Skocz do zawartości

Mając tak mądrą żonę...

coriolan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie, nie - ja myślę, że to było o małpie w czerwonym".
I byłby to tylko nasz polski folklor" gdyby [niestety] nie poszło w świat.
Inna sprawa, że [podobno] każdy naród zasługuje na na takie elity jakie sobie sam wybrał...

Pozdrawiam
Napisano
Cieszę się, że stało się to w samolocie Lufthansy a nie np. LOT-u. U nas sprawę by ukręcili, a tam maja w d****, że to jakiś ekspolityk i pociągną Rokitę do całkowitej odpowiedzialności. Przyda mu się taka lekcja. Nie cierpię chamstwa i prostactwa.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Saudyjski sąd: mężowie mogą bić rozrzutne żony

Mężowie mają prawo bić żony, które są rozrzutne. Do takiego wniosku doszli sędziowie z Arabii Saudyjskiej podczas seminarium poświęconego... przemocy domowej - informuje CNN.
http://wiadomosci.onet.pl/1968178,441,item.html
Ha !
Napisano
Kiedy usłyszałem o tej sytuacji z Rokitą to tylko poczucie wstydu mnie ogarnęło. Obejrzałem sobie opinie pasażerów (obcokrajowców) o całym incydencie i potwierdziły się tylko moje przypuszczenia. Żenada , wstyd, zwykłe buractwo wielkiego politykiera, któremu szczekanie w Polsce uchodziło, no bo sam naród przyzwyczaja takie kreatury do bezkarności, a niestety normalny świat na to inaczej patrzy. Dosyć często latam Lufthansą i nigdy nie byłem w jakikolwiek sposób źle potraktowany---no ale zachowywałem się w normalny sposób a nie jak rozhisteryzowana małpa. To ten jeszcze odszkodowanie chce??? A 60 innych durniów wypisuje listy do ambasadora, żeby przeprosić pajaca??? To on powinien przeprosić i obsługę i pasażerów tego samolotu. liha

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 14:08 12-05-2009
Napisano
Przypomniał mi się pewien dowcip ;jak żona wraca z pierwszego zebrania feministek i oświadcza że od dzisiaj koniec z wyzyskiem ,nie sprząta ,nie gotuje, a seks wtedy kiedy ona będzie chciała .Mąż się wkurzył i już go tego dnia nie widziała . Nie widziała go też i następnego dnia.Zobaczyła go dopiero na trzeci dzień ,jak jaj trochę opuchlizna z oczu zeszła .Pozdro...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie