straczek1988 Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 kolega to niedługo chyba całą smażalnie otworzy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Byl pancernik.lipa wyszla:(Kubki,smycze,koszulki sa a plakietki nieSzkoda:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Firmanty - za późno. Dziś zamówiłem 200 sztuk wg twojego wzoru. Odbieram w środę - wtedy podam sposób zakupu. Cena około 15 zł/szt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 ten sam wzór z cyrylicą pcham na wschód... 200 tys. sztuk po 20$ szt.już są zamówienia na kolejne do Azji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 A ja juz zlecilem wykonanie tego z napiskami w jez. arabskim.30.000 sztuk pojdzie do Syrii! CIA zaplaci bo lepiej zeby sie wzieli za wykopki, niz te inne sprawy" z ktorych zaslyneli" w ostatnich latach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 No i nasycimy rynek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Dajcie se siana z panzernikiem. Żebyście wiedzieli co ja przeżyłem z poprzednią redaktor naczelną i panzernikiem...Się kobieta zapomniała z kim rozmawia - potem już gadaliśmy bardzo służbowo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Mi mowila ze ni ma problema a potem wyszlo jak wyszlo..Ale i tak szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Młody jesteś zwyzywać Cię nie chciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 O wy nicponie, diabły kosmate! Mogłem wam nie pokazywać tego projektu. A co z Izą Kwiecińską? Dalej pracuje w Odkrywcy"? Dlaczego przestała być naczelną redaktor? Znaczek jest zastrzeżony. Nie chcę was straszyć, ale jakiekolwiek kopiowanie... sami wiecie czym to pachnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 A w Chinach zastrzegłeś? Jak znam życie to nie. A tam to żadne prawa autorskie nic nie znaczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Chiny Chinami...Ja bym się, jednak, bardziej Jackiem D. i Bjarem przejmował- Oni są zdolni, zdolni do wszystkiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Te , Człowieku z Lodu co to znaczy Jackiem D? Małe działki dostajesz? Nie lepiej napisać , zadzwonic , gołebia wysłąć że mało? Moszna?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 A jak ma niby napisać czy zadzwonić. Ustawa nowa weszła. A gołębie nie chcą w zimie daleko latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Ciekawe co piszesz. Bjar pewnie potwierdzi że przelewy jakos dochodzą. I zima im nie straszna , i w ogóle.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Jacek Dąbrowski (1664 / 37) 2016-02-09 18:17:55Widzisz- ja mogę napisać, ale ja nie wiem, czy Ty czytać możesz... Słyszałem, że w półotworku różnie z cenzurą, że o umiejętnościach nie wspomnę...Dzwonić? A mało razy do Ciebie dzwoniłem? I co? Cicho jak na pogrzebie organisty...Gołębia? Zima podobno przecież a ja wolę nie myśleć, co Ty byś takiej zdybanej gołąbeczce zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Ale jak potwierdzić że przelew doszedł? Dojechał?(jak z walizką dutkóF jechałumysślny) to się dało? I telefona odebrałem............ :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Po pierwsze- a na co mi Twoje ruble transferowe?Po drugie- nie rozśmieszaj mnie... Z taką walizeczką, to moja koleżanka małżonka po waciki do drogerii idzie...Po trzecie- to Ty przez telefon gadałeś? Myślałem, że Tyfus z paszczą pełną klusek... same jakieś mlaskania słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Po pierwsze - łykałeś jak młody pelikan kluski.Po drugie - jeszcze walizki nie odesłałeśśs wiec dalszych rat nie będzie.Po trzecie - mlaskałem bo akurat łoiłem zupkę chmielową. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Po drugie - jeszcze walizki nie odesłałeśśs wiec dalszych rat nie będzie.Jeśli dobrze pamiętam wysokość drugiej raty, to Ty powinieneś ją wozem drabiniastym a nie w reklamówce z dyskontu...Dwa- znów coś wyszło, że na browar masz? Czy dalej żerujesz na Młodym i Tyfusie? Tyle razy Im tłumaczyłem, że Ty się nie nadajesz do takich deali- wszystko być przelał z pustego w próżne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Ja nie wynaturzam się komu Ciebie do enteresów odradzałem wiec też zamilknij.Nie psuj kolejnych lodów bo jeszcze Bjar się zbiesi.A jak wróci walizka to pomyślimy o wozie drabiniastym. Najpierw się wywiąż ze zwrotu walizki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Taaaaa...Cała Twoja nadzieja w Młodym- że znów coś Bjar namota i się wzbogacicie"...Fakt- nikt Ci tyle nie da, ile Bjar obieca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 TaaaaaaaaWróci Bjar z wygnania to Cie wyceni. Czarno Cie wtedy widzę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal77 Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Firmanty to twoje logo?Eksploracja Podkarpacie ma podobne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.