belba Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 PADALEC to rzadkość, jeśli poczuje zagrożenie udaje martwego robi się mięciutki i wiotki jak sznurówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Jak jest na forum to było go banem postraszyć za wycieraczką;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 a niewiem czy jest - wiem, ze nie byl na forum ale bywal na zlotach i tam wygrywal wykrywacze :Ppozatym to kumpel mojego kolegi :>a padalce to nie sa takie zadkie w mojej okolicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 ale miejscowke mial interesujaca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marko_Polo Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 zibol - nie żartuj sobie z tą wycieraczką. Kiedyś znajomy wykręcił mi taki numer zostawiając za wycieraczką pismo, że do dzisiaj mam uraz ;)P.S. A kopaczy w lasach coraz więcej. I wszyscy mają niezłego pietra. Ostatnio jak jechaliśmy kopac z brygada RR, spotkaliśmy kopacza w lesie. o mało zawału nie dostał, jak podjechał samochód i wyszło 4 kolesi w moro - My. Ale oczywiście jak przystało na grono szanujących się kopaczy - został mile powitany ;] Dzisiaj znajomy widział jakieś Wykrywacze niewiadomego pochodzenia w BricoMarche. Pewnie MD. Wracając do tematu. Ostatnio w lesie spotkałem lisa, który był tak zafascynowany CZYMŚ, że prawie mu na ogon nadepnąłem. Zarówno on, jak i ja prawie umarliśmy ze strachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkman1948 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Na ostatnim wypadzie takiego gada spotkałem :) Leżał nieruchomo przez cały czas, nawet przez chwilę myślałem, że nie żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkman1948 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 A na pobliskiej łączce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Bliskie spotkanie podczas schodzenia ze Starorobociańskiego Wierchu. Stadko liczyło ok. 15 sztuk. Niestety mgła troszkę przeszkodziła w obserwacji... Ale i tak warto było:-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Krokodyl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Ładny ten krokodylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Cześć . Dziś przypadkiem niedaleko zabudowań spotkałem sarnę , fotka trochę rozmazana ale robiona telefonem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 DZIKA SESJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 FOTO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 FOTO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Takie coś znalazłem wiszące klimatycznie na sośnie,ktoś rozpoznaje czyje to zwłoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Lepper ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 belba dziczki same były czy z matką? Fajne foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Lepper:D,z kształtu czaszki jakby podobny,tyle że chłopina jeszcze żyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 A ja ostatnio spotkałem taki okaz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Swiety82 Lochy stały stały w lasku kilka metrów od młodych spore stadko z dwóch matek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Nie bałeś się ? Ja bym delikatnie zawijał wrotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Jeśli zachowujesz się spokojnie to można podejść dosyć blisko. Ale wszystko w miarę rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 to opiekunki tej watahy z moich fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Dziś szedłem polną drogą i słyszę,że coś w krzaczorach się szamocze,kilka metrów przede mną zerwał się jastrząb lecz została jego ofiara (jeszcze ciepła) choć już bez głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.