Skocz do zawartości
  • 0

bielizna osobista wermachtu

stg1971

Pytanie

Napisano
w trakcie szukania na starym strychu trafiłem bieliznę osobistą oficera WH,jest pewien problem posiada małą draskę na kalesonach ,mam pytanie czy przeprać,czy zostawić tą historię i jej nie ruszać,proszę tylko o poważne odp.bo temat ciekawy.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ciekawe znalezisko, które pokazuje jak niemiecki żołnierz reagował w obliczu klęski, tak szybko uciekał przed ruskami że dup. nie zdążył podetrzeć
Napisano
jaki bogaty kontekst archeologiczny..
rownie dobrze mogla byc tam przywieziona 20lat po wojnie..

rozumiem mundur, ale bielizny bym nie dotknął :D
pozdro!
Napisano
Czy draska jest w kształcie łyżwy nike? Jeśli tak to dopisz Just do it" i dawaj na manekina (koniecznie lewą stroną żeby uwidocznić ścieżke.

Pozdr i gratuluje fantu
Napisano
oj miałbyć poważne odpowiedzi, a wy zaraz ze ścieżkami wyskakujecie...A czy ta bielizna posiada jakieś regulaminowe sygnatury? Jakaś metkę? Czy może tylko po kształcie wnosisz że to oryginał?
Napisano
A jaką masz pewnośc ze draska jest oficera z IIww?
Równie dobrze chłopa.
Jak w dobrym stanie bielizna, to ją delikatnie wypierz - bo tak to tylko w rękawiczkach ją dotykać :P
Napisano
Kwoli ścisłości, czy to jest draska do odpalania zapałek? Ale po co na bieliźnie.
Czy masz na mysli resztki kału pisząc draska?
Napisano
w trakcie szukania na starym strychu trafiłem bieliznę osobistą oficera WH,jest pewien problem posiada małą draskę na kalesonach ,mam pytanie czy przeprać,czy zostawić tą historię i jej nie ruszać,proszę tylko o poważne odp.bo temat ciekawy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie