Skocz do zawartości

Czołgiści są tacy?

radek98k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy na forum są zalogowani czołgiści"(osoby posiadające pancerne maszyny)? Jak tak to ile i czym się dokładnie zajmóją (dbaniem o sprzęt)?. Czy do t-34 można użyc zamiast ropy biodisel, czyli olej roślinny przepalony? Aby mócwlac olej do silnika wysokoprężnego należałoby wymienic wszystkie elementy gumowe na plastikowe, ponieważ oleje rozpuszczają się w gumie.
Napisano
zajmóją , mócwlac że o olejach rozpuszczających się w gumie nie wspomnę.Jednak ktoś mądrze stwierdził.Cyferka przy nicku oznacza rok urodzenia.A mając tyle lat trudno o poprawną polszczyznę.
Napisano
Krótko mówiąc radek98k czytając od jakiegoś czasu twoje złote myśli starałem się być bez stronny,ale mam wrażenie ze jeszcze nie bardzo dajesz sobie rade sam ze sobą i piszesz co popadnie nie mając pojęcia o czym piszesz,więc moja dobra rada jest taka ze może lepiej zamiast udzielać się na forum lepiej zakupić parę książek i podszkolić się w temacie bo co to za poszukiwania jak się nie wie co znajduje itp,toż to daremny trud...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie