Skocz do zawartości

Wykrywacz Seri MD

adamusek2009

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
lepiej zeby dowiadywac sie o nich jak najzadziej, a najlepiej wcale.
skorzysataj z wyszukiwarki to dowiesz sie dlaczego- troche wlasnej pracy chlopie.
pozdr.
Napisano
Lepiej zrobisz jak kupisz ACE 250 używanego,uciechy co nie miara,a jak Cię wciągnie to później dopiero coś z górnej półki.
A o MD zapomnij więcej znajdziesz kopiąc na ślepo bez wykrywacza jak szukając z MD ;)
Pozdrawiam
Napisano
Ale nic mnie nie kosztował :) znalazlem go i kupilem tylko dwie Bakterie.A dziala tak raz w jednym miejscu piszczy zaraz na jade na to samo miejsce to juz nie piszczy wiec nie wiem co to za badziejstwo.A przyjechal z Holandii
Napisano
Działa źle, bo sam napisałeś że kupiłeś ylko dwie bakterie". Ja bym dorzucił jeszcze ze dwie bakterie. I może pałeczki Coli... Aha, no i obowiązkowo prątki gruźlicy. Wtedy pójdzie jak burza, a tarczą penetracyjną sięgniesz 3 metry pod ziemię.

M.
Napisano
Seria wykrywaczy MD to straszne buble, nie warte swej ceny. Zasiegi słabe, dyskryminacja tylko w teorii, wykonanie marnej jakosci (łatwo zepsuć). W dodatu bardzo zuzywa batrie a efekty szukania zwykle mizerne. Oczywiscie jak monetka bedzie na 2-3 cm (a na takiej glebokosci nawet XVIII-wieczne zdajduje sie a o mlodszych nie spominajac) to MD ja znajdzie, jednak w porownaniu do np 20 cm dla ACE (niewiele droższy od MD) badz jeszcze lepszych wynikow dla sprzetow jeszcze droższych to wydajnosc MD prezentuje sie tragicznie.

Nie wierze, ze go znalazles, raczej dales sie wmanewrowac i kupiles ten sprzet" (to zaden wstyd - co 4 uzytkownik tego forum dal sie tak nabrac i prace z MD badz pochodnymi typu CS badz SX ma juz za soba) po okazyjnej" cenie i teraz Ci glupio ze tak sie dales nabrac. Jak bys mogl (ciekawia mnie te sprzety i powtarzalnosc ich wynikow) to podaj zasiegi w powietrzu dla 5 groszy, 1 grosza, puszki od piwa i łuski mauser. Gdybys zechcial to zrobic to bylym wdzieczny, ale jak juz bys to robil to nie oszukuj i podaj prawdziwe a nie zawyzone (jak ze wstydu wiekszosc MDkowcow robi) wyniki.

Pozdrawiam!
Napisano
Ciekawi mnie czy to jest typowo chiński wynalazek,czy nieudolnie zerżneli z jakiegoś zachodniego wykrywacza.Bo jeśli zerżneli to czemu to taki potworny fajans.Jeśli to ichnia "myśl techniczna,to bardzo im nie poszło.Pytanie czy sprzedawcy tego fajansu oddają kasę niezadowolonym klientom,bo osiągi podawane przy sprzedaży nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.Najlepszy jest ten z alle ,przedstawia emgiety,monety,bagnety dla podniety.Kupujesz to coś pierwsze wyjście w teren i ciśninie ok dwustu,kołacze się w głowie GDZIE ONI TO ZNAJDUJĄ.Jśli ktos reklamował to paciarajstwo to niech opisze jak Mu poszło.
Napisano
Jak na MD to wyniki w sumie rewelacyjne (o ile prawdziwe). Ale ACEkiem 1 złoty masz z 22-23 cm, wiec zasieg jednak ze dwa razy lepszy, o reszcie parametrow nawet nie wspominam.

Made in Germany nic nie znaczy bo on i tak jest z chin...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie