Skocz do zawartości

Nasza Korpusówka" (Logo)

roizab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja juz zlecilem wykonanie tego z napiskami w jez. arabskim.

30.000 sztuk pojdzie do Syrii! CIA zaplaci bo lepiej zeby sie wzieli za wykopki,
niz te inne sprawy" z ktorych zaslyneli" w ostatnich latach...

Dajcie se siana z panzernikiem.
Żebyście wiedzieli co ja przeżyłem z poprzednią redaktor naczelną i panzernikiem...
Się kobieta zapomniała z kim rozmawia - potem już gadaliśmy bardzo służbowo :>

O wy nicponie, diabły kosmate! Mogłem wam nie pokazywać tego projektu. A co z Izą Kwiecińską? Dalej pracuje w Odkrywcy"? Dlaczego przestała być naczelną redaktor? Znaczek jest zastrzeżony. Nie chcę was straszyć, ale jakiekolwiek kopiowanie... sami wiecie czym to pachnie.

Jacek Dąbrowski (1664 / 37) 2016-02-09 18:17:55

Widzisz- ja mogę napisać, ale ja nie wiem, czy Ty czytać możesz... Słyszałem, że w półotworku różnie z cenzurą, że o umiejętnościach nie wspomnę...

Dzwonić? A mało razy do Ciebie dzwoniłem? I co? Cicho jak na pogrzebie organisty...

Gołębia? Zima podobno przecież a ja wolę nie myśleć, co Ty byś takiej zdybanej gołąbeczce zrobił...

Po pierwsze- a na co mi Twoje ruble transferowe?

Po drugie- nie rozśmieszaj mnie... Z taką walizeczką, to moja koleżanka małżonka po waciki do drogerii idzie...

Po trzecie- to Ty przez telefon gadałeś? Myślałem, że Tyfus z paszczą pełną klusek... same jakieś mlaskania słyszałem...

Po drugie - jeszcze walizki nie odesłałeśśs wiec dalszych rat nie będzie.

Jeśli dobrze pamiętam wysokość drugiej raty, to Ty powinieneś ją wozem drabiniastym a nie w reklamówce z dyskontu...

Dwa- znów coś wyszło, że na browar masz? Czy dalej żerujesz na Młodym i Tyfusie? Tyle razy Im tłumaczyłem, że Ty się nie nadajesz do takich deali- wszystko być przelał z pustego w próżne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie