Skocz do zawartości

PROJEKT 7TP - 2009

akagi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Aha, najważniejsze, ja bardzo poproszę o gromkie BRAWOOOOOOOOOO dla Grzesia i jego ekipy technicznej - oni już tam śpią pod tym czołgiem, do domu nie wracając, byle zdążyć zmontować jak najwięcej gotowych elementów.
  • Odpowiedzi 306
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Akagi please o info na temat 1 IX i kancelarii prezydenta bo inne imprezy niestety będą dla mnie nieosiągalne.

I oczywiście WILEKIE BRAWA dla Grzesia i ekipy!!!
Napisano

A to dzisiejsze, z Mławy. Szkoda tylko, ze przestal tak na platformie, z dala od imprezy, ale podejrzewam, ze w tym blocie ciezko bylo dalej podjechac laweta i zdejmowac go na ziemie.

Napisano
Lufa już jest. Problem w tym , że jeszcze nie ma do czego jej przymocować.

Mam już potwierdzenie - jutro w południe powinien pojawić się przed Pałacem Prezydenckim. O ile oczywiście nie nastąpią nieprzewidziane okoliczności - braknie sznurka do snopowiazałek, czy coś takiego.
Napisano
A nie da sie jej tymczasowo przymocowac jakos po gospodarsku, na druty", zeby byl lepszy efekt zewnetrzny przed palacem? Chociaz do jutra to juz pewnie i tak nie da rady.
Napisano
Rzeczywiście, dla lepszego efektu można było umieścić atrapę lufy z tworzywa lub choćby drewna. Wtedy bryła pojazdu byłaby pełna. Ale i bez tego wygląda już imponująco :)
Napisano
fantastycznie że siódemka stoi na własnych kapciach i pewnie wkrótce sam ruszy szkoda tylko że ja mam daleko do wszelkich pokazów a jeszcze gorzej że urlop na prezentacje jest nie osiągalny przeze mnie dlatego proszę wstawcie parę zdjęć chociaż tak będę mógł oglądać to cacko pozdrowienia z kaszub dala ekipy odbudowującej siódemkę.
Napisano
Nie przejmuj się - postaram się obfotografować Siódemkę" jak tylko można a zdjęcia będą dostępne. Chociaż rozumiem, że nie ma to jak zobaczyć to cudo na własne oczy.
Napisano

Na gorąco zdjecia z przed pałacu prezydenckiego dosłownie z przed 10ciu minut. Pozdrawiam serdecznie Panzergrzesia (bardzo miły człowiek) i całą ekipe. Od panzergrzesia dowiedziałem sie, że prwdopodobnie 7 tp będzie stał w warszawie 10 dni. Warto zobaczyć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie