straczek1988 Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 kolega to niedługo chyba całą smażalnie otworzy :-)
Hebda Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 Byl pancernik.lipa wyszla:(Kubki,smycze,koszulki sa a plakietki nieSzkoda:/
bjar_1 Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 Firmanty - za późno. Dziś zamówiłem 200 sztuk wg twojego wzoru. Odbieram w środę - wtedy podam sposób zakupu. Cena około 15 zł/szt. Pozdrawiam.
tyfus Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 ten sam wzór z cyrylicą pcham na wschód... 200 tys. sztuk po 20$ szt.już są zamówienia na kolejne do Azji...
kindzal Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 A ja juz zlecilem wykonanie tego z napiskami w jez. arabskim.30.000 sztuk pojdzie do Syrii! CIA zaplaci bo lepiej zeby sie wzieli za wykopki, niz te inne sprawy" z ktorych zaslyneli" w ostatnich latach...
woytas Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 Dajcie se siana z panzernikiem. Żebyście wiedzieli co ja przeżyłem z poprzednią redaktor naczelną i panzernikiem...Się kobieta zapomniała z kim rozmawia - potem już gadaliśmy bardzo służbowo :>
Hebda Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 Mi mowila ze ni ma problema a potem wyszlo jak wyszlo..Ale i tak szkoda
Firmanty Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 O wy nicponie, diabły kosmate! Mogłem wam nie pokazywać tego projektu. A co z Izą Kwiecińską? Dalej pracuje w Odkrywcy"? Dlaczego przestała być naczelną redaktor? Znaczek jest zastrzeżony. Nie chcę was straszyć, ale jakiekolwiek kopiowanie... sami wiecie czym to pachnie.
viator01 Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 A w Chinach zastrzegłeś? Jak znam życie to nie. A tam to żadne prawa autorskie nic nie znaczą :)
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Chiny Chinami...Ja bym się, jednak, bardziej Jackiem D. i Bjarem przejmował- Oni są zdolni, zdolni do wszystkiego...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Te , Człowieku z Lodu co to znaczy Jackiem D? Małe działki dostajesz? Nie lepiej napisać , zadzwonic , gołebia wysłąć że mało? Moszna?Pozdrawiam
viator01 Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 A jak ma niby napisać czy zadzwonić. Ustawa nowa weszła. A gołębie nie chcą w zimie daleko latać.
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Ciekawe co piszesz. Bjar pewnie potwierdzi że przelewy jakos dochodzą. I zima im nie straszna , i w ogóle.Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Jacek Dąbrowski (1664 / 37) 2016-02-09 18:17:55Widzisz- ja mogę napisać, ale ja nie wiem, czy Ty czytać możesz... Słyszałem, że w półotworku różnie z cenzurą, że o umiejętnościach nie wspomnę...Dzwonić? A mało razy do Ciebie dzwoniłem? I co? Cicho jak na pogrzebie organisty...Gołębia? Zima podobno przecież a ja wolę nie myśleć, co Ty byś takiej zdybanej gołąbeczce zrobił...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Ale jak potwierdzić że przelew doszedł? Dojechał?(jak z walizką dutkóF jechałumysślny) to się dało? I telefona odebrałem............ :DPozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Po pierwsze- a na co mi Twoje ruble transferowe?Po drugie- nie rozśmieszaj mnie... Z taką walizeczką, to moja koleżanka małżonka po waciki do drogerii idzie...Po trzecie- to Ty przez telefon gadałeś? Myślałem, że Tyfus z paszczą pełną klusek... same jakieś mlaskania słyszałem...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Po pierwsze - łykałeś jak młody pelikan kluski.Po drugie - jeszcze walizki nie odesłałeśśs wiec dalszych rat nie będzie.Po trzecie - mlaskałem bo akurat łoiłem zupkę chmielową. :DPozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Po drugie - jeszcze walizki nie odesłałeśśs wiec dalszych rat nie będzie.Jeśli dobrze pamiętam wysokość drugiej raty, to Ty powinieneś ją wozem drabiniastym a nie w reklamówce z dyskontu...Dwa- znów coś wyszło, że na browar masz? Czy dalej żerujesz na Młodym i Tyfusie? Tyle razy Im tłumaczyłem, że Ty się nie nadajesz do takich deali- wszystko być przelał z pustego w próżne.
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Ja nie wynaturzam się komu Ciebie do enteresów odradzałem wiec też zamilknij.Nie psuj kolejnych lodów bo jeszcze Bjar się zbiesi.A jak wróci walizka to pomyślimy o wozie drabiniastym. Najpierw się wywiąż ze zwrotu walizki.Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Taaaaa...Cała Twoja nadzieja w Młodym- że znów coś Bjar namota i się wzbogacicie"...Fakt- nikt Ci tyle nie da, ile Bjar obieca...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 TaaaaaaaaWróci Bjar z wygnania to Cie wyceni. Czarno Cie wtedy widzę.Pozdrawiam
Rafal77 Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Firmanty to twoje logo?Eksploracja Podkarpacie ma podobne ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.