byle robili to w ustronnych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pongo Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 oooooo, ale wątek się rozwinął. choć naprawdę nie lubię rozpisywać się to jednak dodam jeszcze coś od siebie :) zacznę od tego ,że w merytorycznej dyskusji nie powinniśmy nikogo obrzucać inwektywami. nazywanie kogos ydłem" itd na podstawie jakiegoś podrzędnego artykułu jest niepoważne. w ten sposób poziom dyskusji zjezdża do poziomu komentarzy na onecie. tam też po zatrzymaniu kolejnego poszukiwacza(podkreslam), komentujący uzywają wobec niego miłych" słówek. wiem, że większość z nas nie czyta głupot (komentarze typu onet itd), ale z perspektywy tego tematu tak to wygląda. druga rzecz to jedność środowisk.chciałbym napisać o tym co się stało po zatrzymaniu tych uczestników grzybobrania".kibice Widzewa rozpoczeli zbiórkę dla swych przyjaciół po szalu".w internecie ruszyły lictacje gadżetów itd., na stadionie podczas meczu Widzew-Znicz Pruszków prowadzona była zbiórka. akcja tak się rozwinęła, że opisała to nawet wszechwiedząca" Gazeta Wybiórcza: http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,6472122,Zrzutka_na_adwokatow_dla_kiboli.htmlkibice w ciągu kilku dni zebrali prawie 60tys zł! i to mi daje mocno do myslenia. ile czasu my zbieramy np. na stuga z grzegorzewa...lub czy kiedykolwiek na forum padło hasło nppomózmy koledze niesłusznie zatrzymanemu za fanty"... na te pytania odpowiedzmy sobie sami...P.S.temat typowo do HP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Wszystko zostało zatem podsumowane Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 to ja dodam jeszcze jedno posumowanie - wyczyn aszych" kibicow" w irlandiiPolacy w Ulsterze wciąż się boją -To protestanckie bojówki atakowały Polaków mieszkających w Belfaście po meczu z Irlandią Płn. Mściły się za czyny polskich pseudokibiców, którzy na meczu wymachiwali flagami terrorystów z katolickiej IRA http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6489891,Polacy_w_Ulsterze_wciaz_sie_boja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pongo Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Kolego Woytas dałeś dobry przykład, który potwierdza moją tezę. Jeśli pseudokibice chą się bić, niech się biją w lesie! Najważniejsze, żeby nie ucierpieli ludzie niewinni!O to mi przecież od samego poczatku chodziło!cyt:Mściły się za czyny polskich pseudokibiców, którzy na meczu wymachiwali flagami terrorystów z katolickiej IRA". Podczas meczu Legii z FK Moskwa, Rosjanie wywiesili flagę przedstawiającą niedźwiedzia próbującego rozszarpać polskiego Orła http://www.legialive.pl/galeria/511#09fkmoskwa2_f78.jpg,19: I co? W zwiazku z tym wydarzeniem" Polacy powinni zacząć napadać na rosyjskich pracowników na naszych budowach? A może zrobić wjazd na Stadion Xlecia ;) W Ulsterze to były naganne przypadki wyjatkowego rasizmu, ale dochodziło do nich także na długi czas przed meczem.Otwarcie granic spowodowało napływ katolików do Irlandii Płn. Oczywiste wielu protestantom jest to, delikatnie ujmując,nie na rękę.Proszę wygoogluj hasło pobici polacy". Mnie po kilku stronach znudziło się patrzenie w jakim zakątku świata ktoś z naszych rodaków dostał manto (nawet Chiny!). Podłoże może byc różne: religia, rabunek, rasizm itd... Za to na Wyspach dostajemy w wiekszości za Polskość i religię. I nie ma co tu mieszać pseudokibicami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pongo Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 coś nie weszło. zdjęcie z niedźwiedziem i polskim orłem to nr 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.