radek98k Napisano 26 Marzec 2009 Autor Share Napisano 26 Marzec 2009 Czy na forum są zalogowani czołgiści"(osoby posiadające pancerne maszyny)? Jak tak to ile i czym się dokładnie zajmóją (dbaniem o sprzęt)?. Czy do t-34 można użyc zamiast ropy biodisel, czyli olej roślinny przepalony? Aby mócwlac olej do silnika wysokoprężnego należałoby wymienic wszystkie elementy gumowe na plastikowe, ponieważ oleje rozpuszczają się w gumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Nie mam pytań oleje rozpuszczają się w gumie" wogóle cały ten post to fenomen proponuje najpierw słownik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 To już nie pierwsza akcja tego typu tego usera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 zajmóją , mócwlac że o olejach rozpuszczających się w gumie nie wspomnę.Jednak ktoś mądrze stwierdził.Cyferka przy nicku oznacza rok urodzenia.A mając tyle lat trudno o poprawną polszczyznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Krótko mówiąc radek98k czytając od jakiegoś czasu twoje złote myśli starałem się być bez stronny,ale mam wrażenie ze jeszcze nie bardzo dajesz sobie rade sam ze sobą i piszesz co popadnie nie mając pojęcia o czym piszesz,więc moja dobra rada jest taka ze może lepiej zamiast udzielać się na forum lepiej zakupić parę książek i podszkolić się w temacie bo co to za poszukiwania jak się nie wie co znajduje itp,toż to daremny trud... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Oj Radek ale zes tytul wymyslil... Jacy mają byc ci czolgisci wg ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Aj tam się radka czepiacie. Te posty pisze mu starszy brat. Z czwartej klasy SP.:-)C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Chyba faktycznie coś się tam rozpuściło w gumie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 raczej nieszczelnosci w gumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 A mówią że nieszczelności powoduje brak gumy... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.