Skocz do zawartości

Wykrywacz uniwersalny do 1000 zł

doniek147

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Jestem nowy na forum i praktycznie zielony w temacie.
Chcialem sobie kupic uniwersalny wykrywacz w miare dobry do 1000 zł i prosze was o pomoc.
Napisano
W cenie 1200 jest na aukcji jeszcze ciepła Proxima,naprawdę sprzęt nie odbiegający od tych za 2000 i więcej a niekiedy lepszy.Posiada dwa tryby pracy + mix tych trybów.Pzdr.
  • 2 weeks later...
Napisano
Jak nastawiasz się na militarkę i szukasz konkretu w tym kierunku, to myślę że Smętek HS-3 będzie jak znalazł. I cena to jakieś 500zł o ile sie nie mylę.
Napisano
Za 1000zł to bym brał Tesoro Cibole z 2giej ręki w idealnym stanie, ewentualnie za 1200-1300zł Tejona z tej samej stajni. I nie zamieniłbym Tejona na nic innego !!!

Pozdrawiam
Napisano
Widzę ,że jest sporo użytkowników rutusa :) Również smigam na tym sprzęcie i jeśli chciałbyś kupić coś do 1000zl i ma być to uniwersalna wykrywka to właśnie poleciłbym Ci rutusa solarisa. Nie wiem jak sprawuje się Proxima.

pzdr
Napisano
Juz jestem zmieszany ale powiedzcie mi jeszcze tylko czy warto kupowac teraz czy poczekac do marca i tak teraz nie pokopie bo ziemia zmarznieta
Napisano
ja mam xs i jestem zadowolony z tym ze to nie jest wykrywacz na militarke,raczej na drobnice,monetki itd.na militarke mam drugi tm 808.ostatnio z tego co pamietam na alledrogo poszedl za jakies 1500-1600zl.ogolnie polecam,daje rade.
Napisano
aha wracajac do tematu jako wykrywacza uniwersalnego uzywam TESORO bandido umaxII z dobra dyskryminacja i opcja ALL METAL ktory mozesz kupic uzywany ponizej 1000zl,z tym ze rzadko sie pokazuja na rynku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie