stg1971 Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 w trakcie szukania na starym strychu trafiłem bieliznę osobistą oficera WH,jest pewien problem posiada małą draskę na kalesonach ,mam pytanie czy przeprać,czy zostawić tą historię i jej nie ruszać,proszę tylko o poważne odp.bo temat ciekawy.
gromang Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 ciekawe znalezisko, które pokazuje jak niemiecki żołnierz reagował w obliczu klęski, tak szybko uciekał przed ruskami że dup. nie zdążył podetrzeć
bjar_1 Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Wystaw na Ebay'u - szwabska kupa może osiągnąć chorą cenę!
stg1971 Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 dlaczego ciekawostka ,bo trafiona na terenach gdzie toczyły się ciężkie walki w marcu 1945.
8total4 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 jaki bogaty kontekst archeologiczny..rownie dobrze mogla byc tam przywieziona 20lat po wojnie..rozumiem mundur, ale bielizny bym nie dotknął :Dpozdro!
Skok Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Czy draska jest w kształcie łyżwy nike? Jeśli tak to dopisz Just do it" i dawaj na manekina (koniecznie lewą stroną żeby uwidocznić ścieżke. Pozdr i gratuluje fantu
KonVonWin Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 oj miałbyć poważne odpowiedzi, a wy zaraz ze ścieżkami wyskakujecie...A czy ta bielizna posiada jakieś regulaminowe sygnatury? Jakaś metkę? Czy może tylko po kształcie wnosisz że to oryginał?
muslim Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 A jaką masz pewnośc ze draska jest oficera z IIww?Równie dobrze chłopa.Jak w dobrym stanie bielizna, to ją delikatnie wypierz - bo tak to tylko w rękawiczkach ją dotykać :P
adamusek2009 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Draske czy kreske hmmm a ciekawe po czym ale jak po klocku to tyle lat po wojnie ze juz chyba nie pachnie co nie Koledzy :)
Kiler Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Kwoli ścisłości, czy to jest draska do odpalania zapałek? Ale po co na bieliźnie.Czy masz na mysli resztki kału pisząc draska?
stg1971 Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 w trakcie szukania na starym strychu trafiłem bieliznę osobistą oficera WH,jest pewien problem posiada małą draskę na kalesonach ,mam pytanie czy przeprać,czy zostawić tą historię i jej nie ruszać,proszę tylko o poważne odp.bo temat ciekawy.
Pytanie
stg1971
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.