mendi Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 lepiej zeby dowiadywac sie o nich jak najzadziej, a najlepiej wcale.skorzysataj z wyszukiwarki to dowiesz sie dlaczego- troche wlasnej pracy chlopie.pozdr.
dzieci3 Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Witam,niech Cię Pan Bóg broni przed pomysłem zakupu tego wynalazku".Cena mówi że tanie mięso psy jedzą.Pzdr.
kundzio11 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Użyj wyszukiwarki,jest na ten temat full pytań i odpowiedzi.
coinhunter Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Lepiej zrobisz jak kupisz ACE 250 używanego,uciechy co nie miara,a jak Cię wciągnie to później dopiero coś z górnej półki.A o MD zapomnij więcej znajdziesz kopiąc na ślepo bez wykrywacza jak szukając z MD ;)Pozdrawiam
KRANIK Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 lepiej już zrobić sobie taki wykrywacz za freehttp://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-wykonac-wykrywacz-metalu
adamusek2009 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Ja mam taki nie wiem czy to seria MD co o tym powiecie
panzerkris Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Masz super sprzet.....:) im wiecej takich na rynku, tym wiecej fantów zostanie w trenie:)
adamusek2009 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 A co TY piszesz dobrze dziala.Juz znalazlem nim pare rzeczy.
adamusek2009 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Ale nic mnie nie kosztował :) znalazlem go i kupilem tylko dwie Bakterie.A dziala tak raz w jednym miejscu piszczy zaraz na jade na to samo miejsce to juz nie piszczy wiec nie wiem co to za badziejstwo.A przyjechal z Holandii
Catadero Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Odpowiedz sobie na pytanie: dlaczego go znalazłem? Dalej wszystko będzie jasne.C.
beaviso Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Działa źle, bo sam napisałeś że kupiłeś ylko dwie bakterie". Ja bym dorzucił jeszcze ze dwie bakterie. I może pałeczki Coli... Aha, no i obowiązkowo prątki gruźlicy. Wtedy pójdzie jak burza, a tarczą penetracyjną sięgniesz 3 metry pod ziemię.M.
Leszel Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Seria wykrywaczy MD to straszne buble, nie warte swej ceny. Zasiegi słabe, dyskryminacja tylko w teorii, wykonanie marnej jakosci (łatwo zepsuć). W dodatu bardzo zuzywa batrie a efekty szukania zwykle mizerne. Oczywiscie jak monetka bedzie na 2-3 cm (a na takiej glebokosci nawet XVIII-wieczne zdajduje sie a o mlodszych nie spominajac) to MD ja znajdzie, jednak w porownaniu do np 20 cm dla ACE (niewiele droższy od MD) badz jeszcze lepszych wynikow dla sprzetow jeszcze droższych to wydajnosc MD prezentuje sie tragicznie.Nie wierze, ze go znalazles, raczej dales sie wmanewrowac i kupiles ten sprzet" (to zaden wstyd - co 4 uzytkownik tego forum dal sie tak nabrac i prace z MD badz pochodnymi typu CS badz SX ma juz za soba) po okazyjnej" cenie i teraz Ci glupio ze tak sie dales nabrac. Jak bys mogl (ciekawia mnie te sprzety i powtarzalnosc ich wynikow) to podaj zasiegi w powietrzu dla 5 groszy, 1 grosza, puszki od piwa i łuski mauser. Gdybys zechcial to zrobic to bylym wdzieczny, ale jak juz bys to robil to nie oszukuj i podaj prawdziwe a nie zawyzone (jak ze wstydu wiekszosc MDkowcow robi) wyniki.Pozdrawiam!
kundzio11 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Ciekawi mnie czy to jest typowo chiński wynalazek,czy nieudolnie zerżneli z jakiegoś zachodniego wykrywacza.Bo jeśli zerżneli to czemu to taki potworny fajans.Jeśli to ichnia "myśl techniczna,to bardzo im nie poszło.Pytanie czy sprzedawcy tego fajansu oddają kasę niezadowolonym klientom,bo osiągi podawane przy sprzedaży nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.Najlepszy jest ten z alle ,przedstawia emgiety,monety,bagnety dla podniety.Kupujesz to coś pierwsze wyjście w teren i ciśninie ok dwustu,kołacze się w głowie GDZIE ONI TO ZNAJDUJĄ.Jśli ktos reklamował to paciarajstwo to niech opisze jak Mu poszło.
adamusek2009 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Jutro zrobie testy z monetami i napisze prawde bo sie nie wstydze hehehe mysle sobie Kupic Garretta 250 co wy na to
adamusek2009 Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 No to chcieliscie wiedziec jakie wyniki ma Md to tak1złoty-12cmbagnet niemiecki 40cmpuszka na maske niemiecka 60cmw powietrzu...
Swiety82 Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Nie przejmuj się, wszystkie te komentarze to z zazdrości, każdy by chciał MD a nie każdego stać ;)
adamusek2009 Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 Ta kazdy tylko Gareta To Midasa to cos tam jeszcze a mam gdzies komentarze na temat ze MD do bani na moim nie pisze Made in China Tylko Made in Germany
adamusek2009 Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 (Leszel)po pierwsze ja go nie kupił .Po drugie ja go tak zwanie jak to sie mowi no Pozyczyłi nie odddał :)
Leszel Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Jak na MD to wyniki w sumie rewelacyjne (o ile prawdziwe). Ale ACEkiem 1 złoty masz z 22-23 cm, wiec zasieg jednak ze dwa razy lepszy, o reszcie parametrow nawet nie wspominam.Made in Germany nic nie znaczy bo on i tak jest z chin...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.