Czlowieksniegu Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Balans- myślisz, że to o Nelly i lecieli jednym samolotem?
balans Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Nie, nie - ja myślę, że to było o małpie w czerwonym".I byłby to tylko nasz polski folklor" gdyby [niestety] nie poszło w świat.Inna sprawa, że [podobno] każdy naród zasługuje na na takie elity jakie sobie sam wybrał...Pozdrawiam
balans Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 A może faktycznie chodziło o ten ogromny, czerwony [sic!] kapelusz? Nie, po dłuższym zastanowieniu chyba jednak nie...
AKMS Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 Cieszę się, że stało się to w samolocie Lufthansy a nie np. LOT-u. U nas sprawę by ukręcili, a tam maja w d****, że to jakiś ekspolityk i pociągną Rokitę do całkowitej odpowiedzialności. Przyda mu się taka lekcja. Nie cierpię chamstwa i prostactwa.
Czlowieksniegu Napisano 27 Kwiecień 2009 Napisano 27 Kwiecień 2009 Wy się nie śmiejcie- czas na łzy i rozpacz:http://wiadomosci.onet.pl/1959449,11,item.html
AKMS Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Cóż, to ta sama klasa" politykierów, co nasz ohater"...
pomsee Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Panowie to nie wiecie, że polski polityk jest równy bogom i zasady, których my wszyscy musimy przestrzegać ICH nie dotyczą? ;/
woytas Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Saudyjski sąd: mężowie mogą bić rozrzutne żonyMężowie mają prawo bić żony, które są rozrzutne. Do takiego wniosku doszli sędziowie z Arabii Saudyjskiej podczas seminarium poświęconego... przemocy domowej - informuje CNN.http://wiadomosci.onet.pl/1968178,441,item.htmlHa !
liha Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Kiedy usłyszałem o tej sytuacji z Rokitą to tylko poczucie wstydu mnie ogarnęło. Obejrzałem sobie opinie pasażerów (obcokrajowców) o całym incydencie i potwierdziły się tylko moje przypuszczenia. Żenada , wstyd, zwykłe buractwo wielkiego politykiera, któremu szczekanie w Polsce uchodziło, no bo sam naród przyzwyczaja takie kreatury do bezkarności, a niestety normalny świat na to inaczej patrzy. Dosyć często latam Lufthansą i nigdy nie byłem w jakikolwiek sposób źle potraktowany---no ale zachowywałem się w normalny sposób a nie jak rozhisteryzowana małpa. To ten jeszcze odszkodowanie chce??? A 60 innych durniów wypisuje listy do ambasadora, żeby przeprosić pajaca??? To on powinien przeprosić i obsługę i pasażerów tego samolotu. lihaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 14:08 12-05-2009
kokesh Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Przypomniał mi się pewien dowcip ;jak żona wraca z pierwszego zebrania feministek i oświadcza że od dzisiaj koniec z wyzyskiem ,nie sprząta ,nie gotuje, a seks wtedy kiedy ona będzie chciała .Mąż się wkurzył i już go tego dnia nie widziała . Nie widziała go też i następnego dnia.Zobaczyła go dopiero na trzeci dzień ,jak jaj trochę opuchlizna z oczu zeszła .Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.