bjar_1 Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Wrzucę dziś/jutro - ja się na tym nie znam, liczę na Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 takie jeszcze m.in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Z tamtego tygodnia po konserwacji - cała była w lepiku, ale wyszła nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 MN 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 27 Czerwiec 2013 Share Napisano 27 Czerwiec 2013 Fajna, późnowojenna rofiejna" menażka - widać, że jej posiadacze długo nie nacieszyli się własnością. Wychodzi z fabryki w 1944, trafia na front prawdopodobnie w tym samym roku. Wyzwolona", staje się niezbędnym elementem wyposażenia krasnoarmiejca, który graweruje swoje (najprawdopodobniej) inicjały. Ostatecznie w 1945 r. pozostaje osierocona, pewnie w przykrych i gwałtownych okolicznościach.Ale nie to chciałem poruszyć - mam taką samą w oliwkowym malowaniu WH i próbowałem dojść do nazwy producenta. Czy ktoś ma go rozkodowanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Czerwiec 2013 Share Napisano 27 Czerwiec 2013 Hm mogło byc i tak. Ale drapać mogli też jacyś obcoplemienni" w niemieckiej służbie. Menacha zapewne po kimś z XXXXII KA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Kobier chwal się swoimi coś wczoraj natagrał!Ja dla odmiany dzisiaj szturm".S.H.u.Co.41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Ładny szturmik :).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 5 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2013 ty szturm - gratuluje a ja jak zwykle nowi znajomi ludzie i efekty kilometrów , rozmów i strychów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Lipiec 2013 Share Napisano 6 Lipiec 2013 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herzog Napisano 6 Lipiec 2013 Share Napisano 6 Lipiec 2013 KobierasKlamra denazi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Lipiec 2013 Share Napisano 6 Lipiec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2013 Raczej klamra mocno wytarta, masakrycznie słabe foty wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 Stryszek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 rev. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Z kolejnego rzutu od świętokrzyskiego chłopa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 plus wieeele więcej większych gabarytów - skrzynki na panzerfausty, ładunki do sIGów 33, ładunki do haubic 10,5 cm, stalowe na granaty moździerzowe itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Pięknie! Pokaż to wiele, wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Może kiedyś ;) W domu tego nie mam, myślę nad wynajęciem jakiejś przestrzeni magazynowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Aaa zapomniałem jeszcze o kilkunastu manierkach i menażkach, które dostałem odmiłego pana. Oto jedna z nich - stalowa ersatzówka w pokrowcu. W tym sorcie znalazły sie m.in. ciekawa holenderska M1889 czy np. butla niemieckiej M31 w sowieckim pokrowcu, do tego zakorkowana" korkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Bjar nie bądź taki pokarz co tam wyrwałeś/wyrwaliście, niech się trochę nacieszą oczy mnie klawiaturowemu entuzjaście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Spokojnie. Gdy przekonserwuję graty powoli będę je pokazywał ;)Dwa już wypucowane Feldposty - prawdopodobnie wyszperane na pobojowisku lub od poległych, niestety same koperty... No i część germańskiej drobnicy - jak widac nawet grzybki od zapalników tarciowych i haki mundurowe mogły się przydać w gospodarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Bjar dobijasz mnie.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.